Мързеливи красавици - 16

• 37 812
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз от днес в графа 'спортуващи',с надежда да се задържа по-дълго там.Искам да стегна тялото и да смъкна 3/4 кг.

Ако бях в София,задължително щях да дойда,с удоволствие голямо.

# 676
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Естел, не се притеснявай от прегледа..... Да споделиш после добри новини!
Feeling, стискам палци бързо да премине болкат  Hug
Не мога да се включа активно по темата с продуктите за коса, че от 10 години съм с къса коса  Mr. Green
Трябва да се мотивирам да използвам маски, че имам и еднократни пакетчета на Avon, които може и скоро да им изтече срока на годност  Embarassed
Хубав ден!

# 677
  • На острова
И аз от днес в графа 'спортуващи',с надежда да се задържа по-дълго там.
Значи то първият път е труден, после почнеш ли, трудно се спира  Wink

Много Fit се чуствам, от както 2-3 пъти в седмицата имам активен спорт. Вчера вместо да чакам асансьора, казах на колегите, че тръгвам по стълбите, защото обичам да се движа и те ми викат: Личи ти!  Flutter

Добрютро!

# 678
Добро утро!      Hug

Благодаря за милите думи!        bouquet
Днес съм малко бавничка, но болката е по-поносима. Няма отоци, нито синини.

За днес съм планирала дълбоко почистване на лицето + химически пилинг, на тялото - хубаво ексфолиране и обмазване с масла.
Маникюра ще направя сега, на работа.   Grinning
За друго - ако остане време.   Wink

Успешен ден!        bouquet

# 679
В "Преди обед" ще говорят за ВВ кремчетата. Simple Smile

# 680
  • Велико Търново
О,аз съм на работа Confused Обобщете инфото после тук,моля Praynig Hug

# 681
Привет  Hug
Искам да се оплача, че времето тук е потресаващо ужасно  Tired Един дъжд, един вятър.... изобщо да не се излиза навън. Кучо с дъждобран трябва да го разхождам ...
За днес съм планирала маникюр и многооо мързел  Mr. Green То в такова време освен да се излежаваш и да гледаш филми, друго направо не си заслужава да се прави. А и приятелят ми замина в командировка и съм Home alone за първи път. Много мразя да оставам сама  #Crazy

# 682
WomanBerry, хайде да се сменим! Пращам те веднага у нас! Понякога си мечтая да остана сама поне за няколко часа. Ще се поглезя с някоя маска, ще си взема дъъълъг душ, ще си чета книжка на спокойствие с чаша горещ шоколад примерно... Heart Eyes

# 683
Windy, грижи нямаш  newsm03 Аз прекалено много си седя у нас самичка, откакто сме тук! Имам нужда от нещо по-динамично  Mr. Green Сега като казваш за дългия душ, мисля да го заменя обаче с една дъъъълга вана  Heart Eyes

# 684
Windy, грижи нямаш  newsm03 Аз прекалено много си седя у нас самичка, откакто сме тук! Имам нужда от нещо по-динамично  Mr. Green Сега като казваш за дългия душ, мисля да го заменя обаче с една дъъъълга вана  Heart Eyes

WomanBerry , виж как ще се сетиш! Някой ден, когато си имаш един малък калпазанин, лепнат за теб, ще ме разбереш... Peace
Почни с ваната, после маски, кремове, поглези се с вкусен обяд (може и навън), после филмчета, книжки, можеш да приготвиш и нещо сладко за половинката, с което да го изненадаш като се върне... Няма да усетиш кога е свършил денят! Wink
Аз си мечтая за един такъв ден. Щастлива съм, когато оставя малкия за няколко часа на баба му и дядо му и мога да отида на пазар, да плащам сметки, на кино, на кафе с приятелка... Това си е чист лукс за мен.  hahaha

# 685
  • София/Горна Оряховица
Добро утро, красавици  Flutter !

Тази сутрин се събудих с осезаемо по-малка болка в гърлото и дробовете и удивително спокойна кожа. До вчера беше абсурд да докосна каквото и да било до лицето си, ежедневното почистване с мицеларна вода и слагане на масло за лице беше ад  Shocked . Сега се омазах здраво с крем и се чувствам ужасно красива  Mr. Green .

Tyra, нали ти си взе ББ крем на Нивеа? Сподели по някое време отзиви  Flutter . Вчера докато бях в любимия Ремедиум за поредния сироп за кашлица ги загледах, ама нямаха тестери  Crossing Arms .

Като заговорихте за дечица ... аз официално вече купих не 2-3, а 15 детски роклички за бъдещата, неродена още племенница  hahaha . Плюс 5-6 диадемки и лентички и вече напълно се инфантилизирах и искам да си ги слагам аз  Blush hahaha . Даже съм планирала в първия ден, в който нямам неустоимо желание да си изкашлям дробът да си намеря някоя и друга инфантилна диадема с панделка или цветенце, да съм в тон де  Blush  .

Скрит текст:
Windy като каза за залепени фъстъци ... аз съм от ония хора, които като видят някой откъснал се от майка си фъстък по плажа изпитвам неустоимо желание да се зария в пясък, да строя неясно структури от мокър такъв и да увесвам водорасли вместо знамена на въображаемия замък  Crazy . И това при все, че мразя да се мокря в морето и съм прекарвала по 2 седмици на море без дори да се намокря  hahaha . Мисля, че децата надушват себеподобните  Blush .

# 686
Тук само приятелката за кафе ми липсва, така че ако някоя от вас по случайност се намира я в Конц, я в Триер, моля да не се крие повече  Mr. Green
Това му едно от другите гадни неща на местенето в чужбина - минава време, докато си направиш някаква среда и си намериш приятели Simple Smile
Windy, направо ме вдъхнови! Довечера ще рапортувам какво съм изпълнила  Flutter

Браво, Борянка! Утре да си напълно излекувана  Hug
Скрит текст:
Аз колко обичам бебешките работи  Mr. Green Преди известно време ми беше мания да си купя от най-миниатюрните маратончици, за да си нося като ключодържател. В крайна сметка се отказах, че бая скъп щеше да ми излезе тоя ключодържател  Crazy

# 687
  • София
~Étoile~ ,предложения за оползотворяване на ваучера да искаш  Laughing Хубав парфюм,някое хубаво червило,сенки,пудра,метеорити май искаше ти  Mr. Green

Естелче,няма страшно,нали това е номерът,ако имаш проблем да се открие и да се вземе решение какво да се прави.Във въпросната болница,толкова доктори от Тина Киркова привлякоха,че хич не се и съмнявам че са специалисти,най-малкото,това е голяма болница,виждали са какви ли не случаи и имат практика,а тези по разните му поликлиники и клиники,аз хич,ама хич им нямам доверие.Освен това вече и хубава апаратура имат в новата болница  Peace

Bоryana,децата много усещат възрастните,настроенията им и най-вече кой би си играл с тях  Joy Толкова са милички,нежни,мънички,чисти и искрени,много ги обичам и аз!
А ти с тези роклички ще се побъркаш  Joy Вярно че има уникално красиви неща и е трудно.
Бебката кога трябваше да се ражда?Хайде ти бързо да оздравяваш съвсем!

Някой ползвал ли е ББ то на Ла рош? newsm78

# 688
Добро утро и от мен мадами Flutter

Сутринта ми тръгна гадно, духалката ми в работата буквално пламна и опуши цялото помещение, в обтегнати отношения съм с една колежка, която вчера обяви, че е бременна и сега трябва да сдържам негативното си отношение  Close също така висях 45 мин навън на студа, докато дойде някой да отключи офиса... абе изобщо настроението ми никакво го няма

Естел, Feeling и аз стискам палци за вас, всичко ще бъде наред  Hug

Снощи мързела ми провали плановете за зехтин на косата, надявам се тази вечер да се мобилизирам

И аз съм като Борянка - много се вдетенявам с малки деца около мен  Crazy

# 689
Добро утро и от мен, мацки!  Hug

Аз пак ви изпуснах и то много. Все не мога да ви насмогна... Whistling
Отивам да чета назад,за да наваксам.  Peace

Откъм разкрасителни процедури да споделя, че ми предстои подстригване и боядисване. Мисля да се направя най- сетне медено русо.  Heart Eyes

Да кажа ЧРД! на Вили, с малко закъснение... Blush  bouquet

Feeling-че, бързо оздравяване!  Hug Много е кофти това, което е станало. Ох...как боли натъртена опашна кост... #Crazy Можеш ли да стоиш седнала?

~Étoile~, аз предлагам метеорити, сенки, гланц или пък някой руж... Crazy

Естел, стискам палци!  Hug

Като стана въпрос за ББ кремове, някой пробва ли вече ББ-то на Буржоа? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт