90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 834
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
plesure  щом си на рожден ден си хапваш спокойно парче торта,а също може и салатка  Simple Smile

# 106
plesure  , предполагам ходенето на кръчма ще е след 20:00 ч. и вече ще си вечеряла. Затова  аз на твое място бих яла само някоя салатка + вода в кръчмата и съм сигурна ,че няма да има големи поражения от това ,че си яла след 20:00.

а на моето питане , няма ли кой да се включи и да отговори ?

# 107
Лакрима, има я на първа страничка почивката.

Редактирам да ти дам линк за по-лесно:

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 12:30 от БебОле

# 108
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Мдаа спорта е много хубаво нещо Simple Smile За колената - аз имах болки преди време от претоварване - ходех да тичам на пътека във фитнеса, а след това и на народни танци и накрая искаха да ми слагат инжекции в колената, но понеже не се съгласих се разминах само с таблетки Wink
Аз чакам да стане 13ч. да мине обедната почивка на конната база и ще звъня на треньора, дано да има възможност да пояздя малко.

Днес плодов, за сега само закуска - 2 банана, за по-късно имам ябълки и мисля да завърша с бадеми и мандарини.

# 109
И аз имах адски проблеми с коленете.Така ме боляха чеее....Но се консултирах с лекар както и с фитнес инструктор и те ми препорачха бягане САМО НА ПЪТЕКА,понеже там по-малко се натоварват колената,от колкото от асфалта.То за това и на стадионите има такава каучукова настилга,за да не си товарят спортистите коленете.

Мисля, че това е съвсем погрешно. Не искам да навлизаме в някакви полемики, но не е логично. Именно бягането натоварва най-много ставите. Защото тогава тялото отскача и се отпуска на самите колене с цялата си тежест. Не е точно така при велоергометъра и крос тренажора.

Такааа, днес менюто е следното:

закуска: зелен чай с лимон и джинджифил; банан и половина
обяд: баница с извара (знам, че не е съвсем по режима, но това което исках не успях да си го взема...); малко безсолни солети от грахам
вечеря: ще опитам да спретна кифличките на Нана; редче черен шоколад накрая

Днес съм свалила още 400 г.

# 110
 Благодаря ти БебОле  за инфото и линка Simple Smile

# 111
И аз имах адски проблеми с коленете.Така ме боляха чеее....Но се консултирах с лекар както и с фитнес инструктор и те ми препорачха бягане САМО НА ПЪТЕКА,понеже там по-малко се натоварват колената,от колкото от асфалта.То за това и на стадионите има такава каучукова настилга,за да не си товарят спортистите коленете.

Мисля, че това е съвсем погрешно. Не искам да навлизаме в някакви полемики, но не е логично. Именно бягането натоварва най-много ставите. Защото тогава тялото отскача и се отпуска на самите колене с цялата си тежест. Не е точно така при велоергометъра и крос тренажора.

Такааа, днес менюто е следното:

закуска: зелен чай с лимон и джинджифил; банан и половина
обяд: баница с извара (знам, че не е съвсем по режима, но това което исках не успях да си го взема...); малко безсолни солети от грахам
вечеря: ще опитам да спретна кифличките на Нана; редче черен шоколад накрая

Днес съм свалила още 400 г.

да на цимент се товарят...но тук аз мога многооо да поспоря..Мъжът ми е футблост ,само по такива каучукуви настилки бягат.Във фитнеса само спортисти бягат на пътеката и то по около 60 мин,не като мен по 10 или теб ......със сигурност 60 мин издържа спортист човек и съм ги питала всички ЗАЩО ТАМ А НЕ В ПАРКА И ВСИЧКИ КАЗВАТ ЗАРАДИ ЦИМЕНТА .И 3 то като медицинско лице мога да го потвърдя ....когато бягаш на асфалта ти набиваш и петите си...Така че пътеката е напълно безопасна за тях

# 112
  • София
 Hug благодаря ви от сърце за отговорите, и относно коленете, и относно днешната ми вечеря. Пърленка със салата ми звучат прекрасно!

# 113
  • София
Извинявам се за синьото, но напоследък пиша така - не съм знаела, че има специално предназначение тук - няма вече  Hug

# 114
Днес бобов ден : обяд леща, за вечеря постни сърми   chef

# 115
Днес на пазара видях български спанак. Мога ли да го ям и кога?? То е ясно ако го направя с орис кога, ама ако е с гъби...?

# 116
Добър ден и от мен!

Стартирам днес - засега успешно, с протеинов режим:

Закуска: един портокал + кафе
Обяд: лаврак на фурнас магданоз и лимон + салата от зеле, моркови и целина
Вечерята ще е същата, но наполовина.

Хубав ден на всички фиданки!

# 117
  • София
Днес на пазара видях български спанак. Мога ли да го ям и кога?? То е ясно ако го направя с орис кога, ама ако е с гъби...?

Ако е с гъби можеш да го използваш като добавка към протеини и въглехидрати.

# 118
Добре дошла на Windy ;

Познавам те от един друг форум Simple Smile дечицата ни са октомврийчета Simple Smile Целувки на Максим Simple Smile

Успех в новото начинание и хубави резултати.

# 119
  • Sofia
Спанак с гъби може и в трите дни. В белтъчния добави малко сирене или месо, на втория ден го яж примерно с бобена салата, а във ВХ с хляб.

Да си отчета днешния белтъчен: з- банани, о- зелена салата, сирене и печен кашкавал, довечера сме на кръчма, предполагам салата и скара.

Общи условия

Активация на акаунт