90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 886
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро и от мен! Hug

Тази сутрин кантарчето ме зарадва много - за първата ми 4-ка, независимо от малките прегрешения, съм свалила цели 2 килограма! Чувствам се много добре, вдъхнових се и продължавам напред, като ще се старая да съм още по-стриктна! Peace

Днес съм на протеинов режим, а ето и менюто:
Закуска: един портокал + кафе;
Обяд: кашкавал в пергамент, филия пресен домашен ръжен хляб и салата "Снежанка";
Вечеря: задушено бонфиле + някаква салата (иска ми се да е зелена, но не знам дали ще намеря хубава).

Радвам се, че идеята за кексчето е допаднала на много хора! Понякога си доукрасявам рецептата, като поставям в средата парче шоколад или шоколадов бонбон с пълнеж, например Линдор. Става чудесно! Може да се сложи парче шоколад и отгоре - по време на печенето се разтапя и после може да се намаже върху кексчето като глазура.  Heart Eyes

Поздрави и лек ден!

# 541
  • София-Младост
Здравейте, приематели нови попълнения?
От няколко дни ви чета и реших  че това ще е и моята диета. Имам да свалям близо 10 кг .днес  започвам, искам да попитам мога ли вечерята да я заменям с булъон или сок във всеки един от дните?

Не е желателно според мен, сок може в плодовия. Бульона, ако не е домашен като цяло са доста солени. Просто вечер хапвай но наполовина на обяда, за да има ефект и да не лягаш гладна.
Днес протейнов, за закуска дежулните банани...ей много кофти през зимата, лятото поне плодове има... За обяд свинсик език със салата, вечерята...сиренце и кашкавал ми се хапва...

# 542
Здравейте и от мен. Надявам се с този режим да сваля едни 10 кг. за начало, ако сваля повече и ги задържа няма да е лошо  Wink.Малко инфо за мен , след второто раждане ми останаха едни 12 кг. за сваляне, а до скоро и кърмех , и това ме възспираше да започна диета. Ако обаче съм знаела по-рано за тази диета щях да започна въпреки кърменето, ама нищо по-добре късно ,отколкото никога  Laughing .
Днес ми е втори белтъчен ,чувствам се добре и от началото до сега съм свалила 0,900 кг. много добре.Започнах от 64,600 кг. днес съм 63,700 кг. ,цел 53 кг. висока съм 163 см.
Много дълго стана sorry .
Днес съм на з.2 мандаринки + кафе , о.телешко на фурна със салата зеле , в. същото
Спорен ден

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 10:31 от Iovi Danina

# 543
Здравейте, приематели нови попълнения?
От няколко дни ви чета и реших  че това ще е и моята диета. Имам да свалям близо 10 кг .днес  започвам, искам да попитам мога ли вечерята да я заменям с булъон или сок във всеки един от дните?

не може според мен,но нека по-вещите да кажат мнение

# 544
  • Варна
Не може да се заменя вечеря,булъона се пие на обяд и то домашен а сока прясно изцеден в плодов .

Скоро не съм се мяркала,но ви чета редовно.Вчера белтъчини хапнах пиле,за днес лещичка  Heart Eyes
С това ми завъртане нещата стават многооо по бавно,което си е адски изнервящо  ooooh!

# 545
Деси, и при мен бавно тръгнаха, макар и едва втори ден да ми е, след който свалях най- много. Днес само - 100гр.

Днешният въглехидратен е в процес на мислене. Връщам се да ви чета.

# 546
Здравейте!
След първия упешен ден съм -700гр.

З. 2 портокала

за обяд и вечеря мисля да е ориз със зеленчуци.

# 547
Привет момичета.
Днес съм на постни самички.
Сутринта само кафенце,защото станах почти към обедно време.

# 548
Привет и от мен!

Добре дошли на новите и успех!

Вероника, аз при толкоз сладки нещица из къщи, не бих могла да спазя останалите дни, признавам си Mr. Green

Савина, бързичко да се оправят малчовците, стискам палци!

Както писах снощи, че ми е тежко от има-няма половин чинийка боб, така и днес се окава, че задържам. Но аз имах усещането, че боба не е за мен, по принцип. Макар да обожавам всички варива  chef

Но задържането е по-малкото зло, де, така че здраве да е! Grinning

Хайде, оставям ви, че излизаме на разходка, докато времето не се е смотало пак Crazy

Приятен и режимен ден!

# 549
здравейте на всички
Надявам се да сте добре в този почти пролетен ден Simple Smile Simple Smile Имам един въпрос: на диета съм вече 14 дена, последно като се мерих на 11-ти бях с 3 килограма надолу и по5 см от ханша и корема,
та въпроса ми е следният чувствате ли се изморени и спи ли ви се повече? Rolling Eyes

Да,почти постоянно,добре че не съм на работа иначе едва ли щях да изкарам толкова дълго.И ми е все замаяно,не е от кръвното защото аз си го меря често имам навика да са ми близки границите пфу.

# 550
здравейте на всички
Надявам се да сте добре в този почти пролетен ден   Имам един въпрос: на диета съм вече 14 дена, последно като се мерих на 11-ти бях с 3 килограма надолу и по5 см от ханша и корема,
та въпроса ми е следният чувствате ли се изморени и спи ли ви се повече?

# 551
  • гр.София
Здравейте и от мен  Hug
трети ден: въглехидрати
з-мандарини
о-спагети с маслинова паста и босилек
в-2филии с лютеница+лентичка черен шоколад и хорца  Grinning
за два дена -700гр.

# 552
  • г.Каварна
Добър ден на всички!

Бих искала да се присъеденя към Вас.

Започвам с протеиновия ден. Сутрин 2 мандарина и кафе, за обяд скумбрия на фурна и зелева салата, за вечеря сирене по шопски.

# 553
svetla_80, не ти е правилна стратегията - обядвай и вечеряй основно ястие + салата и няма да озверяваш от глад и да прегрешаваш.
Същото впечатление ми правят и много момичета - от прекомерно старание на обяд ядат малки порции, до вечеря са прегладнели и ядат не само наполовина, а повече от обяд.
След вчерашния въглехидратен ден имам малък, но важен минус  Mr. Green Довечера ще отчитам плодовете. Моят апетит също се усили, което го отдавам на подновените тренировки вкъщи.

# 554
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
здравейте на всички
Надявам се да сте добре в този почти пролетен ден   Имам един въпрос: на диета съм вече 14 дена, последно като се мерих на 11-ти бях с 3 килограма надолу и по5 см от ханша и корема,
та въпроса ми е следният чувствате ли се изморени и спи ли ви се повече?

и на двата въпроса отговарям с не. напротив, дори имам прилив на енергия, стомаха не смила безразборно приета храна и тялото хаби по-малко енергия за това. Но всеки организъм приема по различен начин промените с които го атакуваме. Успех

Общи условия

Активация на акаунт