90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 742
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • гр.София
Добро утро и от мен момичета  Hug
днес съм на плодчета:
банани, ябълки, портокали, морковчета и шепа белени сурови семки  Grinning
Лек и успешен ден от мен   bouquet

# 706
Веяна, не разбирам въпроса ти. Има килограми, които са се натрупали от някакво изключение (бременност, лекарства, 3-дневна почивка в турски ол инклузив и т.н.), които ако ги свалиш с диета, най-вероятно няма да си ги върнеш. Но, ако си се хранила по начин, който не приляга на твоето тяло, и в следствие на това си натрупала килца, след диетата ако се върнеш към това хранене, няма логика тялото да си остане безучастно. Все пак това е диета, а не магически колан, който ще те държи вечно слаба. Съгласна съм, че има хора, които буквално се тъпчат с какви ли не боклуци и стоят слаби и кльощави, но в това имат пръст метаболизъм, години, ген и т.н. Няма как всички да сме така.

Днес 3-ти воден!  Confused

# 707
Среща на софийските фиданки: Неделя, 20 януари, 18 часа в "Ам Гъл" на ул. "Сан Стефано". Резервацията е на името на Мария Захариева

# 708
  • София
Голди, ти изобщо не си достоверен пример, душа  Mr. Green С твоето скромно тегло - и начално и крайно си много далеч от човек с проблеми.  Wink
Все пак тук основната борба е на хора, които са с много наднормено тегло и склонност към пълнеене. А при такива борбата е доживотна. И колкото по-бързо излязат от розовите си мечти, че ще направят едни 90 дни и после ще си ядат на воля и ще стоят слаби, толкова по-рядко ще стоят в темата  hahaha

# 709
Благодаря за отогворите  Hug Исках да видя при колко се наблюдава това явление.
Оказва се тогава, че ако и след тези 3м не си променя начина на хранене, пак ще си върна кг. Тогава с какво се отличава тази диета от множеството други!?!?
Сега не пия кафе, само защото не мога да си сложа мляко в него ; не ям обичаните от мен неща, защото не са режимни ; ям плод на закуска, което никога не е било и се наливам с вода, която не обичам. Предпочитам да не ям/пия нещо, отколкото да е по начина който не ми харесва.  Close  Всичко това го правя само заради диетата и нямам търпение да си върна стария начин на живот.  Винаги съм била едни кг. каквото и да съм яла. Просто след бремеността качих няколко излишни и то само защото се тъпчех със силни храни, за да имам кърма. Искам точно тях да махна.

# 710
  • София
Благодаря за отогворите  Hug Исках да видя при колко се наблюдава това явление.
Оказва се тогава, че ако и след тези 3м не си променя начина на хранене, пак ще си върна кг. Тогава с какво се отличава тази диета от множеството други!?!?

С това, че те учи да се храниш ПРАВИЛНО и здравословно. И с това, че ти дава възможност да промениш отношението си към храната и към важността й за съществуването ти.

# 711
veronika_v, Не ти е режимен денят, извинявай, ако го знаеш, но все пак да коментирам - на обяд се яде само солено, а на вечеря - или само сладко, или само солено. Ти си ги смесила доста.
Съгласна съм с постовете на момичетата преди мен - аз съм от тези, които въртят режима веднъж годишно, за което е отговорна лакомията ми, а не той. Вярно, не връщам обратно всички килограми, които съм свалила, но все пак връщам. И аз съм на хормонално лечение, но ето, че сега отслабвам, т.е. не ми е виновно то за нищо.
Днес имам много мижав минус след плодовете вчера, очаквах повече, но ще се примиря  Mr. Green Храната ще я отчитам довечера, защото всеки път като си напиша менюто сутринта, до вечерта претърпява някакви промени.
Сави, бързо оздравяване на детенцето Hug

# 712
veiana, различава се с това, че това е нашият режим. Този, който сме възприели, който ни допада, с който се чувстваме добре. Щом не се чувстваш добре с тази диета, можеш да потърсиш друга. Hug

# 713
Да допълня: veiana, различава се по това, че сваляш излишните ти килограми по един изключително здравословен, умерен и ненатоварващ начин, същевременно привиквайки те на по-добри хранителни навици от тези, които си имала преди. Кажи, вредно ли е да закусваш с плодове или да пиеш вода. Отношението ти към режима според мен гарантира връщането на килограми след края му.

# 714
  • София
Да допълня: veiana, различава се по това, че сваляш излишните ти килограми по един изключително здравословен, умерен и ненатоварващ начин, същевременно привиквайки те на по-добри хранителни навици от тези, които си имала преди. Кажи, вредно ли е да закусваш с плодове или да пиеш вода. Отношението ти към режима според мен гарантира връщането на килограми след края му.

Абсолютно  Peace

# 715
Кажи, вредно ли е да закусваш с плодове или да пиеш вода. Отношението ти към режима според мен гарантира връщането на килограми след края му.
Ама кой е казал, че не ям плодове или не пия течности? Обичам много плодове, но лятото е моя сезон за тях  Peace Ям и сега, но не започва деня ми с тях. Пия течности, но не и по 2л на ден ЧИСТА вода... с други думи набавям си всичко необходимо, но не по този чачин както е в диетата. Както и да е.... благодаря за отговорите. Ще реша какво да правя занапред newsm78

# 716
  • София
и най-важното ,по което се различава е 3-я ден  smile3508 ( ох как го чакам) - няма диета(освен онази шоколадовата),която да ти дава да папкаш сладко,торти и т.н.

# 717
Лично за мен аз съм си намерила разликата и така съм си избрала режима. Не ми допада идеята да ям само месо, или само зеле или само пиле с яйца както се случва в някои други диети. Този и системата -60 ги отчитам като най-разнообразни, съобразени с нуждите и без лишения. Системата -60 много рядко мога да я спазя заради ранната вечеря, за това ми остана този вариант. Ти намери за себе си кое ти допада най-много.  Peace

# 718
  • у дома
Привет и от мен - вечно гладна и дебела  Mr. Green  Килограмите ми са много и ми тежат, чувствам се зле и съм решена този път да успея. В началото на диетата съм и все още се уча  Embarassed
Не ти е режимен денят, извинявай, ако го знаеш, но все пак да коментирам - на обяд се яде само солено, а на вечеря - или само сладко, или само солено. Ти си ги смесила доста.
Това го прочитам за пръв път, ако може само да ми кажете това е за въглехидртания ден, нали? И още един въпрос - вместо вечеря може ли да се яде кисело зеле и в кой ден? И въобще, това режимна храна ли е?
П.С. Тъй като усещам, че се разболявам от два дни,  сутрин и вечер, пия соковете на 2-3 лимона и 1-2 грейпфрута. Това го правя винаги, в грипния сезон. Предполагам, че в този случай не трябва да вечерям  Thinking  

# 719
  • София
Привет и от мен - вечно гладна и дебела  Mr. Green  Килограмите ми са много и ми тежат, чувствам се зле и съм решена този път да успея. В началото на диетата съм и все още се уча  Embarassed
Не ти е режимен денят, извинявай, ако го знаеш, но все пак да коментирам - на обяд се яде само солено, а на вечеря - или само сладко, или само солено. Ти си ги смесила доста.
Това го прочитам за пръв път, ако може само да ми кажете това е за въглехидртания ден, нали? И още един въпрос - вместо вечеря може ли да се яде кисело зеле и в кой ден? И въобще, това режимна храна ли е?
П.С. Тъй като усещам, че се разболявам от два дни,  сутрин и вечер, пия соковете на 2-3 лимона и 1-2 грейпфрута. Това го правя винаги, в грипния сезон. Предполагам, че в този случай не трябва да вечерям  Thinking  

В този случай просто няма да правиш 90 дневната диета. Избери си друга. Тук режимът има своите правила и за да е успешен те трябва да се спазват стриктно. Няма как да пиеш сокове вечер освен в плодовия ден - което значи веднъж на 4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт