На пазар във Варна - 26

• 45 640
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Цитат на: клюкарка Simple Smile

Пролетта си купих страхотни жилетки и тънки пуловерчета от там (магазина на Червения), материята е много финна, мека, не станаха на топчета след пране и цената е добра. Дори и не съм забелязала етикетите....
Къде по-точно е този магазин на Червения?
Kато тръгнеш от ОББ посока болницата, магазина е преди Пикадили-то.

И аз с въпрос - Имам газова печка за отопление, която има нужда от малко настройка. Да имате идея къде мога да търся подобен специалист/майстор?

# 31

Пролетта си купих страхотни жилетки и тънки пуловерчета от там (магазина на Червения), материята е много финна, мека, не станаха на топчета след пране и цената е добра. Дори и не съм забелязала етикетите....
До Пикадили Експрес Simple Smile

# 32
  • Варна
Търся си красиво огледало, но не което се поставя на стена, а на стойчица...козметично. И да попитам за мелничка за семена (чиа, ленено семе)...дали се мелят в мелничка за пипер или си има специална мелничка...ако има моля, да ми кажете откъде да си взема  Blush

# 33
Ако имаш и мелничка за кафе, също става.

# 34
  • Варна
Нямам, но ще заложа на мелничка за пипер  Crazy  благодаря много   bouquet

# 35
mari6a , благодаря за новата тема   bouquet

От къде да си купя мини диктофон възможно най- малкия размер, който да има поне 2 гб памет и изход за хендсфри?
Вчера бях в Технополис и ми направи впечатление, че има голямо разнообразие. Не съм заглеждала, но се замислих кой ли още ползва такава техника, че да има такова предлагане  Blush
Ако имаш път натам- провери  Peace

а 2гб колко часа записи са?
и на мен ми е необходима такава джаджа

като време не съм сигурна , но като обем мисля едно 80-100стр примерно се побират

# 36
Търся си красиво огледало, но не което се поставя на стена, а на стойчица...козметично. И да попитам за мелничка за семена (чиа, ленено семе)...дали се мелят в мелничка за пипер или си има специална мелничка...ако има моля, да ми кажете откъде да си взема  Blush

в Джъмбо - много ми харесаха. Метална стойка, кръгли, диаметъра около 20см и едната страна е увеличително, а другата - нормално.

# 37

До Пикадили Експрес Simple Smile

Здравейте. Искам да попитам ако знаете дали този магазин работи и в събота/неделя, и до колко часа?

# 38
  • Варна
Събота работят поне до към 16.30, но точно раб. време не зная.

Знаете ли къде има обувки Bugatti освен в Хуманик? В мол Варна са затворили магазина.

# 39
Още едно питане. Откъде в района на МОЛ Варна мога да си взема моп само че от тези, които се сгъват през средата (оттук видях наименованието "пеперуда"  Laughing).   В Кауфланд ходих вчера,  но нямаше точно от този вид, имаше само резервни гъби  Crazy  Може би просто бяха свършили, но не се сетих да попитам  Blush  В Пикадили пък очаквам да са по-скъпи.  Май остава Карфур?  Rolling Eyes  Ако ме насочите, за да не обикалям много, ще съм благодарна.

# 40
Здравейте! Разбрах, че са отворили нов Био магазин с пекарна. Било до колелото, но не го намерих. Някой знае ли ?

# 41
Магазин за имитационна бижутерия има малко по-надолу от пазара на Чаталджа, точно на ъгъла на плевенските закуски на червения площад. В един комплекс е на втория етаж е - от едната страна се намира магазин Vicko за домашни потреби, а от другата страна е магазин за всякакви мъниста, камъчета и изработени от тях неща.
Друг магазин има и зад 2-ри клон на пощата по уличката, на която се намира и офис на Спиди - ген. Паренсов 8, малко по-нагоре от офиса е и магазинчето за бижута и материали за тях.

Някой беше питал за поставки за бижута в SIX в Гранд мол са пуснали интересни поставки за бижута в ярки цветове на прилични цени.

# 42
Още едно питане. Откъде в района на МОЛ Варна мога да си взема моп само че от тези, които се сгъват през средата (оттук видях наименованието "пеперуда"  Laughing).  

В Елитис провери ли?

# 43
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Още едно питане. Откъде в района на МОЛ Варна мога да си взема моп само че от тези, които се сгъват през средата (оттук видях наименованието "пеперуда"  Laughing).  

В Елитис провери ли?

Този тип мопове бяха свършили навсякъде още около Коледа.Последно и в Елитис не бяха заредили... имаше само един вид с цена около 12 лв, което според мен е прекалено  Peace
В Кауфланд също не бяха заредили, в Карфур не знам как е в момента.Аз се принудих и се взех от другите, че ми трябваше спешно

# 44
  • Варна
Здравейте! Разбрах, че са отворили нов Био магазин с пекарна. Било до колелото, но не го намерих. Някой знае ли ?
От Колелото излизаш по ул. Иван Рилски и на първата пряка вляво на ъгъла е магазина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт