На пазар във Варна - 26

• 45 766
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
В Рая и
Oт къде да купя дървена 'буталка' за малко дете?

В Рая и в Джъмбо има със сигурност, в Джъмбо около 10 лв. струваше. Има и в магазините за дървени играчки, но там са по-скъпи май.

Някой беше питал за пудри за маникюр, попаднах на това:http://rio.bg/oferta/1395/komplekt-ot-12-tsvyata-za-manikyur-ot- … amp;isPublic=true

# 466
  • ride my bike...
Видях в сайта на рая, че има. Цената е 6,90.
Благодаря многоооо  bouquet

# 467
  • Варна
Къде мога да дам за почистване кожено яке (от естествена кожа)?

# 468
В Гранд Мол на етаж 0 , някъде срещу Оптиката ( където има щандчета по средата ) , също видях , че има дървени играчки . Спрях се , но не видях цени. Не попитах, защото бързах, а момичето беше заето. Ако ти е по-близо там, или на път, може да ги видиш  Peace

# 469
  • Нейде из лудите гори...
В Гранд Мол на етаж 0 , някъде срещу Оптиката ( където има щандчета по средата ) , също видях , че има дървени играчки . Спрях се , но не видях цени. Не попитах, защото бързах, а момичето беше заето. Ако ти е по-близо там, или на път, може да ги видиш  Peace

В Гранд Мол играчките са по 12 лева и са много калпави. Не знам колко ще издържат тия от Рая и Джъмбо, но цената им поне е на половина Simple Smile
Нашата играчка от Гранда издържа цял един ден - без да я "зорим"  Wink

# 470
  • Варна

В Гранд Мол играчките са по 12 лева и са много калпави. Не знам колко ще издържат тия от Рая и Джъмбо, но цената им поне е на половина Simple Smile
Нашата играчка от Гранда издържа цял един ден - без да я "зорим"  Wink
В мола са по-скъпи, ама ми изглеждат същите като в Джъмбо. Ти за буталка ли говориш конкретно или за друга дървена играчка? Нашата е от Джъмбо, взех я за 10 лева и вече няколко месеца геройски издържа голямо блъскане, че и колко пъти съм стъпвала отгоре ѝ , без да искам. Доста е здрава.

# 471
  • ride my bike...
Конкретно буталка търся.
Днес ходих до Рая - били изчерпани. Явно ще се ходи до Джъмбо.
В ТойТаун изглеждат много добре, ама са по 25 лв. Малко много ми идва.

# 472
  • Варна
Аз питах, но не намерих тук и си поръчах от ибей накрая. Simple Smile

# 473
Здравейте! Някой знае ли къде продават боя за коса Крамер във Варна ?

# 474
Търся добра шивачка , която да ми ушие дреха по мой модел, предпочитам да е в района на окръжна , пикадили , чаталджа newsm78
На бул.Цар Освободител, точно до магазина за детски играчки "Рая" има едно шивашко ателие. Собственичката, нисичка мургава дама, ако правилно си спомням се казваше Галя, ми е шила много неща и все по мой модел и много добре. Отдавна, обаче не съм я посещавала, защото предпочитам готовите дрехи, надявам се да работи все така добре.
Ясмина, сподели после моля те, че отдавна си търся добра шивачка Simple Smile И евентуално някакви контакти Simple Smile

естествено , ще кажа когато е готова дрехата в петък мисля да ходя , само дано не взима много скъпо
ох много се моля да е добра това толкова много моделчета имам в главата които никъде не ги продават

# 475
yasmina, това е сайта й http://style-g.hit.bg/ може да поразгледаш преди да отидеш, иначе да, евтино работи. За моята рокля ( с Италиански платове и скъпи камъни) ми взе 350лв.

# 476
# 477
Здравейте!
Искам да попитам някой може ли да даде идея от къде може да се купи килим на добра цена във Варна. Гледах Карпетмакс , но ми се стори малко скъпичко в сайта им. Сещам се заедно място до Обреден дом, но незнам дали е подходящото място  Rolling Eyes

# 478
  • Варна
Здравейте!
Искам да попитам някой може ли да даде идея от къде може да се купи килим на добра цена във Варна. Гледах Карпетмакс , но ми се стори малко скъпичко в сайта им. Сещам се заедно място до Обреден дом, но незнам дали е подходящото място  Rolling Eyes
Иди на място, може да има модели, които не са на сайта. Друг голям, от който ние сме пазарували е в дна сграда между техникумите и ОМВ, има голяма табела на Зора, сега блокирах и не мога да се сетя за името на "килимския" магазин.

# 479
Камко - целия първи етаж е само килими. Сякаш наистина е по- евтино там.

Общи условия

Активация на акаунт