На пазар във Варна - 26

• 45 771
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Търся добра шивачка , която да ми ушие дреха по мой модел, предпочитам да е в района на окръжна , пикадили , чаталджа newsm78
На бул.Цар Освободител, точно до магазина за детски играчки "Рая" има едно шивашко ателие. Собственичката, нисичка мургава дама, ако правилно си спомням се казваше Галя, ми е шила много неща и все по мой модел и много добре. Отдавна, обаче не съм я посещавала, защото предпочитам готовите дрехи, надявам се да работи все така добре.

# 451
  • Варна
Като стана дума за шивачки, колко ли може да струва да ми подгънат малко навътре ръкавите на един тренч, че са ми леко длъжки?  newsm78

# 452
Dahlia мерси ще отида да провера
киса около няколко лева,между 4-6 шивашките услуги не са никак евтини вече , както ремонтите така и дреха да ти ушият излиза едва ли не двойно.

# 453
yasmina, аз също съм доволна от Галя  Peace тя ми уши и балната рокля преди 2-3 години, след това още няколко рокли за разни събития  Wink

# 454
Момичета, кажете ми обущар в района на Цветния или базар Левски, който преправя и чанти / става въпрос за смяна на цип на чанта /?

точно до училището  "ангел кънчев "  зад" моят магазин "
Laluni

Благодаря много!   bouquet

# 455
Преди време се обсъждаше, но тогава не ме интересуваше и затова не помня къде обяснявахте за разширяване на кожени бутупи от естествена кожа. Разширяването трябва да стане горе на пръсеца  Peace

# 456
Козметика на Ив-роше има ли някъде в града?

# 457
  • Варна
В Елитис на гарата има, но щандът не е с много богат асортимент.

# 458
В Елитис на гарата има, но щандът не е с много богат асортимент.
Благодаря! Един конкретен спрей търся, ще проверя там.

# 459
  • Варна
Бихте ли ми казали плат за спално бельо от къде мога да си купя - май предпочитам нещо от рода на ранфорс да е? Сещам се до гарата подлиза може би...

# 460
Бихте ли ми казали плат за спално бельо от къде мога да си купя - май предпочитам нещо от рода на ранфорс да е? Сещам се до гарата подлиза може би...
На Цар Освободител, след фото Пиксел (Фуджи), пада се преди пресечката с Цар Асен има едно магазинче продават платове на Тач и шият. Имат много хубави десени

# 461
  • Варна
Търся добра шивачка , която да ми ушие дреха по мой модел, предпочитам да е в района на окръжна , пикадили , чаталджа newsm78
На бул.Цар Освободител, точно до магазина за детски играчки "Рая" има едно шивашко ателие. Собственичката, нисичка мургава дама, ако правилно си спомням се казваше Галя, ми е шила много неща и все по мой модел и много добре. Отдавна, обаче не съм я посещавала, защото предпочитам готовите дрехи, надявам се да работи все така добре.
Ясмина, сподели после моля те, че отдавна си търся добра шивачка Simple Smile И евентуално някакви контакти Simple Smile

# 462
  • Варна
В ресторант Rialto в Гранд Мол предлагат ли пъстърва на скара?

Не намерих менюто им онлайн.

Обещала съм да заведа детето на ресторант, а той иска да яде пъстърва.  smile3549

# 463
  • ride my bike...
Oт къде да купя дървена 'буталка' за малко дете?
Една дървена пръчка, закачена на животно, топка...
В ТойТаун ги знам. Искам да видя и други. В Джъмбо дали има?

# 464
Oт къде да купя дървена 'буталка' за малко дете?
Една дървена пръчка, закачена на животно, топка...
В ТойТаун ги знам. Искам да видя и други. В Джъмбо дали има?
Мисля, че и в Рая има.  Ако искаш виж на сайта

Общи условия

Активация на акаунт