На пазар във Варна - 26

• 45 734
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • ride my bike...
Информацията, която имам е:

Кутия ще бъде поставена преди и по време на концерта. Самият концерт ще е около час и половина.
Детето в момента е в болница. След издаването на актуална епикриза в която е описано лечението ще бъде открита дарителска сметка и кутии.
За сега явно единственият начин е предстоящия концерт, който е началото от последваща кампания.

# 496
  • Варна
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ :
Михаил e на 12 години и е болен от муковисцидоза. В събота 16.02.2013 от 17ч във Варна ще се състои благотворителен концерт в младежки дом “Орбита” . Цената на билета е 3 лева, a средствата от концерта са предназначени за лечението на Мишо,
Мишо е едно срахотно дете. Нека му помогнем да се радва на детството си.

Всички деца са страхотни, но си отиват едно след друго-все още деца, благодарение на "адекватното лечение" на БГ здравеопазването.

Това е сайта на Асоциация Муковисцидоза там има сметка на Асоциацията. Ако пишете, че са за Марти предполагам, че ще бъде взето под внимание.
На 28 февруари 2013 за шести пореден път ще отбележи Световния ден на редките болести:
23.02.2013
11:00 ч. “Болница за плюшени мечета” – Забавно събитие, насочено към деца и млади семейства. Под формата на игра децата получават някои знания за здравето и свикват да възприемат по-спокойно белите престилки и медицинските манипулации. Организира се съвместно с Асоциацията на студентите медици. Място: Гранд МОЛ.

27.02.2013 – 1.03.2013
Базар за ръчноизработени мартеници във фоайето на Община Варна. Събира се сума за закупуването на кислородни апарати за децата и младежите, страдащи от муковисцидоза.

28.02.2013
Най-голямата Мартеница – уличен хепънинг за създаване на най-дългата мартеница, като всеки който е съпричастен към хората с редки болести може да завърже свой пискюл към дългата нишка. Пускане на балони и съвместно вдигане на ръце в знак на подкрепа.

# 497
  • ride my bike...
k_savova, благодаря за информацията.

В "морето" има съобщение за концерта.
http://www.moreto.net/novini.php?n=201594

# 498
Здравейте, моля да ми кажете къде мога да намеря кончето люлка на Pilsan, но да е с черната грива, а не като в Рая с бяла.

# 499
  • Варна
Къде продават блузи за кърмене?

# 500
дано се съберат достатъчно пари за добрата кауза!!!

да ви попитам, освен в техномаркет, технополис , метро, зора къде има разнообразие от телевизори?

# 501
  • Варна
дано се съберат достатъчно пари за добрата кауза!!!

да ви попитам, освен в техномаркет, технополис , метро, зора къде има разнообразие от телевизори?
Най-голямо разнообразие от телевизори има в посочените от теб магазини.

# 502
  • Варна
Телевизори има и в Интерсервиз Узунов- в мол Варна и на гарата

# 503
  • Варна
Момичета, къде мога да намеря крема диск за кафе машина Делонги  Rolling Eyes

# 504
  • Варна
Къде продават блузи за кърмене?
В магазин Рошко http://www.bebemagazin.eu/default.php?cPath=272_347

# 505
  • ride my bike...
Концертът за Мишо беше чудесен.
Имаше много хора  Hug

Препоръчайте ми фото за изработка на фотокнига. Искаме да поръчаме за децата от класа.

# 506
  • ВАРНА
Къде мога да видя изложени мебели за детска стая - не бебешки легла,а вече за по-големи деца (5г госпожица)? Или някакви препоръки от какво сте доволни?Както и пердета и килими за детска стая - изобщо предстои ми обзавеждане и събирам всякакви идеи  Peace

# 507
  • Варна
Къде мога да видя изложени мебели за детска стая - не бебешки легла,а вече за по-големи деца (5г госпожица)? Или някакви препоръки от какво сте доволни?Както и пердета и килими за детска стая - изобщо предстои ми обзавеждане и събирам всякакви идеи  Peace

Обзавеждането за стаята на синът ми го купихме от Мебелната палата. Това беше преди 2г някъде и тогава освен там имаше и в магазин Явор. На друго място готови, примерни стаи, така и не намерихме.
  За момичета избора беше много по-голям. Особено в Явор, тогава, имаше много стаи.
  За идеи, от там ми харесаха някои неща, както и в нета.
  Има една тема тук, нещо от рода "Покажете детските си стаи". От там също има много идеи.
  Мебелите на неговата стая са изработени от някаква фирма в Добрич или Шумен май беше и съм доволна, нищо няма развалено до сега.
  Стори ми се доста евтино - за около 1000лв купихме легло-90/2000, / без матрак / , нощно шкафче с едно дълбоко чекмедже, ученическо бюро, с три чекмеджета, двукрилен гардероб, като долната част е дълбоко чекмедже, секция с височината на гардероба,  разделена на пет нива и етажерка за стена, с три разделения. Дърводелец ни  поиска доста по-голяма сума за това обзавеждане.
  Наскоро ми попадна рекламна брошура на магазин Явор и си спомням, че имаше отстъпки за детски стаи.

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 15:02 от missNoir

# 508
  • Варна
Къде мога да видя изложени мебели за детска стая - не бебешки легла,а вече за по-големи деца (5г госпожица)? Или някакви препоръки от какво сте доволни?Както и пердета и килими за детска стая - изобщо предстои ми обзавеждане и събирам всякакви идеи  Peace

Миналата седмица купихме това:http://homey.bg/detski-stai/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE … ka-staia-merilend, улучихме някаква промоция и излезе към 550 лв, но не мога да кажа как са като качество, защото не сме ги сглобили мебелите още.
Освен в Явор и Мебелната къща, в мебели Арон също има няколко детски стаи, но като че ли на Явор повече ми харесаха.

# 509
  • Варна
Можете ли да ми препоръчате фирма за пране на диван?

Общи условия

Активация на акаунт