На пазар във Варна - 26

• 45 745
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Момичета от къде да купя прежда бяла и червена.Ще имаме базар в у-ще и трябва да изработваме мартенички.А и ако може да е в района на окръжна болница,или в близост.

# 481
Някой търсеше изцяло червени чаши ?Има в Кауфланд.

# 482
  • ride my bike...
Има едно магазинче за мъниста - до офиса на Спиди на червения площад. Вчера гледах имаше по 2-2,50 лв.
На самия пазар Чаталджа преди имаше магазин за прежди. Ако все още съществува - там трябва да има.

# 483
На Чаталджа магазина за прежди все още си го има и има бяла и червена прежда, а модели от крокотак  Wink

# 484
  • Варна
Момичета от къде да купя прежда бяла и червена.Ще имаме базар в у-ще и трябва да изработваме мартенички.А и ако може да е в района на окръжна болница,или в близост.
Най-близо до Окръжна болница, се сещам за едно малко магазинче на бул. Цар Освободител. От страната на болницата, като вървиш към Червения площад. Слиза се по едни стълби, самото магазинче е като в мазе. Обаче отдавна не съм ходила, не съм сигурна дали още съществува.

# 485
Много ви благодаря за бързите отговори.След края на работния ден се мятам да купя.  bouquet

# 486
  • Варна
В района на окръжна има магазин, специализиран за мартеници, вчера купих прежда да правим с детето - най-малката разфасовка беше по 1,20 и пак ще има за доооста мартеници. Ако знаеш салон Експлоужън до Пикадили център, точно отсреща е, мисля Топрахисар се води улицата. Ако имаш нужда от още обяснения, пиши. Като дам линк ми излиза рекламен спам, адресът е mart-bg точка com.

# 487
  • Варна
yasmina, това е сайта й http://style-g.hit.bg/ може да поразгледаш преди да отидеш, иначе да, евтино работи. За моята рокля ( с Италиански платове и скъпи камъни) ми взе 350лв.
Бллагодаря за информацията  Grinning Ясмина ще чакам с нетърпение    bowuu

# 488
  • ride my bike...
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ :
Михаил e на 12 години и е болен от муковисцидоза. В събота 16.02.2013 от 17ч във Варна ще се състои благотворителен концерт в младежки дом “Орбита” . Цената на билета е 3 лева, a средствата от концерта са предназначени за лечението на Мишо,
Мишо е едно срахотно дете. Нека му помогнем да се радва на детството си.

# 489
Търся червена керамична чаша, но да е червена и отвън, и отвътре.
Идеи...

В Карфур има, точно червени 2 броя съм си купувала от там. Взех ги на промоция, после пак вдигнаха цената, да имаш предвид, че бяха малко неевтини. И от вътре са червени. Продават се по един брой, просто аз взех две.

Благодаря ти, ще проверя.
Дървена буталка  - играчка купувах преди време от магазин Дървена къща, не знам къде е сега - много качествена, още е читава.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 03:34 от big fi6

# 490
  • Варна
Млякото от млекомата на Чаталджа става ли за заквасване, пробвали ли сте?

Laluni, може ли да се закупят предварително билети за благотворителния концерт?

# 491
  • ride my bike...
Анелиз ,
нямам представа. Днес ще попитам и ще пиша.
Детето ни е съседче, а аз вчера разбрах за концерта. Няма много време и ми се иска повече хора да присъстват. Благодаря
Случайно попаднах на това съобщение във фейсбук
"Скъпи приятели, Михаил e на 12 години и страда от тежко генетично заболяване – муковисцидоза, чието лечение е много скъпo и непосилнo за родителите. В желанието си да му помогнат, децата от дневния център за хора с увреждания “Св. Йоан Златоуст” във Варна ще изнесат благотворителен концерт в младежки дом “Орбита” в събота 16.02.2013 от 17ч. Тези деца също страдат от генетични заболявания, но имат добри и чисти сърца. Елате в Орбита, за да споделите тяхната трогателна инициатива, любовта им към изкуството и към Мишо и да ги подкрепите. Цената на билета е 3 лева, a средствата от концерта ще подпомогнат животоподдържащото лечение на Мишо, специалния хранителен режим и необходимата консултация със специалист в чужбина. Семейството благодари на всички, които ще се отзоват на молбата им и ще дадат шанс на детето за по-леко боледуване и по- спокойно детство."

# 492
  • Варна
Няма да мога да дойда на концерта, но има ли друг начин по който да се помогне на детето - сметки, DMS номер, кутии в магазини?

# 493
  • ride my bike...
Solar Wind,
DMS няма -до колкото знам там стават бавно нещата.
Вчера е имало кутия в училището на дъщеря ми и децата са събрали малко парички. Предполагам ще има кутия и на самия концерт.
За кутии в магазини ще разуча и ще пиша.
Благодаря ви Hug

# 494
Laluni, пиши подробности. аз в събота около обяд съм там в близост, няма да мога да дойда на концерта, но мога да закупя билети или да остава парички някъде за детенцето. Просто пиши каквото знаеш, аз ще мина задължително по обяд там все пак.

Общи условия

Активация на акаунт