На пазар във Варна - 26

• 45 757
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Търся червена керамична чаша, но да е червена и отвън, и отвътре.
Идеи...

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 19:48 от big fi6

# 436
  • ride my bike...
Купувала съм зелена от Кауфланд, но дали има червена.... newsm78

# 437
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой да има идея къде продават сенки на Манхатън?В Лили/ДМ/Елитис има само пудри и коректори.

# 438
Здравейте,може ли някой да ми каже от къде мога да купя обикновени стъклени бурканчета с винт(най-често ги използват за детска храна ) . Или други малки стъклени бурканчета с вместимост до 200 мл. Предварително благодаря!

# 439
Днес видях вестника на Кауфланд от утре ще има на промоция такива бурканчета с винт Peace,водят се за подправки - 1,29 лв ще бъдат Peace

# 440
  • Варна
Стъклените бурканчета, които се използват обикновенно за детска кухня са с вместимост 300ml и ги има в повечето магазини от рода на "всичко за един лев", струват около 1,50.

# 441
не знам в магазините за 1 лв дали има бурканчета, но ги има на 100% във всички "Домашни потреби"
На Чаталджа до бариерата, на Дубровник до 35-ти блок, преди входа на ОРКБ откъм Битоля, и др, и др

# 442
  • Варна
Момичета къде мога да намеря магазин за игли, за конци за шевна машина? Оня ден мернах на левчето но не посмях да си купя?

# 443
Магазинът на Пфафф на Червения плошад

# 444
  • Варна
Къде по точно се намира

# 445
Здравейте,
искам да дам малко повече информация относно млекомата - собствениците на магазина имат и кравеферма от рядка за България порода. Сутрин млякото се дои и се носи на млекомата в Чаталджа. Машината поддържа постоянна температура (3 градуса), а системата се дезинфекцира редовно, което гарантира високо качество на млякото. ИЗВОД - ПИЕТЕ ИСТИНСКО МЛЯКО ПРОДАВАНО ПО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ (а самата машина е швейцарска, където знаете компромис няма). Цената от 1,60 лв. мисля е напълно нормална, даже е евтино спрямо UHT-то в магазините.
Аз вече си купувам няколко пъти и млякото е просто чудесно. А маслеността ми казаха, че е 5-6%. Като го сваря и маслото го запечатва отгоре.
Да ви е вкусно на всички Simple Smile
P.S. Има повече информация и в нета на адрес : http://www.moreto.net/novini.php?n=200639

# 446
Здравейте, да знаете магазин, в който продават сладкарски бои - за предпочитане в центъра, около колхозния, чаталджа?
И аз съм в търсене на сладкарски, не само бои, но и всякакви пособия, формички и други подобни. Днес си взех от Пикадили център сладакрски бои 0.65 лв/цвят. Прахообразни, нюню количество, но предполагам се слага съвсем малко. Имаше - лилаво, синьо, зелено, червено, оранж. Всех от всичките, но още не съм пробвала. Намират се при подправките. А при нишестетата имаше на dr.Oetker, но малко ми досвидяха около 5 лв  Embarassed , обаче са за глазури.

bouquetБлагодаря за инфото. Купих си от Пикадили.

Иначе за формички и резци знам един магазин, където продават. Няма голямо разнообразие, но се намират интересни неща. Той е за професионално ресторантьорско оборудване - намира се между Галатея и полиграфията на бул. Христо Ботев.

# 447
Търся червена керамична чаша, но да е червена и отвън, и отвътре.
Идеи...

В Карфур има, точно червени 2 броя съм си купувала от там. Взех ги на промоция, после пак вдигнаха цената, да имаш предвид, че бяха малко неевтини. И от вътре са червени. Продават се по един брой, просто аз взех две.

# 448
Благодаря на всички ! Надявам се да намеря бурканчета   bouquet

# 449
Търся добра шивачка , която да ми ушие дреха по мой модел, предпочитам да е в района на окръжна , пикадили , чаталджа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт