На пазар във Варна - 26

• 45 756
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Един странен въпрос: къде може да "убият" 1-1,30 ч мъж с дете в района на Общината?

Ако съм аз, ще се пошляя из магазините Crazy

В Пъблик-а евентуално, има и книги, има и техника, детето може да поиграе на конзолите.
На мястото на "Public" не е ли вече "Техномаркет" Rolling Eyes?

# 571
  • ride my bike...
Техномаркет е таелата, но вътре си остана като Пъблик

# 572
  • Нейде из лудите гори...
Добро утро, къде има магазин за прежди , копчета и подобни в района на Левски и Чайка?

# 573
  • ride my bike...
Такъв магазин има на ул. Роза. Не е точно е района, но ако е устройва - ще обясня точно.

# 574
  • варна
магазин за прежди има и до бар" мохито "   ,по принцип продават детски дрехи ,но мазата е за прежди . сега не се сещам улицата точно  днес имам път на там и ще пиша пак .

# 575
  • Варна
Откъде мога да си купя светещи /LED/ връзки за обувки?

# 576
  • ride my bike...
Oт Ибей.
http://www.ebay.co.uk/itm/LED-Light-Up-Shoe-Shoelaces-Shoestring … sh=item4165efc69f
Също има в сайтовете за колективно пазаруване, но на 5-6 пъти по-висока цена

# 577
  • Варна
Проблемът е, че ми трябват за тази събота и исках да вдя преди да купя Sad

# 578
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart EyesЗдравейте! Казаха ми че има нов турски ресторант във Варна
около ул Братя Бъкстон бил или в района но не намирам никакви коор
динати -вие знаете ли нещо?

# 579
  • Варна
Откъде мога да си купя светещи /LED/ връзки за обувки?

Ето затова я обичам тази тема!!
Преди 2 дни имах път около пазара и малко преди кръстовището на Кракра с Бенковска видях в едно магазинче за телефони (или на някой мобилен оператор или нещо подобно) надпис на вратата "Светещи връзки за обувки". Много смешно ми стана  Mr. Green Но ето, че информацията влезе в употреба. Дано да намериш там  Peace

# 580
  • Варна
Стига, бе! Аз живея в този район и всеки минавам от там за работа! Довечера като се прибирам ще се озъртам. Ама по Кракра или по Бенковска го видя?

# 581
  • ride my bike...
И после да пишеш колко струват Grinning

# 582
  • Варна
По Бенковска

# 583
  • Варна
Благодаря ти!
Ще докладвам по-късно и за цената  Party

# 584
  • Варна
Аз съм много зле с улиците, но сега си визуализирам ситуацията. Пътуваме с кола по Бенковска и завиваме на дясно (от дясната страна виждам магазина). Имам чувството, че беше някаква малка уличка ли, няккакво отделно платно, преди светъофара... ох. Разтърси се в радиус 200-300 метра, че съм много заблудена като съм в кола (по принцип ходя само пеш или с колело и не познавам улиците и пътната мрежа на града като цяло).

Общи условия

Активация на акаунт