На пазар във Варна - 26

• 45 688
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, nikolokovibouquet

# 556
Че от кога ги таксуват?От този месец ли?Този месец не съм ползвала градски транспорт с малката,но миналия доста често и нито веднъж не са я таксували.

# 557
  • Варна
Можете ли да ме насочите къде продават от тези детски шапки, които са като глави на различни животни, и във вариант надолу с ръкавички? Видяхме я на едно дете, но му била подарък.

# 558
  • ride my bike...
Виждала съм такива шапки - ръчно плетени като букалчета и разни др. животни в  района на Пикадили център. Ако трябва ще се опитам да обясня точно.
нещо такова
http://www.-spam254-/viewnotice.php?id=251

# 559
  • Варна
Виждала съм такива шапки - ръчно плетени като букалчета и разни др. животни в  района на Пикадили център. Ако трябва ще се опитам да обясня точно.
нещо такова
http://www.-spam254-/viewnotice.php?id=251
Не, не, не са плетени, отвътре са полар, отвън мекички като плюшена играчка. Изобщо изглеждат така, като плюшка. Имам една снимка, но не е с моето дете и няма как да я публикувам.

# 560
  • ride my bike...
аааа, такива съм виждала по ски курортите.
Аз лично съм поръчвала таралеж от Ebay. Във Варна май не съм виждала Thinking
Имаме и една маймуна, но тя е от втора употреба

# 561
  • Варна
Можете ли да ме насочите къде продават от тези детски шапки, които са като глави на различни животни, и във вариант надолу с ръкавички? Видяхме я на едно дете, но му била подарък.
В китайските сайтове съм виждала.
Можеш да попиташ в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=704666.0

# 562
  • Варна
Таксуват ли вече с билетче в ГТ децата ако родителят не им е извадил карта? Питам за малките деца, т.е. за моето - 3г.
Да, таксуват ги  Peace
Ние сме с карта от мин. година, досега нито веднъж не са ми искали да им показвам картата, а даже 2-3 пъти не беше и в мен.В момента чакам новата, че нашата вече изтече и сме подали док. за нова.
И не нямат право да те таксуват.Картата не служи като билет на детето, тя е безплатна и служи по-скоро като застраховка.Т.е. то си е за вас, ако не дай Боже стане нещо, на детето не се полага застраховка.Нямат право на никакво основание да ви таксуват дете под 7 год..

# 563
  • Варна
Един странен въпрос: къде може да "убият" 1-1,30 ч мъж с дете в района на Общината?

Ако съм аз, ще се пошляя из магазините Crazy

# 564
  • Deutschland/HE
Един странен въпрос: къде може да "убият" 1-1,30 ч мъж с дете в района на Общината?

В Пъблик-а евентуално, има и книги, има и техника, детето може да поиграе на конзолите.

# 565
  • Варна

В Мак Доналдс

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 10:03 от Dahlia

# 566
  • ride my bike...
книжарницата във ФК

# 567
  • Варна

Може и в Археологическия музей

# 568

В Джинджър има детски кът, ако детето е по-малко.

# 569
  • ride my bike...
Да отидат до морето да видят лебедите:)

Общи условия

Активация на акаунт