Боледуване на децата ни в яслена и градинска възраст- как да се справим?Тема 3

• 39 374
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм давала в комбинация с Тонзилотрен. Имаше ефект определено.

# 451
Според листовката: "Прилага се при лимфостаза (оток) от различен произход - следоперативна, следтравматична, статична; лимфаденити; тонзиларна хипертрофия и хроничен тонзилит.". На детето бе изписан за намаляване на 3-та сливица, заради която влачеше едни сополи назад към гърлото. От Тонзилотрена сме доволни.

# 452
Давала съм Лимфомизот и го смених с  Тонзилотрен,по препоръка на УНГ-то!В комбинация с Ериус ни сви сливицата за 2 седмици,но ние почти винаги капем и черните капки,само те ни спират секретите!Лечението си е поддържащо,поне до Април!

# 453
Ние сутринта го купихме и започнах да давам от днес ,да видим  Peace
По 1 или 2 ч.л. даваш?
По 1 , че няма още 4 години Peace

Аз давам Герисан, хубав имуностимулатор е. Много е добър при анемии.

Лимфомиозот са ни предписвали почти винаги при проблеми със сливиците.

# 454
Ние сутринта го купихме и започнах да давам от днес ,да видим  Peace
По 1 или 2 ч.л. даваш?
По 1 , че няма още 4 години Peace

Аз давам Герисан, хубав имуностимулатор е. Много е добър при анемии.

Лимфомиозот са ни предписвали почти винаги при проблеми със сливиците.

Благодаря за информацията , а колко дни го даваш и колко се почива ?

# 455
  • Пловдив
+1 за Лимфомиозот! При сина ми на 4г. действа безотказно още след първите 2-3 приема  Peace

# 456
  • В две мънички очи...
И аз съм давала Лимфомиозот - само че за задна хрема. Не усетих да има някакво положително влияние.

# 457
  • пак там
Нещо ви бях изпуснала... и се чудя защо не ми излизат отговорите? Всички ли рязко оздравяха? Simple Smile А вие сте отворили нова тема.

Правилно ли съм разбрала, че Лимфомиозот е за проблемна трета сливица, а Тонзилотрен за първите две? Или няма такова разделение? Че вече съвсем се оплетох...

При нас като че ли Лимфомиозотът помогна за възпалената трета сливица (поне престана да хърка мощно нощем), но все още диша през устата и започвам да си мисля, че му стана просто навик да говори носово и да диша през устата - почти през цялата нощ спи със затворена уста и без да хърка (най-много да посумти малко). Във всеки случай секрет от носа не тече, дори и след промивка. Но пък започна периодично да покашлюква  ooooh!

# 458
Момичета,моята се оплаква от одеве за дупето,че я боли,знаете ли от какво може да е ?

# 459
Момичета,моята се оплаква от одеве за дупето,че я боли,знаете ли от какво може да е ?
Ака и се?  newsm78

# 460
Купи си един боб и го хвърли  Hug
От толкова много неща може да е.....

# 461
Ака и се?  newsm78
от доста неща, обикновено не е сериозно.
дали е акала скоро или й се ака, питай първо, виж да не се е зачервило нещо,
да не се е ударила я питай,
ако има запек - дай й ентерол, пробиотик каквото си давала в такъв случай и разхлабващо нещо за ядене, пиене, ако болката продължи - виж къде е точно - отпред или отзад около ануса, и изследване за урина и аки, ако продължава, но предполагам че не е инфекция и ще отшуми, наблюдавай я. пиши как е, ако искаш. обади се на док ако те притеснява.

# 462
Ей, Ентерола не е ли за разтройство? Не обърквайте жената Laughing

# 463
  • в огледалото на живота
лисичке,току се появиш и хвърлиш в смут с някой въпрос..... Grinning
Може дори от неудобна дреха да е дискомфорта;ръбче на бельо;чорпогащник;нещо претрито....
Погледни детенце и не се шашкай за най-малкото  Hug

# 464
В момента пак седна на гърнето ,днес за 3-ти път ,не се шашкам , питам само да знам възможностите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт