Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • USA
Ева, разбирам те и много съчувствам!  Hug Дано да намериш сили и облекчение! Сигурна съм, че всички тук те мислим. Ако тук намираш утеха, пиши и после трий. Браво на малкия Мишелинчо!  Heart Eyes

Ван, много се радвам за Гери! Прекрасно ти е детето! Наистина, много бързо върви времето.

# 376
Гелето наистина е страхотна Simple Smile Агент ме подсети, отдавна се каня да започна да пиша в мъжовия блог, че той го заряза. Иначе знаете за фотокнигите, аз в началото им нямах много вяра, но имам вече две и са много добра идея. Имам първата годинка на Боби в книжка и нашата 2012, като последната излезе много удачна. Може при всяко по-значимо събитие да си правите, като например-екскурзии, сезонни, годишни и прочие.
Ванхорн, много е хубава щерка ти Simple Smile
Ева, вие да не сте малки с мъжа ти Simple Smile)))) аз съм си запетайка и си гледам запетайка, язък само, че толкова километри пропътувах за да му намеря висок баща, а той дребосък като мен Simple Smile)) И аз те мисля всекидневно, не се отчайвай мила, сигурна съм, че нещата при теб ще започнат да се подреждат.

# 377
Много благодаря за разбирането, момичета  Hug  bouquet  Радвам се безкрайно на възможността да бъда майка и на това, че сме живи и здрави, но на моменти ми идва в повечко и ви благодаря, че не ме заклеймявате като неблагодарница. Права си, Агент - ако не се оплачем тук, къде?  Hug Утре съм на Йога  Peace Не съм стъпвала в джима близо 2 години... Знам, че това много ще ми помогне. Трябва да си запиша и час за фризьор, че не съм се подстригвала с месеци... Направо съм плачевна картинка, трябва да помисля и за себе си.

Агент, страхотни снимки! И още толкова да пуснеш пак ще са малко. Любима ми е тази с пауна. И тази дето е на врата ти. Вярвам ти за водолейското иго - и аз съм водолей  Mr. Green Терминът ми беше на границата на водолей и риби, та добре че се позабави Кими - два водолея вкъщи много щяхме да сме. Не че сега не съм подложена на умишлен рибешки терор, ама нека да е весело...

Яна, това е най-гадното - когато го правят умишлено. Онзи ден Кими застана пред мен с чаша вода и демонстративно я изля на пода... Не знам вече как да се справям с това тестване на границите...

Бенс, дано момчето ти е разумно на 18 и да не те прекарва през ада с въпроси и съмнения  Hug

Ванх, страхотни са тийновете, а дъщеря ти каква коса има... Голяма сладурана!

Ева, не се отчайвай, дай си време! Не спирай да пишеш, че се притесняваме повече така.  Hug

# 378
Зоуи, на теб, а и на всички майки с инатливи деца, препоръчвам от сърце и от опит книгата Setting Limits with Your Strong-Willed Child. Великолепна е! Премахва всички чуденици и пристъпи на гузна съвест от типа на "Ама постъпих ли правилно, като наказах детето?" и "Не прекалих ли с наказанието?"

За протокола, аз съм водолей със скорпион и двама стрелеца вкъщи Mr. Green Стратегията от тая книга работи безотказно!

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 01:21 от Фея Кръстница

# 379
Ама че са хубави тези пораснали деца!  Heart Eyes
Агент, честита ви Анджи!

# 380
Благодаря ви момичета!

Права е Атланта, хубаваи са ни децата  Heart Eyes

Фей, мерси за книжката, ще я погледна.

Ева, забравих да кажа по- рано, че и моя Богатирко беше с подобни размери  Heart Eyes

Марлелка  Hug Heart Eyes

# 381
Ева, писах, по-рано, но ми се затри словото сега влизам да пиша още веднъж. Замъгленото съзнание е симптом на сърцето,  посъветвай се с акупункурист, ако имаш желание. При теб ситуацията е много комплицирана и със сигурност и други фактори играят роля.потърси и в Гугъл-тraditional Chinese medicine heart symptoms ili  tcm heart symptoms.

# 382
  • The QC to be!!!
Ева  spoko бон кураж и стискам палци следващият ти пост да има по хубава нотка  Praynig  Но те разбирам защо не пишеш.  Sad

Агент   bouquet очите си изплакнах в тези прекрасни снимки на чаровната принцеса Анджи!!!  Hug

Атланта, райт он дъ мъни - децата са разкошни!  Peace

Ако се не лъжа, няма никой пишещ тук на пътя на торнадата, но ако има, стискам палци всичко да е наред там където сте.  Praynig

# 383
  • WA, USA
Хич не мога да си представя да имаме гърлфрендс, камо ли пък да карат коли. Мъжът ми им се заканва да разказва на приятелите им как спят с нас и да ги излага.

Много хубави дечица и кучета, и мами! Честито на порастналата Анджи!

Ева, нямам съвети, всеки сам си носи кръста, и мога да разбера защо не ти се споделя. Надявам се скоро да оставиш най-лошото зад гърба си.

# 384
Люси, кураж и от мен!!! На малкия съм му разгледала всичките снимки във ФБ и е много чаровен.

# 385
  • usa
агент, много харна върви ангелина! и харни снимки си и спретнала. ама то с такъв модел сигурно и аз ще спретна прилични имиджи, а от теб, дето и ръждив гвоздей да ти дадат ще го докараш като мис свят на фотография, по-малко от чудеса не очакваме...

ева, Sad. изобщо не се чувствай задължена да ни се отчиташ, с нищо не си ни длъжна, пиши само ако ти се споделя. виж, на разкази за младежа много бихме се радвали, поне аз, така че тях не ни ги спестявай Simple Smile.

ванх, точно така трябва с бойфрендите - малките братя отгоре на главите им, а не те на нашите...

# 386
Ева, мислим те с добро. Дано скоро намерите терапия. Пиши, не пиши - каквото ти е на теб на сърцето, ние затова сме тук. Да ти е здрав младежът, все така добре да расте!

Гелето и адашката прекрасни както винаги - да са ви живи и здрави!  Heart Eyes

Агенте, не се бях сетила за флота. Идея чудесна. Както обичаме Анаполис - идеално място да си оползотворяват летните ваканции младите особи. Само дето, като си знам стоката, се притеснявам да не диверсираме националната сигурност като вдигнат военоморските сили на главата си...

# 387
Бубке,намерих The Bag Laughing. чукни дa видиш красоти foley and Corinna

# 388
Както обичаме Анаполис - идеално място да си оползотворяват летните ваканции младите особи.

Анаполис и на нас ни е любимо място. Не пропускаме Storm Bros. Ice Cream Factory. Никога!

П.П. Днес имам много проблеми да се свържа с форума. И при вас ли е така?

# 389

Со Уот - за голямшката ми уста си абс. права, но това не означава, че си казвам и майчиното мляко  Laughing по-скоро упражнявам "лек светски разговор" = "приказва много, но нищо не казва"

ох, не се сещам какво съм казала newsm78 иначе устата ти е хубава.
Страхотно Гелето, страхотни снимки!

Ванх, порасна детето.
Ева, пиши ако и каквото ти се пише, а младежът богатир върви Laughing
Цонна, отивам да гледам.
п.п Абе, Цонна бива ли такива работи, предупреждавай за цените, http://www.foleyandcorinna.com/INDEX.PHP/shop/new-arrivals/frame-tote-2.html

Общи условия

Активация на акаунт