Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 171
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • USA
Михаил е голям сладур! Ева, дано скоро да се чувстваш по-добре. На снимките изглеждаш чудесно.

Бубка, и аз бях така с правописа, но в този форум попаднах на 2 индивида, които са много хубави хора, но пишат много неграмотно. Хапя устни и се правя, че не виждам.

И на мен много ми се иска да отида до Бостън! И до Чикаго скоро не съм ходила, а много го харесвам.

# 616
 И аз така, не съм другарката по български, е, трудно ми е да чета и да разбирам морзовата азбука, ама пък това си е лично мой проблем, нал, тъй..

# 617
Извинявайте, че се намесвам в темата, но имам въпрос и не знам къде другаде мога да попитам. От у-ще ми изискват медикъл рекорд попълнен от личния лекар с който все още не съм се виждала, но медицинската сестра в кабинета му ми съобщи, че трябва да ми направят туберкулозна ваксина, понеже се слагала на всеки 10 год. Някой слагал ли си е тук такава ваксина, мога ли да я откажа или съм длъжна да си я направя? Благодаря ви предварително.

# 618
Виделина, зависи от училището. В някои не приемат наваксанирани деца. Съветвам те да се обадиш във вашия училищен район и да попиташ направо.

# 619
Виделина, бих те посъветвала да си е сложиш, щом е на всеки 10 години.  Или както написа Фея да се обадиш и в училището.

# 620
  • У дома
videlina в Щатите е изключение слагането на такава ваксина. Сигурна ли си, че си разбрала правилно? Много ми е странно...

# 621
Да не би да става дума за манту, него го искат често. Но за пръв път чувам ТБ ваксина да се слага на 10 години, особенно в САЩ, къдете не е в имунизационния календар  newsm78

# 622
  • USA
Виделина, за манту става въпрос най-вероятно. Аз съм питала за туберкулозна ваксина тук дали да я слагам, предвид, че пътуваме често до България. Казаха ми - не, защото не е хубава самата ваксина. Ако се разболее от туберкулоза се лекува. Тук не слагат такава ваксина.

# 623
Благодаря ви момичета. От дълго време съм в държавата и знам, че тук не слагат такава ваксина за това и се стреснах когато ми казаха, че трябва да си я направя. Няколко пъти попитах мед сестрата дали говори за манту или ваксина, но тя си държеше на ваксината. Явно наистина става въпрос за манту и не сме се разбрали с нея. Днес ще се видя с доктора и ще разбера.

# 624
Кюбит, Сам спи 1-3 и е адиктед към баща си,който ски не кара,та е перфектен сет ъп засега,по цял ден се дондурят и редят кули и релси докато ние се пързаляме...всички доволни.
@
Ирка,ще докладвам като ги приберем ж и здр,ние летим от и до Чикаго та на вас ви е мега удобен този полет с една връзка само.Отсега са се запазарили как им трябвал ПОНЕ един айпад и нам си какво си друго,цял лист са изписали Mr. Green В Бг ще ходят на седмични лагери на планина и море,и това е ново в схемата,да видим..
@
Невъзпитание,лош правопис,пушки,егоцентризъм, комерсиализъм и пр хубавини отбелязвам мисловно и пропускам източниците им в бъдеще,просто не ги забелязвам и туй то, нито се дразня вече,нито поправям и окам да ги убеждавам колко съм права аз,а те -криви...

# 625
Ева, хубав, та хубав Мишо. Heart Eyes

emicskausa, мерси, че задоволи любопитството ми. Била съм в New Orleans и Alexandria.

Агент, чуден сняг.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 23:52 от benson10

# 626
  • Чикаго / София
anette добра програма сте им измислили. Има наистина хубави лагери в Бг. При нас за съжаление това не работи, че бабите си ги искат при тях по цял ден, а и половината време изкарват извън София. Ако можеш сподели с коя компания пътуват и какво е допълннителното заплащане за стюардеса? И от каква възраст децата могат да летят придружавани със стюардеса?

Все по -сложно ми става да намирам по кой да ги пращам. Родителските тела идват по веднъж до тук, харесва им, но не искат да повтарят, а вече ги изредихме почти всички баби и дядовци.

# 627
ирка,струва по 100 евро на дете/посока; пътуват с австрийците сф-виена-чикаго; може от кърмаческа възраст доколкото знам,аз пътувах един път париж-сф с бебе на няма 3м, което летеше от Канада само,но не знам детайли. Догодина ще говорим по-овреме ж и здр и ще го накъдрим някак дружно Grinning

# 628
  • Чикаго / София
Мерси anette, добра алтернатива е значи. Ще го имам предвид за догодина. То това лято още не е дошло и минало, аз вече за догодина си мисля  Crazy Ама си е друго, като поне си осведобен за опциите които имаш.

# 629
ирка, с луфтханза е $180 на посока ($60 за полета в Европа + $120 за презокеанския полет). Дъщеря ми така пътува лятото на 2012, само че тогава цените бяха $150. За луфтханза мисля детето трябва да е на поне 5 год.
АП, страхотна зимна приказка, аз дето не обичам сняг и ми се прииска да се гмурна в преспите, много красиви снимки, благодаря, че сподели.
Съжалявам, че не можах да видя Ева и бебчето й, ама така е като не влизам тук през уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт