Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 175
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Пак се включвам ни в клин, ни в ръкав, но нямам сили да чета...
Ето малко снимки на юнака ни, който стана на 3 месеца на шести февруари Simple Smile
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152562936425253.9662 … 860252&type=3

Аз изглеждам много по-добре на снимките, отколкото се чувствам. Налага се да позирам за малко, искам да има хубави спомени, инак се мъча като грешен дявол все още. Няма край....

# 601
 Ева, много е сладък Михаил, мого усмихнат Heart Eyes и ти изглеждаш много добре.

Агент, завист ме обзе за снега, многор красиво.

При нас маникюр и педикур е виетнамски бизнес, но до сега не съм попаднала на наистина добра. Най-добър педикюр тук ми е правила колумбийка.
На мен шии лак ми повреди ноктите, с тези вегански лакове http://www.sparitual.com/index.php, свлянето беше ужасно, иначе пък страхотни цветове.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 04:09 от so what?

# 602
И аз казвам полякини или рускини. Simple Smile
Лятото посещавахме от време на време един парк, в който идваха едни дългокраки полякини с къси къси шорти. Супер изглеждаха до една.

Аз пък забелязвам, че колкото по-дълго не си ходя, толкова по-лесно толерирам българското... от далече. Laughing
Не си ходя основно, защото нямам семейство там освен баща ми и е по-лесно той да идва.

Терми, за гражданството подадох април, изпит август, същият ден трябваше да е заклеването, но заради Айрийн, отложиха за септември. Може в uscis.gov да провериш processing times.

emicskausa, къде в Луизиана си?

Zoie, мерси че сподели за колежката ти, интересно ми беше да прочета.

бенсон в града Батон Руж сън на 1 час от Ню Орлийнз.  Иначе ще се местп към Ленсинг.

# 603
Под секрет да ти кажа, че хуманните търсят да си купят кожена чанта и кожени обувки, пък нека носят пуловери от хуманно постригана овца и ядат домати торени с кози изпражнения Wink

Анджък! И кожени обувки на дечицата си.  Wink  Много обичам такова лицемерие... Иначе в размахването на пръст - първи.

Аз уважавам избора на хората да са веган, но ми е крайно неприятно като започнат да ме порицават защо аз не съм. Същотото е с всички природосъобразни теми. Забелязала съм, че хората, които ги практикуват са абсолютно нетолерантни към тези, които не ги практикуват. Много ми хареса цитатът на Агентката.

Абсолютно съгласна с всяка дума!
Между другото, Лиан е доста толерантна към околните не-вегани и никога не е имало драми ако някой до нея яде месо, примерно. Никога не съм чула една лекция от нея по темата.

Аз съм 100% сигурна, че много от протестиращите за хуманност към животните си траят за нехуманността към хората... то, не, че сите не сме млекопитаещи де...

А как ми се драифа някой като си завещае милионите на животни или такива организации - колко деца са могли да бъдат спасени от болести, нахранени и/или обучени с тези пари... Не мога да повярвам, че някой, който има такъв избор, може да избере животните. Това ми се струва доста по-нехуманно от яденето на месо, примерно.

~

Питахте за материите - много от тях са хай-тек изкуствени материали, които са рисърчвани с месеци. Тя започна с палта и искаше да намери не-животинска материя, която наистина да топли. Повече подробности не знам, но вероятно използва микс от изкуствени и "растителни" материи.

~

Ева, страхотен е Мишо! Браво на теб, че стискаш зъби и се бориш за всеки хубав момент!  Hug

Агент, много хубави снимки! Моето пък го е страх от снега.

# 604
  • usa
ева, не знам как се чувствате, но изглеждате чудесно. особено мишо!

с годините ставам все по-толерантна към избора на хората. да ядат каквото искат/могат да си позволят, да се придвижват както намерят за добре, ако искат дори да пушат цигари/марихуана и да пият каквото ги влече. напоследък се улавям дори да подминавам нечии избори да притежават оръжие без да ми се вдигне кръвното. само да не ми го размахват пред очите! май започвам да ставам прекалено толерантна, току виж съм се съгласила да спонсорирам църковен брак на някой наследник... въх, това ще е края на собственото ми самоуважение!!!

# 605
Евичка, много сте сладки. А малкия е един бонбон!  Hug

Аз знам колко притисната съм се чувствала от нетолерантно мнение и гледам да не поставям никого в тази ситуация, докато не заговорим за оръжия  Embarassed
Там макар и да опитвам да се сдържам усещам че съм малко по-хаплива отколкото ми се иска.

# 606
ЕХ Зоуи, дойде и пак разстрои иначе стройните ни редици Grinning (това разбира се е само в кръга на шегата)
Иначе и аз като Миз  Peace
А как ми се драифа някой като си завещае милионите на животни или такива организации - колко деца са могли да бъдат спасени от болести, нахранени и/или обучени с тези пари... Не мога да повярвам, че някой, който има такъв избор, може да избере животните. Това ми се струва доста по-нехуманно от яденето на месо, примерно.
Аз съвсем открито си признавам, че човешката раса никак не я уважавам напоследък. Не знам дали бих завещала милионите си само на животинките, но според мен и в тая работа трябва да има баланс, затрихме толкова много биологични видове, от чиста алчност  Tired Във Фейсбук се мъдреше нещо от типа на "Проблемът не е, че не можем да нахраним гладните, а че не можем да заситим богатите"

# 607
Толерантност се учи и отнема време.Ей сега зарибените по някоя тема изливат много адреналин и допамин и без да щат рискуват да звучат малко крайни.Хората с установени навици и ясна позиция са далеч по-спокойни и ако има кой да ги слуша-говорят. Обобщителните изказвания са ми нумеро уно пример за нетолерантност..
@@
Ева, Микхаил е пик пърфект на малко момченце,здрав да е!
@@
Вчера беше първия слънчев снежен уикенд ден,с децата скиорствахме осем часа без инфарктни ситуации и дървото моя приятел..истинска радост за душата и тялото на лиричния герой...

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 15:22 от anette1104

# 608
  • Чикаго / София
Агентката белоснежна красота е при вас. И предполагам е едно тихо-тихо рано сутрин, само лопатите за риене на сняг се чуват.  Simple Smile На мен ми беше супер приятно в деня след близарда тук преди 2 години.

Ева много е хубав Мишо, пу, пу да расте все така засмян.

Много хубаво са го казали Лени и Агентката.

миз и аз си мисля, че толерантността се отглежда с опита и годините. Нищо чудно да ни изненадаш след някоя и друга година и със снимки от църковния брак на някоя от двете ти прекрасни госпожици. Ще почакаме. Flutter

анет завиждам за ските и браво за хубавия уикенд който сте изкарали. Живот и здраве като се върнат децата от Бг, ще разказваш как е минал полета със стюардеса. На нас май догодина ще ни се наложи това упражнение. Тази година закрепихме положението, ама от година на година става по-сложно воденето до Бг и довеждането на децата обратно.

# 609
с децата скиорствахме осем часа

С. не спи ли през деня вече?

Михаил расте като гъба. Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 17:23 от Solley.

# 610
  • Boston, MA
Ева, невероятно бебе е Михаил!

Аз съм нетолерантна по отношение на правопис, изважда ми очите неграмотност, и хич никаква тежест няма мнението на който не може да пише правилно. Толкова по въпроса.

# 611
Мнгоо сладко бебче този Мишо!

... въх, това ще е края на собственото ми самоуважение!!!

Thinking или пък връх на собственото ти помъдряване и осъзнаване, че някои неща се случват, независимо от нашето мнение по въпроса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(тук се сещам за лафа "кучето си лае, кервана си върви" ама пусто - много неиздържан стилистически)

За озаптяване на апетитите и консумеризма = много съгласна! Както винаги обаче съм готова да споря дали това е добро за икономиката (от любов към спора и любопитство към аргументите на опонента) Crazy

Цоне, не ни е лош квартала, имаме си феър шеър и от меншъни и от колиби; хубавото е, че е изключително фемили френдли и има огромен наплив от семейства с деца, привлечени от добрия скул дистрикт, но които не могат да си позволят поне 800 хил.++ за сингъл фемили в баш топ кварталите наоколо.
(къща не показвам, нито тук, нито никъде - на който му е любопитно винаги ми е добре дошъл на гости)

# 612
Ева, страхотно бебе е синчето ти да е жив и здрав Михаил.

# 613
Агент, внимавай, че ще ти се натреса. Бостънско ми един от любимите райони. Laughing

Да е жив и здрав Мишока!

# 614
Евич, прекрасни сте  Hug Hug Hug

Агент, неща да ти гледам къщата, теб бих искала да видя  Hug

Анет, много точно си го синтезирала  Peace  Hug

Бубка, съгласна  Peace

Зоуи, браво на приятелчето, желая й успех от сърце!

Лени, хубав пост  Hug

Общи условия

Активация на акаунт