Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
п.п Абе, Цонна бива ли такива работи, предупреждавай за цените

Така като те прочетох и се наточих за скъпотия, а то какво - само три цифри цена.  Joy Чак евтини ми се видяха.  Mr. Green

# 391
С малко закъснение - честит рожден ден на Анджи!    newsm67
Агент, много интересна комбинация е, на някои снимки ужасно ми прилича на таткото, на други на тебе, в зависимост от изражението!
Но все хубавица!

Ванх, честита работа на Гери - тя ми е едно от любимите деца на темата - толкова красива, умна пу пу

Ева
, пусни снимки на Михаил и за нас, сигурна съм, че ти дава много поводи за радост и усмивки!

крем за лице да препоръчам: този tinted moisturizer, хем крем дневен крем, хем нещо като фон дьо тен - много съм доволна.

и аз си харесах чанта - prada + saffiano  Laughing Също и LV + Mahina. Цоне, частта с харесването е в миналото, сега търся начин да напечатам пари. Кажи, ако откриеш такъв.

Орхид, Зое, не се кахърете, и това ще мине. Точно този период 2.5-3.5 е доста труден. Не ми се мисли какво ще е през пубертета  Mr. Green

# 392
Ще помоля мис Нели да се яви и да докладва до колко можем да вярваме на ревютата на Paula's choice Simple Smile Гледам го крема от Лени, супер отзиви от хората, пък на сайта на Paula's choice e рейтнат с poor  newsm78
ЕЙ побърках се с тая козметика  Mr. Green
Моето дете засега е поносимо, не че онази вечер, когато се пазарихме за спането до 1.30, не си бях затворила очите и не си представях как го пляскам по дупето Simple Smile)))

# 393
Момичета, благодаря ви за куража. Преди известно време се чудих на една колежка, която след 2 години майчинство нямаше търпение да се върне на работа, е сега я разбирам! И аз вчера си мислих, че няма да мога да го повторя това упражнение с още едно дете и взех кардиналното решение, че след като сме в Америка, ще го гледам по американски, т.е. на ясла от пеленаче.

Сутринта успях да хвърля по един поглед на дечицата, много са хубави, пу-пу

Ева, браво на Мишето за размерите! Ама по дрехите хич не се води за големина, защото тука дрехите са по-малки. Аз  вземам минимум 6 месеца по-голямо, а онзиден пижамите ги взех за 3 годишно, хем моя Мишо не е от най-едрите.

Лени, мерси за крема, малко скъп ми идва за сега, ама ще го вкарам в писмото за Дядо Коледа Simple Smile

Терминатор, ще пробвам това упражнение да "пляскам" със затворени очи, от сега ми допада...

Ох, разтоварих малко.... мерси.

# 394
Ева, много ми е тъжно за теб и ми се иска да можем да ти помогнем. Все се надявам, че като намериш правилната терапия, нещата ще се обърнат.

Агент, чудни снимки. Честит ви празник. Аз като се роди малката си направих блог и записвам ли записвам. Някой дребни неща се забравят много лесно. Например как вчера малкото за първи път хвана вилица да се храни. А и аз съм много сантиметална.

Извинявам се ако пропускам някой хубав повод, но ви изчетох много набързо, че имах страшно много да наваксам.  Embarassed

Аз ще се включа с едно въпросче и предварително се извинявам, че не съм го проучила сама много много. Тепърва ще чета, но искам просто да се ориентирам малко. За момента си прекъснах образованието в България, като имам възможност след време да започна, от където съм спряла.
Прокрадва ми се идеята, ако не започна работа в САЩ, поне да уча. Но никога не съм била блестящ ученик и най - вероятно няма да покрия никакви критерии за стипендия. Освен това нямам САТ.
Чуденките ми са следните:
Гледам тук един комюнити колидж, с такса 3000$ за две годишна програма (предполагам това е таксата на година.), възможно ли е това или е твърде малко?
Има ли смисъл да записвам подобно нещо, ако си остана само с двете години и реша да не продължавам да уча?
Ще трябва ли да държа САТ и дали ще ми е необходима допълнителна подготовка за него? Нивото на английския ми е доста добро.

Ако в дългосрочен план решим да оставаме да живеем в Щатите (визите ни са пет годишни за сега), дали е по - добре да уча или да започвам да работя? Хем ми се учи, хем се изкушавам от сигурността на работата (уточнявам, че ако искам да започна работа наесен - имам осигурена).

Извинявам се, ако са ми глупави въпросите. Никога преди не съм имала амбицията да уча в щатите, това заминаване ни дойде  изненадяащо и сега съм малко объркана.

# 395
Jane, правилото е, че учиш само ако знаеш какво ще правиш със знанието и дипломата, която ще получиш. Какво искаш да работиш и какво образование се иска за тази професия? Ще си възвърнеш ли платените пари?

Не е хубаво да се записваш някъде евтино, просто за да учиш, особено пък в комюнити колидж. За повечето квалифицирани работи искат поне бакалавър. Като цяло в момента е хубаво да си специалист с образование, защото безработицата сред хора само с диплома за средно образование е голяма.

# 396
п.п Абе, Цонна бива ли такива работи, предупреждавай за цените

Така като те прочетох и се наточих за скъпотия, а то какво - само три цифри цена.  Joy Чак евтини ми се видяха.  Mr. Green
Joy ами не известен bранд за мен, хванаха ме неподготвена. първата която отворих беше $595, а и давах цена по картинка не повече от
 $ 230-250 , а на Леми ги знам и съм подготвена за 4 цифри Joy

Jane º°, не мога да съм ти полезна.

Може ли да ми препоръчате крем за лебедовата ми шия и за около очи, но като се намажа и да се събудя като японка. А и по скромно с цените иначе ще само Ай уиш лист Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 15:26 от so what?

# 397
Jane, community college според мен има смисъл само, ако 1) нямаш абсолютно никакво друго образование над средното от България, 2) ако решите да останете и тогава прецениш да продължиш с колеж, няма да трябва да взимаш т.нар. GE класове и 3) нивото им е доста ниско на тези колежи и можеш да изкараш хубави оценки и това да помогне за стипендия, ако решиш да продължиш да учиш.
На мен също ученето не ми е силната страна(скучни, сухарски и без чувство за хумор преподаватели ми влияят много зле), но като дойдох тук мъжа ми още беше студент и ходих доста с него на лекции в началото и много ми хареса начина на преподаване. Ако не беше пред завършване и куп други пречки и причини, сигурно бих записала да уча.
От друга страна е много хубаво, че имаш осигурена работа, много е трудно особено в тази безработица и липса на юс опит.
Ако останете 5 години има време да поработиш година, ориентираш кое как е и тогава да решиш дали си заслужава да се учи, а може да учиш и работиш едновременно.
Съгласна съм и с Хиър, но поне около мен има страшно много безработни с бакалавър ( и мастър) та и това не е гаранция вече.

Ванх, много хубава Гери!

Чанта много, много рядко нося и рядко ме впечатляват, но има една на Proenza Schouler дето ми е взела акъла, но ще си остане в уиш лист-а.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 15:56 от benson10

# 398
Благодаря още веднъж  Grinning

Ван, много се радвам за Гери! Ама много! В моя списък с приоритети е много важно хлапетата да работят, да знаят как се изкарват (и пестят) пари и абс. неодобрявам една практика (която нашите прилагаха) да се плаща за домакински задължения. Щом си член на семейството си имаш отговорности и задължения...

Oт кожа до кожа, от климат до климат разлика огромна, та с препоръчването винаги съм малко с едно наум (че това, коетo на мен ми харесва може да е ужас за друга), но препоръчвам bb creams + cc creams (на Лени е такъв продукта), като много по-лека, бърза, евтина алтернатива на класическото овлажняващ крем+слънцезащитно+фон-дьо-тен+пудра.
Също така какъвто и грим да ползвате инвестирайте в добра база за грим, съвременните формули правят чудеса (вкл. позаглаждат бръчки), а гримът се нанася, изглежда и издържа много повече, отколкото без.

Продъкт файндър:
http://www.allure.com/beauty-products/beauty-product-finder

Цените на тези кремове са по целия спектър, не е нужно да е скъпо, за да е хубаво... но идва и Св.Валентин за бога, трябва да се поглезим!
ПС Вчера си закупих подарък за С.Вал. и уведомих ММ да не прави повече разходи по въпроса. Романтична съм като дъбова тояга, ужас  Mr. Green

Аталанта, щях да ти препоръчвам масло от шипка, покрай студовете преключвам на много масла и съм много доволна от избелването (със Шисейдо го редувам). А в iHerb намерих една чудна смес за лице, виж какъв състав само,а попива за сек:
http://www.iherb.com/Badger-Company-Antioxidant-Face-Oil-Damascu … -oz-29-5-ml/40308

PS Ето този за моята мазна кожа правеше чудеса, но е спрян вече:
http://www.qvc.com/qvc.product.A5903.html?item=A5903&ref=GAS … 00&adtype=pla

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 16:18 от Agent Provocateur

# 399
Аз пък не си падам по фенси чанти. Харесвам продуктите на Levenger, защото хем са качествени, хем съдържимото не е в насипен вариант. На мен, ако не ми е подредено, ми се заприщва мисълта  Crazy Та имам 3 левенджерски чанти, ключодържател с прикрепено към него портмоне, химикалки, Circa, органайзер... Последното излезе от употреба, откакто се опаДких през 2010.

На голямата паДка смених амнайсет дрешки и нито една не ме кефеше. Сега на дребната паДката взех супер яко сетре от Portenzo. Качеството е изумително.

# 400

какво е това?  newsm78
чистосърдечно признавам, че не разбирам нищо от кремове, това, което ползвам е по случайност, а този, който препоръчах много ме радва, заради фон дьо тен ефекта, иначе нямам идея дали след 10 години няма да съм толкова набръчкана, колкото щях да съм, ако не ползвах крем.
Междувпрочем, и на мен цените на Ланком ми се видяха високи в началото, но с поръчките винаги имат фрии шипинг и доста сампъл-с с добри размери. Крем за очи не съм купувала от 6 месеца насам, защото сампълите им са 1/2 нормален размер.

на стари години и по чанти, и по обувки се зарибих, блазе им на непокварените  Peace

Фейо, много са готини тези айпадски дрешки. Не видях да имат за Ипад Мини обаче...
едит: сега видях - оранжевото е страхотно, може да си поръчам и аз. Благодаря за препоръката   bouquet

Джейн, дума по дума подкрепям казаното от Хиър. Ако имаш бакалавърска степен от БГ и осигурена работа, препоръчвам работата пред ученето.

Агент, какво си купи?

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 16:43 от Лeни

# 401
Фейо, много са готини тези айпадски дрешки. Не видях да имат за Ипад Мини обаче...

А, имат, имат. Ето ти линк, Лени. Моята паДчица се кипри в Alano Gazette. Трябваха им 14 раб дни да го направят, но е истински разкош.

# 402
Jane, community college ... нивото им е доста ниско на тези колежи и можеш да изкараш хубави оценки

Категорично съм несъгласна.  Peace
Повечето къмюнити колежи имат същите стандарти и изисквания за оценки, както и съседния им голям университет, където обикновено им се прехвърлят кредитите. Впечатлението за ниско ниво идва от факта, че в къмюнити обикновено една трета от студентите са от кол и въже и никак не им е мястото в колеж. Това не пречи останалите да са на ниво и изискванията към тях също да са на ниво.

Къмюнити колеж като програма не препоръчвам - няма смисъл. Но ако мислиш да продължиш образование тук, препоръчвам вземането на един-два курса с порядъчно писане - история, литература, хуманитарни изобщо. Ще придобиеш опит с тукашните порядки и изисквания в университет, ще се отрази добре на езика ти и академичния ти речник и - много важно за тукашно кандидатстване - ще имаш препоръки от местни преподаватели, писане с разбиране на местните изисквания за университет. Имат повече тежест от българските.

Освен това е евтино.

П.П. По отношение на работата - Кейт няма да има две години есента. Провери яслите около вас и цените на детегледачки. В Питсбърг има много университети, не е като да нямате детегледачки, но са високи цените. Докато детето навърши три-четири, финансовата сметка е важна.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 17:11 от ianajar

# 403
Агент, какво си купи?

Обектив или почивка до някой забравен остров, подходящ за снимки  Sunglasses

# 404
  • USA
Бенс, можеш ли да ми препоръчаш хубав concealer за сенки под очите?

Бубка, спомням си, че преди време каза, че пробваш някакъв крем за избелване на петна. Можеш ли да препоръчаш нещо?

Общи условия

Активация на акаунт