Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Со Уат, не исках да те шокирам, но кожена чанта с приличен вид върви над 250-300. И на мен ми се видяха прилично оценени. Laughing Сега се подготвям психически как да им снеса сумата, защото съм всеизвестна скръндза.

# 406
  • USA
В Маршалс/ТДж Макс има доста прилични чанти за около $150. Аз не бих дала $300 за чанта.

Лени, това кремче колко мл е? Ти кой цвят ползваш?

Аз много харесвам и препоръчвам това: http://www.neutrogena.com/product/healthy+skin+enhancer+broad+sp … s&from=Search

# 407
То и аз още нищо не съм им дала Laughing, чантите в нашия Маршалс трябва да ми плащат за да ги нося, чувам, че в Сентчъри даунтаун имало прилични, но аз все не улучвам, а в местния са същата идея като в Маршалс. Не е лесно, знам... хем хубаво, хем евтино още май не са измислили... Crazy

# 408
Дами, преди десетина страници някой беше питал за начални училища в региона на Тампа/ Сарасота.
С малко закъснение, но със съвсем добри намерения пускам ей тоя официален сайт, откъдето посредством първия линк от таблицата човек може да извади инфо за всички училища, които го интересуват в китния ни щат от 1999г. насам. Не съм се вяствала във "мамата" от няколко години... поздрави на старите и нови пушки Simple Smile))))...

http://schoolgrades.fldoe.org/

# 409
  • USA
Цоне, тогава инвестираш в някоя, която много ти харесва и я носиш по-дълго време Simple Smile.

Аз имам една чанта са работа, която е българска и много си я харесвам. Не обичам да сменям чанти, защото все нещо забравям. Имам за по-така няколко, за работа, за в БГ  Wink, ежедневна, и сега съм с дайпър бег предимно, но и тя е стратегически мислена да не изглежда баш като дайпър бег и така...

Кажете, какви валентинки правите с учениците? Моят иска да са със Стар уорс лепенки, аз се чудя какво да пише на тях.

# 410
Лени, благодаря ти  Hug. Ако някога съм пропуснала да ах- на за твоите или нечие друго дете от темата- не е било нарочно. (Понякога чета по диагонал и в малък прозорец от работата.). Много хубави дечица, искрено им се радвам и ви благодаря, че споделяте  Heart Eyes

Агент, пари за домашна работа на деца НЕ ДАВАМ. Гери мина през едни мързеливи времена, ама ела да я видиш сега. Чисто, подредено, свещи запалени...и чака любимия да дойде  Laughing

Фей, красота са тези кавъри Simple Smile

# 411
Лени, това кремче колко мл е? Ти кой цвят ползваш?

От сайта на Сифора малко повече инфо.
 Size 1.3 oz
Color Shade 1 Sand - fair/rosy skin - tones down redness
Color Shade 2 Golden - fair/beige skin - neutralizes
Color Shade 3 Bronze 1 - golden/beige skin - illuminates olive tones
Color Shade 4 Bronze 2 - golden/dark skin - awakens gray tones

Най-скъпата чанта, която съм имала е дайпър бега + една малка тип месинджър мандарина дак (мд20 серията, 10 годишна е и е като нова, а е носена доволно).

# 412
$ 10 за 12+ години- черна кожена раница се оказа най- добрата инвестиция. Не е скъсана, нито отпусната, нито кожата и хастара вътре са наранени. Още си я нося. Лятото нося само ключ, ш.к. и 2 кредитни карти в предния джоб на раницата на детето. Имах глупостта една година да си взема шарена лятна тип торба. Ама как винаги ключовете се озоваваха на дъното, точно когато най- много бързам - идея си нямам. Една вечер в яда си я изсипах пред входната врата и прибирах с шепи.

Софкобофтко, здравей Simple Smile Не се забравя една везна в края на първата ти бременност на плажа  Laughing

# 413
Софкобофтко, здравей Simple Smile Не се забравя една везна в края на първата ти бременност на плажа  Laughing

Докато разбера какво приказваш  Mr. Green
Софкобофко не я разконспирирах, но везната я правеше Биз като че ли
или пък се бъркам, брейййй старост нерадост  hahaha

Уинкс, Ползвам #2 , а размерът е малко по-малък от стандартен крем - 40мл. Доста пестеливо върви, първоначално ме зарибиха с малки тубички сампълс, които ползвах дълго време.

# 414
 Laughing Биз около вода ли живее? Аз си спомням един плаж и една перфектна везна с огромен корем.

# 415
Аз пък с годините нося все по-малко неща. За излизанията в свободното ми време вече ми е достатъчен единият SPIbelt. Преди влачех раници, чанти, чудесии...

# 416
Мерси за подкрепата, момичета.. Ако ви призная, че на моменти съм дори суисайдъл едва ли ще стане по-добре. Имам час за терапевт, за психиатър, за кардиолог, невролог и дори зъболекар. Хапчета всеки ми сменя, все по-зле ми е, вече наистина не знам какво да правя.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 02:30 от Ева на сцена

# 417
  • USA
Много хубаво семейство сте! Бебчо е абсолютен сладкиш! Дръж се заради него!  Hug Имай надежда и търпение, че толкова лекари ще улучат правилното лекарство.

# 418
Ева, вярвам, че все трябва да има медикамент, който да облекчи състоянието ти...

Не мога да видя снимката, иска ми да се регистрирам във ФБ.

# 419
Аз пък с годините нося все по-малко неща. За излизанията в свободното ми време вече ми е достатъчен единият SPIbelt. Преди влачех раници, чанти, чудесии...

Аз съм така с моята МД20. Хем е малка, хем събира всичко необходимо, дори бутилката за вода и едни бисквити на децата напъхвам вътре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт