Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 442
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Малко почивка и втриване на масла в ноктите междувременно, или Солар ойл. Вече повечето марки имат хибридни лакове, или са на път да изкарат, Сали Хенсън пусна линия с минилампа за домашни условия във повечето дръгсторс я има, в улта пак има някаква не сещам коя марка и т.н.
 А з понеже се правя сама съм си най-доволна от Шилак, понеже като нанасяне и сваляне е ми е най-удобен засега.

И между другото, като ви правят в салон, гледайте какво слагат, че Шилак има много китайски реплики и понякога дори маникюристиките не са наясно че работят с такива.

# 481
Хиър, само ще допълня Мис Нели като кажа, че ноктите не се оцветяват от Шелака. Ако щеш си сложи най-яркото червено, ноктите ти нито ще порозовеят, нито ще пожълтеят.

Моите пожълтяха,  спрях да ползвам вече.  Пожълтяването дойде и си отиде с Шилака. Салонът беше топ ноч. Иначе всичко останало, което казваш съвпада и с моя опит.

Ако маникюристките не могат да познаят фалшивия Шилак, как можем да го разпознаем ние  newsm78

Проактив серията е чудесна срещу акне.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 16:56 от Лeни

# 482
Оставам с впечатлението, че някои маникюристки си мислят, че Шелак е името на продукта - хибдриден лак. Шелак е запазена марка = името на гел лака на СНД. Китайските реплики са някаква-си-марка Шелак. Не копират до Т,  само формата на шишето, цветовете, името шелак, но си изписват тяхна марка отгоре, така че ако пише Шелак, но не пише отгоре СНД - реплика. Някой дори си имат самостоятелни сайтове, рекламират се като цяла система насочени към салони...

# 483
Изтрих си въпроса, разбрах преди някой да се включи.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 19:59 от benson10

# 484
Фей, обожавам го Шилака и обмислях за домашни условия. Благодаря на Мис Нелли, че разясни и сега съм сигурна, че ще го направя, защото времето за маникюр го нямам. С малкия е невъзможно.

Мис Нелли, къде купуваш Шилак? Първо се слага праймър, изсъхва, нанася се 1ви пласт, сушиш/печеш, втори и накрая се покрива с топ коат, нали така?

# 485
  • САЩ
Мис Нелли, къде купуваш Шилак? Първо се слага праймър, изсъхва, нанася се 1ви пласт, сушиш/печеш, втори и накрая се покрива с топ коат, нали така?

Това последното като го прочетох и спрях да се образовам за шилак. Абсурд да седна да ги правя тия процедури. Едвам успявам да се лакирам изобщо пък камо ли 1-во, 2-ро, 3-то  #Crazy

Имам един лак който стои 2 седмици без проблем. Еми въпреки че седи пак става грозен към края понеже нокътя расте и вече не изглежда така добре. Слагам го само на ръцете. Бях го пробвала на краката но след 2-3 седмично стоене след като го махнах ноктите ми бяха подпухнали и побелели. Бях се уплашила че са гъбясали. Спрях този лак, но им отне месеци да се оправят. На ръцете обаче не ми прави проблеми та продължавам да го ползвам да не става зян  Grinning

# 486
Хитрушке, напротив. Времето е много по- малко и изсъхва мигновенно под лампата. В момента, в които станеш си готов за кухненски подвизи Simple Smile, каквито е описала Феичка.

# 487
Аз да ви кажа нямам никакви проблеми с лака, защото както се пееше в песента..."тя не мажеше по ноктите лакове и не ползваше боя за коса".

Автобиографичната ми  песен: Нова Генерация

Мързи ме да се занимавам с глупости, ама вас щом ви влече лошо няма.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 04:20 от Цонна

# 488
  • САЩ
Ох, Цоне, имаше време без лак не излизах от къщи, ама то отдавна отмина. Сега май и аз по често съм без лак отколкото със. А не е като да нямам маникюр. Господ ме е дарил с нокти ако не с друго. Мога да ги отгледам до гето размер без проблем стига да искам. Пиля ги с метална пиличка. Ония хартиените се задъхват и работа не вършат. Само време да има да се лакирам ама няма. Някога и мързела си казва думата  Grinning

# 489
Хитруше, има стъклени пилички и са по-хубави от металните, защото пилиш и в двете посоки. Другите да не се смеят на съобщителните ми изречения Laughing В днешно време на мода са късите нокти Mr. Green.

Хитри, специално за теб:

Да се снабдиш и после да видиш какво е пей, живот:))

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 03:55 от Цонна

# 490

От ибей. Не правят точни реплики, така че може да се пазарува от там, стига да е точно СНД. И лампа от ибей взех. Всичко това го има и в Амазон.
База(печеш 30сек), 2 слоя лак(всеки печеш 2 мин) и топ(печеш 2мин), да това е. След като изпечеш с памуче напоено с алкохол минаваш за да почистиш лепкавия слой отгоре.
Свалянето става с памуче напоено с ацетон и завит пръст във фолио алуминиево за 10м. макс.

# 491
  • САЩ
Последно спамя, ама да кажа мерси Цоне! Не бях чувала за стъклени, ама и не съм търсила. Като се и знам едва ли ще сменя металната. Върши ми идеална работа до момента. Бях чела някъде че уж не било хубаво за ноктите, ама така като ги гледам мойте нищо им няма та затова си карам с нея.

# 492
И на мен лаковете са ми в повече, онзи ден в пристъп на лудост (детето, мъжа и кучетата ме изкараха извън нерви) се затворих в тоалетната и се лакирах в отровно розово, та още ми розовеят ноктите  Laughing

# 493
Здравейте аз съм чисто нова тук но ме броете към хората в Луизиана за сега.
Да ви кажа вече 3км не съществува като компания за билети

# 494
Зачекнали сте тема, която ми е много любопитна. Аз от пет, шест години ходя на маникюр, кола маска, козметик и изобщо не мога да се справя с повечето от тези дейности сама вкъщи. Интересно ми скъпо ли ще ми излизат същите удоволствие в Щатите? Какви са горе долу цените? Пак ли са различни от щат до щат? Ние заминаваме за Пенсилвания.

Относно заминаването, мм е вече в Питсбърг и търси квартира, за сега без успех.

Общи условия

Активация на акаунт