Отговори
# 345
Добро утро момичета!!!
Честито на новата мама!!! Нека малкия Иван да ги радва и да расте здраво и щастливо детенце!!!
Наитина се започна бебевалежа....което много ме радвам!!! Сутрин ставам и с голямо нетърпение отварям форума!!!

# 346
Честито на мама  ICE_FLOWER!Да е жив и здрав малкия юнак

# 347
  • София
Честито бебче и на ICE_FLOWER! Да им е жив и здрав и да им носи много радост!  bouquet  bouquet  bouquet

# 348
Браво за хубавите новини и честито на мама Ice _ Flower и на малкия Иван идването на бял свят Simple Smile Живи и здрави Simple Smile

# 349
Здравейте и от нас!!

Честито на мама Вяра А и на Ice flower!!! Да са ви живи и здрави рожбите и скоро да разказвате повече подробности!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Нашата мома е 2800 по последни данни, с главичка отговаряща на 41 г.с. Ако до другата седмица не се появи сама, ще се мисли дата за предизвикване най-вероятно. Иначе разкритие не са ми гледали, но съм почти сигурна, че имам, но и да имам - все тая. Нищо не можело да се прогнозира. Случайно попаднах и на неонатоложката на сина ми, която каза, че най-добре било да изчака до 2 седмици преди термина, т.е. до първите дни на февруари поне. Явно наистина 39 г.с. да се влезе е най-безопасно за бебоците.

Иначе мога да се похваля, че вчера си купих уникална чанта, в която съм си сложила някои лични принадлежности за болницата + изследванията ми и съм в готовност по всяко време Simple Smile Приготвила съм си паста и четка, един свеж душ гел, едно кремче за гърди, кърпички за гърди и еднократни бикини. Зарядно за gsm. Джапанки. Ще добавя накрая и едни стерилизирани силиконови зърна и разбира се някакъв грим  Simple Smile И така...
В готовност съм, но да ви призная тревоги около самото раждане - кога/как, упойки, болки - изобщо не са ми на дневен ред. Най-вече мисля какво ще прави сина ми във времето, в което ме няма, дали ще пита за мама, как ще приеме бебе2 и въобще, все неща свързани с адаптацията му към бебето. Нищо друго не ме вълнува особено, но предполагам, че е нормално.

Елинце, е това е големият кеф след като си лежал за задържане, идва 38 г.с. и си като "отвързан". И аз вчера по магазините. Но честно казано не издържах повече от 40 мин. Ужасни контракции и не мога да стоя изправена.

# 350
Ура почти всеки ден сме с нови бебчета и това ме радва супер хипер много

честито на мама вяра и на мама айс да са им живи и здрави малките съкровища и много да ви радват а на мамите бързо възстановяване

и ние днес сме на преглед и по късно ще се включа по активно

# 351
Честити бебчета на всички, искам и аз вече да гушкам моето:)
Ще устискам до 31 Heart Eyes

# 352
Честито на мамитата и малките герои! Да са живи и здрави и спокойно кърмене!

# 353
Честито на новите мамчета, Вяра-А и Ice flower.  Да сте живи и здрави да си гушкате здрави и силни бебчета Simple Smile И бързо да се възстановявате Simple Smile

# 354
Честито и на ICE-FLOWER! Бързо възстановяване и много да я радва малкия мъж Simple Smile

Аз ли бъркам или това е първото бебе родено нормално, откакто започна бебевалежа?

Аз пък снощи, да се оплача, голяма глупост направих - някак-си се усуках докато се въртях през нощта и такава болка усетих, че просто изпищях посред нощ. Досега се ослушвах бебка да започне да рита, че не ми се беше случвало скоро така да ме заболи... В началото постоянно забравях, че съм бременна и се въртях неразумно и ми се е случвало да ме пререже, но не толкова към края... Но... явно бебетата са дуракоустойчиви наистина и не може толкова лесно да ги нараним... В момента, в който хапнах и бебка се разрита щастливо Simple Smile

Стискам палци на тези, които чакат всеки момент, а ние ще се разхождаме и ще чакаме в малко по-дългосрочен план Simple Smile

# 355
Честит да е Иван на мама Ice flower и на цялото семейство! Жив и здрав да расте и много силен за всички житейски предизвикателства!  bouquet

hopeful_sunshine като ти видях притесненията и се сетих да ви споделя нещо, което смятам че е полезно. Една мама преди да родя малката ми беше казала, че за да може второто детенце да бъде по-лесно прието от голямото, е хубаво, като се роди да донесе подарък на голямото. И смятам че работи, вярно че е малко като подкуп, но Ния и досега се хвали с кутията за бижута, която и донесе сестра и като се роди. Сега съм им подготвила и подаръци от бебето, няма как Wink

# 356
Здравейте и от мен!
Съжалявам, че нямам време да пиша във форума, но чета редовно.
Поздрави на новите бебоци и мами!!!
Чета и установявам, че  всички вече са готови с покупките и багажите, а ние сме доникъде. Аз още ходя на работа и нямам достатъчно време за подредби.
Ходихме на лекар и нашата мадама си седи на дупето, даже си е кръстосала краката. Няма никакво намерение да се обръща:))). Та докторът каза секцио след две седмици - това наистина ни стресна.
Моля някой да ми каже като си купихте нова кошарка-прахте ли я или направо така от магазина ще я ползвате? Купували ли сте някакво адаптирано мляко ако нямате кърма и какво? За болницата шишета и биби вземат ли се, че в моя списък ги няма?
Поздрави

# 357
Добре дошъл на малкия Иван!  Hug Да е жив и здрав! Ice flower, възстановявай се бързо!  Hug И ако можеш скоро да споделиш как е минало това бързо раждане ще е чудесно  Simple Smile

# 358
  • София
Здравейте мами, но тук нещо почнах по-рядко да влизам, но си ви чета!
По въпроса с кошарата, не съм в прала въобще все пак си слагам чаршафи новички и мисля, че след като я вадя от кашона би трябвало да не е кой знае колко мръсна, а и все пак бебчо ще се въргаля по завивките! Моята приятелка също не е прала кошарата!
Адаптирано мляко все още не съм взела, но мисля да взема за всеки случай!
До шишетата не вярвам в болницата да ти искат, а ако ги няма в списъка значи си ок! Поне при мен всичко ми осигуряват  Laughing

# 359
  • Бургас
Честито на Вяра и на Ice flower! Живи и здрави да са Габриела и Иван!  Hug

Аз днес съм на преглед и ще пиша допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт