Отговори
# 360
Ice flower честито и от мен! Да сте живи и здрави и много да слушка малкия Иван! И на мен ми е готов багажа, а за болницата ми казаха да взема за бебето ръкавички и залъгалка само извън списъка. Хубав ден от мен и още радостни новини!

# 361
ICE_FLOWER честито!Да е жив и здрав Иван! Нека да има едно прекрасно детство.На теб бързо възстановяване  Wink

# 362
Честито бебчета на майките Вяра-А и Ice flower. Много да ви радват,да са живи и здрави, и бързо въстановяване!

# 363
  bouquet честито на мамите Вяра А и Ice flower ,да са много здрави,щастливи заедно.......
Успех и на тези които очакват .... Hug  bouquet

# 364
 newsm51 smile3504 smile3504 smile3504Честита радост на КОТЕШКО! Бебе Любозар е 3.200, 49см., роден 14.12ч. След поставяне на упойката всичко е минало много бързо и лесно. Само 1 вътрешен шев.  ylinfant  ylinfant  ylinfant

# 365
Коте, честито и от мен! Да сте здравички и усмихнати и мама бързо да се възстановява!

# 366
Олеееее имаме си нови бебетаааа   ura!
Честито на новите ни мами и нека бебчетата да са живи и здрави и много да ги слушкат!
Ох, вече започвам да се вълнувам след тези новини. Мноооого е хубаво! Хайде мами успех и на тези, които още очакваме нашето щастие.
Ние утре сме отново на запис на тонове и не знам дали няма да ме и прегледат. Утре ще разказвам.

# 367
  • София !
Честито бебе на котешко , да е живо и здраво   bouquet

# 368
  • София, България
Честити малки Иван и Любозар на техните родители, да са здрави и щастливи всички!!!

Поли25, абсолютно права си за ражданията - първия път не знаеш какво става, втория път си мислиш, че ще е по-лесно ... а сега вече - ясна е работата, лесно няма да е, но поне бързо да мине ... Ти поне си имаш 2 каки, а аз с мойте юначаги ... големи помощници ще са, особено дребоса ... той си е бебе още - храниш го, миеш го, памперси, даже мисля двойна количка да взема - то и да върви като света още не може ... Иначе имам една приятелка с три деца - казва, че третото най-лесно се гледа ... ама после ще си споделим тъй ли е, не е ли ...

# 369
Честито на новите мами и да са им живи и здрави бебоците!  bouquet

# 370
Честито на Котето! Нека е жив и здрав малкия мъж,много да ги слуша и да ги радва!

# 371
Леле суууупер още едно бебоче

честито и на котето да и е живо и здраво бебчето много да я радва а на нея бързо възстановяване

чакаме всички родили мами с по подробни разкази когато могат

аз сега се връщам от преглед - с главата надолу сме си, тоновете ни са ок (дано си е така до края) доки каза в сряда да отида до отделението да ме види отново и за разкритие, ако не съм родила до тогава Simple Smile

това е от мен, целувам ви

# 372
Честитооооо на мама Вяра А, Ice Flower и котешко! Да са им живи и здрави малките съкровища и много да ги радват, а мамите бързо да се възстановяват!
Аз днес бях на преглед и тонове, тоновете са добри, но ми казаха че плацентата ми е 3-4 степен на зрялост, това значи ли че се очаква по скоро бебока  Rolling Eyes...когато тогава само всичко да мине добре и бебетата и ние да сме живи и здрави...  Hug
Лека вечер без болежки на всички мами, а на раждащите успех... Praynig

# 373
Честито на Вяра А, Ice flower и Котешко да са им живи и здрави бебоците и много да ги слушкат   bouquet

# 374
  • Бургас
Честит Любозар на Котето!  Hug

Аз се връщам от преглед, юнака е добре, хемоглобина ми е нисък и трябва малко винкел да посмуча.  Mr. Green Ще кротувам още малко, поне февруари да дойде, още му е рано, според доктора.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт