Отговори
# 615
и на мен с 1вото още в родилното му падна пъпчето, а сега на малката още не и цялата треперя като го чистя и ме е страх да не й направя нещо  #Crazy
иначе спирта е 90 процентов, за лепенки нищо не ми каза лекарката

# 616
  • София !
иначе и да ви питам възможно ли е водите да ми изтичат малко по малко, понеже от няколко дни имам странно течение и съм сигурна че не е бяло течение, защото самото течение е много чисто има вид на вода но е слузесто и не толкова гъсто като бялото, но не е и течно като вода (не знам как точно да ви го обясня). Дайте някакво мнение

Да може , ако се съмняваш отиди да те види док. най - добре .. Макар че аз имам такова течение от доста време , воднисто няма цвят и мирис , но е слузесто .. И все пак ако имаш съмнение , нека те види док. защото колкото и да е при всеки е различно  Peace

# 617
Мили момичета, ако някоя от вас не се намира на първа страница, моля да ни пише, за да я добавим Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 17:57 от troti

# 618
  • София, България
Привет мамета, щъркела дойде и при нас.

Тази сутрин в 3 часа и 12 минути дойде на бял свят нашата трета рожба - малката госпожица Алина, с тегло 3.350. Раждането беше нормално, сравнително бързо, сега всичко е наред - бебка е малко синя и не ми я дават още, държат я под наблюдение, но се надявам скоро да си е при мен!

# 619
Чесито на Радос за малката Алина! Дано скоро да сте заедно и да сте здрави и доволни Simple Smile newsm51 Честито и на останалите нови мамчета, които пропускам Simple Smile

за пъпчето - педиатърката ми каза никакви лепенки, защото охлузват и нараняват кожата при отлепване. Просто се внимава да не се мокри и след това се маже спирт 95% и се слага Топоцин (който вече не се продава, но има заместители). Да, това е антибиотична пудра, така че който има притеснения от антибиотици може да опита да я пропуска, но е важно пъпчето да се поддържа сухо. Това е, което знам аз.

# 620
радос - честита малка госпожица! Да е жива ии здрава,дано скоро ти я донесат и да се радвате една на друга Wink Hug

# 621
Привет мамета, щъркела дойде и при нас.

Тази сутрин в 3 часа и 12 минути дойде на бял свят нашата трета рожба - малката госпожица Алина, с тегло 3.350. Раждането беше нормално, сравнително бързо, сега всичко е наред - бебка е малко синя и не ми я дават още, държат я под наблюдение, но се надявам скоро да си е при мен!
Честито! Да ви е жива  и здрава и много да ви радва. Бързо възстановяване на мама Simple Smile

# 622
  • София !
Честито бебенце радос , да ви е жива и здрава малката госпожица   bouquet ( дано скоро ти я донесат , да си се гушкате двечките  Hug )

# 623
радос честита ти трета рожба да ти е жива и здрава и дано скоро си се гушкате

а по моя въпрос с течението, питам ви за мнение защото съм във вторник на преглед и не знам дали да чакам до тогава, затова давайте повечко мнения  Wink

# 624
здравейте тумбаченца  Hug

айс благодарим за разказа надявам се да се включат и други мамчета за да разкажат как е минало

иначе и да ви питам възможно ли е водите да ми изтичат малко по малко, понеже от няколко дни имам странно течение и съм сигурна че не е бяло течение, защото самото течение е много чисто има вид на вода но е слузесто и не толкова гъсто като бялото, но не е и течно като вода (не знам как точно да ви го обясня). Дайте някакво мнение

bouquet
Аз имам течение много отдавна и изглежда както го описваш. Правих си микробиология и всичко е ок. Лекарката ми обясни, че е от хормоните и е съвсем нормално. А и все пак ходиш на консултация и там като те гледат се следи за нивото на водите. Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 625
  • Бургас
Честито, Радос! Живи и здрави да сте с Алина!  Hug

Дентмед, по-добре звънни на лекаря и питай, щом те притеснява, а не чакай вторник.  Peace

# 626
Честито на всички нови мами   bouquetДа са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват Hug
Мен другата седмица ме чака планово секцио,дано няма изненади дотогава...
На всички,които са още 2 в 1,желая леко и успешно раждане Hug

# 627
Честито на мама радос, да и е жива и здрава и много щастлива малката принцеска!

# 628
Честита радост на мама Радос. Бързо да се стабилизира малката Алина и да се гушкате двете Simple Smile

Относно теченията - в деветия месец е нормално да са повишени. А и ако микробиологията е чиста, няма място за притеснение. Водите не можело да се сбъркат с течението.

# 629
Здравейте мамчета, първо да ви пиша и се ввръщам да ви чета назад, че изтървах доста Simple Smile
Днес бях на последен преглед и живот и здраве съм планово секцио в понеделник в 8:30.

Днес правихме запис на тонове и след 20 мин слушане, АГ вика "Хайде това бебе няма ли да се събужда? "Разбута го но той не се събуди и каза, че нямало проблем явно спял. Питах я няколко пъти всичко ли е наред и тя ме увери, че си спял Sad Сега преди малко си се размърда и се надявам, че всичко е наред.

Честито на всички мами, които вече гушкат своите съкровища   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт