Отговори
# 240
здравейте момичета  Hug

кати браво много се радвам да и е жива и здрава малката госпожичка и много да ви радва а на теб бързо възстановяване  newsm51. ще чакаме разкази и от теб и от тансита

аз да се отчета от вчера тоновете са добре, всичко е наред, да ви разкажа и за условията няма упойка при нормално а само за секцио, няма избор на екип но се разбрах с моята аг да й звънна като дойде момента та дано се появи само ми каза да не е идната седмица защото е в отпуск и така. Каза само да не се страхувам колкото повече ме е страх толкова повече ще боли каза психически да се настроя позитивно

за болките и аз имам в кръста и ниско долу които не са въобще леки но честно казано взех да свиквам  Mr. Green и когато ме заболи по силно си казвам това не е нищо в сравнение с това което ми предстои така че да не се глезя  Wink

за контракции и аз имам много често и много често малката напъва надолу но доки каза че е нормално и не ме гледа за разкритие защото дори и да има и да наближава раждането това е нормално а като се проверява често само се предизвикват нещата

ох май много се улях  Blush
хайде до скоро и да знаете че съм много щастлива заради започналия бебевалеж  newsm44
целувам ви   love001

# 241
Хехее, започнало се вече Simple Smile)
ЗДРАВЕЙТЕ ФЕВРУАРКИ 2013!  
Поздрави от Февруарки 2012 !
С удоволствие се сещам за вълненията и трепетите, с които ние посрещнахме своите бебенца миналата година. Ето, че настъпи и вашето време.
Желая ви леко и безпроблемно раждане и много щастливи мигове с вашите рожбички!
Честито на вече родилите Simple Smile

# 242
  • София !
Кати - Честито   bouquet Да ви е жива и здрава малката принцеска , и да ви прави много щастливи   newsm51   На теб бързо възстановяване  Hug : )

Много се радвам че започна бебевалежа  newsm32 newsm44

# 243
  • София
Честито на двете мами, много хубави новини!!!
Пожелавам от сърце бързо възстановяване на мамите и много много здраве на малките сладури!!! Нека пораснат безгрижни и обичани!!!
 Hug Hug

Полека лека,започнаха бебенцата!!! Нека всяка една от нас роди леко  и да се възстановяваме бързо!!! няма по-хубаво от това да посрещаме такива хубави новини!!!

# 244
Честито на Кати М,
Много здрава, щастлива, обичана и послушна малката госпожица. Бързо възстановяване на мама Simple Smile) Започна се бебевалежът Simple Smile

# 245
Кати М, честито ви детенце! Да ви е жива и здрава! Бъдете мнооого щастливи заедно и да е ваша най-голяма гордост   bouquet!
AлекcA благодарим за топлите думи  Hug. Наистина от това по-хубави мигове няма.
Нека да са ни живички и здравички дечицата и поздрави на вече поотрасналите бебета февруарчета 2012   love001!

# 246
Кати, честито!  Hug Бързо възстановяване и много радост да има вкъщи!

Хайде, чакаме и другите мами да се похвалят!
Алекса, благодарим за пожеланията!

# 247
Честито на Кати М - да й е жива и здрава малката Лора!  ylinfant

# 248
Кати м, честита ти рожба и тук! Да е здравичка, красива и щастлива, и много да ви радва!!

Алекса, много мило, че си писала.

Аз нощес имах много неприятна болка, сякаш съм в цикъл. Продължи около 5 мин.

# 249
Момичета, снощи мисля, че ми падна тапата. Нямах болки и контракции и затова не се притесних особено. Днес по-рано като ходих до ВЦ-то забелязах, че имам слабо кафеникаво течение. Дори не е течение,  а като кафеви жилки. Звъннах на АГ-то и тя каза, че най-вероятно е било тапата и ме прати в Тина Киркова на преглед. Там малко се изненадаха защо съм отишла щом нямам болки, но все пак ме прегледаха. Нямам нито разкритие, нито нищо. И тоновете бяха добри.
И до сега нямам никакви болки и контракции. Чудя се колко ли ще задържа положението  newsm78?! Питах лекарката до колко време мога да очаквам раждане и тя ми отговори, че е различно - при някои е до няколко дни, при други - може и седмица - две.
Та така! Сега сме в очакване Simple Smile.

# 250
Алекса и Февруарки 2012 Благодаря ви , че се сещате за нас  Hug Hug Целувки на вашите пораснали съкровища Heart Eyes
Аз май полудявам  Crazy все ми се струва , че корема ми е много ниско , че имам контракции, все си откривам болежки и колкото повече го мисля ,толкова на бебо не му се излиза и си ме рита отвътре  Mr. Green Mr. Green

# 251
Момичета, снощи мисля, че ми падна тапата. Нямах болки и контракции и затова не се притесних особено. Днес по-рано като ходих до ВЦ-то забелязах, че имам слабо кафеникаво течение. Дори не е течение,  а като кафеви жилки. Звъннах на АГ-то и тя каза, че най-вероятно е било тапата и ме прати в Тина Киркова на преглед. Там малко се изненадаха защо съм отишла щом нямам болки, но все пак ме прегледаха. Нямам нито разкритие, нито нищо. И тоновете бяха добри.
И до сега нямам никакви болки и контракции. Чудя се колко ли ще задържа положението  newsm78?! Питах лекарката до колко време мога да очаквам раждане и тя ми отговори, че е различно - при някои е до няколко дни, при други - може и седмица - две.
Та така! Сега сме в очакване Simple Smile.
С първата бременност родих седмица след тапата.

# 252
С първата бременност родих седмица след тапата.

Благодаря GodaiVa! Значи сме в очакване Wink.

# 253
Да са живи и здрави рожбите на Кати и Тансита и от мен! Благодат и чудесна форма и за двете мами!

Vili_R, при първата ми бременност и аз усетих падането на тапата и родих същия ден без да съм имала контракции преди това. Мисля, че както са ти казали е строго индивидуално, навя ми много вълнуващи спомени, късмет  Grinning Hug

Момичета съчувствам много на тези, които имат киселини, на мен ми се случи на два пъти и е много неприятно. На мен акушерката ми препоръча по-чести, но по-малко обилни хранения, вода с лимонов сок изцеден вътре и по възможност разделно хранене. Доколкото знам газираното още повече вреди, а и се задържат течности от него...

Успех на всички и в болежки и в радости и добро настроение!

# 254
Здравейте, искам и аз ако е възможно да се включа във вашата страхотна темичка  Heart Eyes . Аз съм с термина 21 Февруари, чакаме момченце  Heart Eyes. Честито на мамите който вече са видели свойте рожби. Да са ви живи и здрави малките сланца и много да ви радват

Общи условия

Активация на акаунт