Отговори
# 375
 HugЧестито, Котешко! Да ти жив и здрав малкия юнак и много да ГО слушаш!!!!! smile3525 smile3525

# 376
Честито идване на бял свят на бебе Любозар. Да е жив и здрав и да слуша много мама Котешко...

# 377
Честито на Котешко - да й е жив и здрав малкия юнак и много да се слушат!
Аз да попитам знаете ли дали е проблем,ако тоновете на бебето са завишени?

# 378
  • София
Здравейте сладурки  :hug
Минавам набързо да кажа, че с малката сме добре. Утре, живи и здрави ще ми я доведат при мен.
Като живна малко ще ви разкажа как мина раждането.
Честито на всички нови мами - много здраве, щастие и незабравими мигове с малките бонбони.

Това е за сега от мен.
Целувам ви - спокойна нощ милички   bouquet

# 379
Честити рожби на Ice Flower и на Котешко и тук! Да са им живи и здрави и много да ги радват!

# 380
  • София
Честито на всички мами и бебенца които си имаме,пожелавам много здраве на малките сладури и  бързо възстановяване на мамите!!!  Hug Hug

Верче,чакаме с нетърпение мила твоята история! Всичко което бихте казали за миналото секцио ,би дало кураж и яснота на мамите които го очакваме!

# 381
Момичета да ви кажа че и мама мадонка е родила секцио, момиченце, 3100, 50см и всичко при тях е ок.Разбрах от януарските мами понеже чета и там, не им пиша но ги чета редовно и се радвям и за тяхните бебоци

надявам се мама мадонка да не ми се сърди че ви казвам за нея и нейната бебка без разрешение.
Пожелавам на малката й дъщеричка да е жива и здрава и да носи много щастие на мама и тати, а на мадонка бързо възстановяване
 Hug

# 382
Честито на новите майчета!!!! Да са здрави дечицата и вие и много да се радвате едни на други!!!

Ние сме ок! Все още 2 в 1! Макар,че бях първа в списъка,явно моят младеж не е съгласен Simple Smile Когато-тогава!

# 383
Честито на всички мами и новопоявили се на бял свят бебочета newsm32 newsm32 newsm32

# 384
Честито на мама мадонка, да и е жива и здрава принцесата!

# 385
Честити бебчета на мама Котешко и мадона!Да са живи и здрави и да им носят много здраве!  bouquet  bouquet  bouquet

# 386
Олеее, има още малки сладки бебоци  Grinning

Да са им живи и здрави малките рожби, много да ги радват и да са много щастливи  Hug

Аз вчера бях на преглед при доктора, който ще ме изражда, бебето освен, че е ниско, няма никакви признаци за излизане. Нямам никакво разкритие  Shocked - уж бях с 2 см преди месец, сега какво, свило ли се е, нещо не разбрах. Ама като ми каза, че хич няма намерение да излиза и направо ми се стъжни - аз вече само пъшкам и охкам, подпира ми навсякъде. Аз няма да се спирам обаче, барем се засили младежа  Mr. Green

Верче, радвам се, че си добре, като можеш разкажи как сте с малката принцеса.  Hug

Ами това е от мен, аз малко съм на работа да се поразсея, че вкъщи като съм излъскала и сготвила няма какво да се прави. Ама след месец няма да смятам така  Mr. Green

Мого целувки на всички бебенца и все още коремчета  Hug

# 387
  • София !
Честито бебе на мадона , да и е жива и здрава малката буба , и да ги прави много щастливи   bouquet

# 388
Честито на Котешко и Мадонка!!! Да са им здрави и усмихнати бебоците и бързичко възстановяване на мамите.!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Аз да попитам знаете ли дали е проблем,ако тоновете на бебето са завишени?

При нас също бяха завишени, достигаха до 180 дори 200 при норма до 160, но лекарите не се впрегнаха и ми обясниха, че ако пулса на майката е висок, то нормално това да се отрази и на бебо. Момиченцата имали по-висок пулс, а и когато се движи бебето също се завишава. При нас причината беше приема на Генепрал, който ми дадоха за задържане в болницата. По-опасно е ако са ниски тоновете.

# 389
Здравейте мами Simple Smile!
Честито и на Мадонка  Hug! Надявам се да са добре с малката бебка и все пак да се включи за малко при нас, за да разкаже как е минало раждането и как се чувствам.
Ето малко отчет и от нас от днескашният преглед:
Тоновете са ни добри. Бебо е отличник и резултата от пиенето на протеините е, че сме качили 300гр за 1 седмица и вече сме 2900 гр  newsm44. Вече ми стана много по-спокойно, като знам че е по-големичък. Плацентата е узряла и очакването на лекарката ни е, че събитието ще бъде другата седмица   sohappy. И аз имам такова усещане, ама да видим.
Другата важна работа, която свършихме е, че избрахме и педиатър. Не беше лекарят към който се бяхме насочили, но такъв ни бил късмета. В крайна сметка лекарката която беше на разположение също ми направи добро впечатление, така че ще е тя. Реагира добре и отзивчиво си даде телефона и каза да и се обадим един ден преди изписването, за да се уговорим за първия преглед. Даде ми и първи насоки по отношение на козметиката и дрешките.

Общи условия

Активация на акаунт