Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 33

• 83 336
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Относно таксата за куче намерих това-Освобождават се такса собствениците на кучета по чл. 175, ал.2 от Закона за ветеринарномедицинската дейност:

кучета на инвалиди;
    служебни кучета в организациите на бюджетна издръжка;
    кучета, използвани за опитни цели;
    кучета, използвани от Българския червен кръст;
    кастрирани кучета;
    ловни кучета.

# 16
Ванче,   love001 newsm51

# 17
  • В царството на игрите:)
Антомче, и аз ти мерси за новата тема Peace
И аз се надявам в нея да няма лоши новини Praynig
Марго, няма лоши и добри години - нашето съзнание ги определя като такива! Така, че не се настройвай за лоши неща , а си мисли колко е хубаво, че не са рискували да те оставят без лечение, което ще е по - лошо:)

# 18
  • Варна
и аз да благодаря за новата тема Peace

# 19
Момичета, не можете да си представите колко съм щастлива и тази нова тема, ще е запомня за цял живот! На 8-ми януари направих 5 години от операцията - живот и здраве още много пъти по толкова да имам повод да празнувам! Хормоналното лечение ще продължи  още половин година, ама и тя  ще мине и тогава с Божия помощ и тази на всички лекари и близки и най вече Приятели около мен ще съм най щастливата бабо-съпруго-майка:) и ще се водя "КЛИНИЧНО ЗДРАВ", както между впрочем съм се чувствала през цялото време. По този повод, ще последвам Сисуна в начинанието /няма да издавам, че взаимно и импулсивно го решихме/ да си направя тату - пИпИруда. Обичам Ви!

# 20
  • София
Силве, а мен ме оперираха на 7 януари 2008 година , само един ден преди теб.
През август миналата година навърших 20 години от първата операция и онзи  ден 5, от последната.
Надявам се да съм приключила вече  newsm78

# 21
И на двете ви се радвам много Hug Дай Боже годините напред да са здрави и благословени и дай Боже всекиму Praynig

# 22
  • София
Няма да се редактирам !
Сега вече трябва да пукна от дъртоза  Joy Joy Joy

# 23
Хулиииии Hug

# 24
Няма да се редактирам !
Сега вече трябва да пукна от дъртоза  Joy Joy Joy
Защо? Какво от написаното не е вярно? Mr. Green

# 25
  • София
Не, бе Миленка, всичко е вярно. Ама да не помислите, че пиша пост след пост, демек имам мети в мозъка  Joy Joy Joy
То по-скоро ще ме хване деменцията  smile3532

# 26
  • Пловдив
Поздравления за двете симпатични дами Hug. И аз след 9 дни ще ви черпя  Simple Smile ще станат 7 год. от операцията.

# 27
  • София
И аз съм от тези дето ще ги умори дъртозата след 30- 40 години  Laughing

Момичета, каквото и да ни се случва, дано никога не губим  чувството си за хумор (пък бил той и черен).

Много хубави новини в новата тема пожелавам!

# 28
Записвам се в тази тема,дано ви намирам в добро здраве!!

# 29
Силве, Хули, специални поздравления и от мен,   Tada, Ваничка и на теб, мила,   party002много ти се радвам!                                 Хубава седмица, момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт