Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 33

• 83 324
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Хули,bigbaba4, Ванчето,безкрайно се радвам за вас!Бъдете все така здрави и позитивни,пълни с живот и чувство за хумор!Пожелавам здраве и на всички останали,които пишат тук и много се радвам на хубавите новини.Прегръдки ,целувки и поздрави на всички!

# 46
Здравейте!
Не видях на първа страница в темата да е споменато за Терапията на Герсон.
Ако на някой му е интересно и не е запознат може да потърси повече информация в интернет. Дано е от полза за някого.

# 47
  • София
Не съм чела нищо за тази терапия, ще прочета.
Но искам да попитам, каква е причината да привлечеш вниманието ни по тази тема ?

# 48
Напоследък се запознавам с алтернативи на лечение на рака покрай интереса си към здравословното хранене. Надявам се с тази информация косвено да помогна дори и на един, който се пита има ли и други начини за лечение. Е, хората твърдят, че има. Успех на всички!

P.S. Случайно видях темата и реших да споделя какво съм чула и прочела.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 19:42 от Fantasia

# 49
  • Русе
Момичета, на 30 .01. ще се явявам на втори Телк, та въпроса ми е на производствената характеристика трябва ли да има подпис на длъжностно лице /лекар/ по трудова медицина.
Гледам че го пише отдолу и да не вземат да ме върнат.Моля, някоя ако знае да пише  bouquet

# 50
Момичета, на 30 .01. ще се явявам на втори Телк, та въпроса ми е на производствената характеристика трябва ли да има подпис на длъжностно лице /лекар/ по трудова медицина.
Гледам че го пише отдолу и да не вземат да ме върнат.Моля, някоя ако знае да пише  bouquet

На моята има..ама не знам кой точно го е подписал

# 51
  • Русе
Благодаря Каролче,ще ги търся да ги питам.

# 52
Dianjeli, може ли да напишеш чия е инициативата за евентуално продължаване на ТЕЛКа?,  с РМЖ съм, срокът на първия ми Телк /1г./ приключва след един месец и се чудех трябва ли да им нося заявление и кога?          Хубава седмица, момичета Hug

# 53

Какво общо има лекарят с производствената характеристика?!  newsm78
Няма такова нещо...аз съм се явявала 3 пъти вече, никой не ми е искал подпис от лекар.
Подписите са на: изготвил характеристиката /личен състав, главен счетоводител, директор, началник... - от предприятието в което работиш/.

Ако има нещо ново след август 2012 г. - не знам.

# 54
На моята са:  Завеждащ човешки ресурси, Длъжностно лице по БЗ, Лекар ( служба труд. мед.) и Ръководител

# 55
  • Русе
Да, точно така е както е писала Каролка.Подпис на чов,ресурси,лекар тр.медицина и ръководител.Слънчогледче, първия ми Телк изтече на 01.01.13 г, а още през м.ноември получих
писмо от Телк какви изследвания искат и новата дата за явяване.Така че никой не ме е питал,
явно така си вървят нещата по канален ред.

# 56
Щом е минало първият път едва ли ти искат характеристика втори път. Поне на мен не са ми искали повече.

# 57
Dianjeli, Karolche,  Hug

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 21:07 от Слънчогледите

# 58
  • Русе
Значи бланката на тази характеристика беше вътре в писмото което получих,най-вероятно се
попълва всеки път.

# 59
Значи бланката на тази характеристика беше вътре в писмото което получих,най-вероятно се
попълва всеки път.
Да, така е, всеки път се попълва. Носиш я там, където работиш, те знаят как да я попълнят,...но никой не я поглежда дори, когато се явяваш на ТЕЛК.

Общи условия

Активация на акаунт