Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последствията от пълното отстраняване на щитовидната жлеза?
Защо не ми предлагат биопсия? Има ли други начини да се определи дали е злокачествено или доброкачествено?
Приема ли д-р Пандев ехографски прегледи и трябва ли да нося стари изследвания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последствията от пълното отстраняване на щитовидната жлеза?
-
Защо не ми предлагат биопсия? Има ли други начини да се определи дали е злокачествено или доброкачествено?
-
Приема ли д-р Пандев ехографски прегледи и трябва ли да нося стари изследвания?
-
Как се лекува хипотиреоидизъм?
-
Как се извършва йодна терапия и какви са нейните последици?

), а според втория е кистаденом около 2см. Склонна съм( а и може би ми се иска) да вярвам на втория, защото отдели повече време за замерванията - замерва и пуска снимки по няколко пъти. На първия ехограф ми се струва, че ме попретупаха - за няма и 10мин.
. За информация-новият имейл на Пандев е
На 11.11.бях оперирана и ми беше отстранена цялата щз.Имам папиларен карцином.Имах 3 възела в левия лоб.Сега се възстановявам и ще правя йод терапия. Казаха ми началото на декември да пусна няколко кръвни изследвания, до тогава не пия др освен калций.Та така като цяло се чувствам добре, само дето мн се задушавам на моменти , но го отдавам на нервността. Някой правил ли е йод терапия. Доста неща изчетох.Но някой ако може да сподели от личен опит ще е много хубаво. Лек ден от мен