Операция на щитовидната жлеза -11

• 126 573
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте ,
Опитвам се да прочета всичко от първата тема до сега , но си е мисия невъзможна Wink
Имам питане към вас : В понеделник ме оперираха имах само възел и не ми е махана никаква част от железата.От днес ( 5ти ден ) съм без превръзка и се изкъпах , но точно над разреза имам подуто , ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ? Моя приятелка ме сравни с пеликан  Laughing

# 751
  • Варна
Нормално е разбира се,минали са само 5 дни.

# 752
Благодаря за Бързият отговор  Heart Eyes

# 753
Здравейте ,
Опитвам се да прочета всичко от първата тема до сега , но си е мисия невъзможна Wink
Имам питане към вас : В понеделник ме оперираха имах само възел и не ми е махана никаква част от железата.От днес ( 5ти ден ) съм без превръзка и се изкъпах , но точно над разреза имам подуто , ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ? Моя приятелка ме сравни с пеликан  Laughing

Нормално е да има оттоци. Моята рана може би до около 1 година си беше подута тук-таме и ми беше като трън в очите. Но днес, вече 10 год. след операцията ми, да чукна на дърво, въобще не се и забелязва, посви се, избледня.

# 754
А имали ли сте чувството че някой ви е стиснал за гушата ? ВЕЧЕ мина една седмоца обаче продължава да е ужасно тегаво.

# 755
  • Варна
След почти 2 години още  имам такива усещания,на моменти сякаш въздух трудно си поемам.

# 756
Аз също бях много зле в началото, сега поотмина, но пак има дни в които ме стага много и се задушавам (минаха 10 м)

# 757
  • Милано
Момичета HugВчера направих контролни изследвания и резултатите са- Калций-8.3(8.1-10.4),Фосфор-4.4(2.5-4.5),ТСХ-1.012(0.45-3.5),Вит.Д общ-51.7(30-100),паратхормон-24(15-68.3).Всички са във норма,но калция досега винаги е бил 8.8-9.0,възможно ли е да е занижен,защото 3 ти ден съм със силна настинка?....Бъдете здрави,Прекрасници!Ние сменяме къщата и тази изстинка ме спира многоооооо...

# 758
  • Варна
Моят преглед мина, резултатите ми са добри, обаче няма пълно щастие (и вечен живот явно Sunglasses).

Днес си направих рентгенова снимка на бял дроб по изискване на ТЕЛК комисия и в заключението пише,
че имам две микронодуларни сенки в лявата основа 5мм и една в дясно 8 мм. Възможно било да са метастази, но може и да не са.
Моля да ме посъветвате какво да направя и какви изследвания допълнително е добре да имам?
Към какъв специалист да се обърна. Мисля си, че е добре да си направя ядрено-магнитен резонанс или препоръчвате нещо друго?

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 10:01 от ilianagm

# 759
Илиана, питай ЛЛ или онколога си. Аз четох, че ЯМР не е подходящо изследване при бял дроб, защото имало много въздух, който развалял образа.
Заповядайте в Новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=943961.new#new

Общи условия

Активация на акаунт