Операция на щитовидната жлеза -11

• 126 611
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
А моя ендокринолог каза,че това за вит. В са пълни глупости.Но за съжаление не мога точно да ти отговоря на въпроса тъй като не съм бременяла след диагнозата и съответно не съм водила този разговор с АГ.
След месец-два ще ходя на профилактичен гинеколог и бих питала,ако не ти е късно.По принцип много се имам с моето АГ и ми е като приятелка,би била искрена и изчерпателна.

# 721
Глухарче, с удоволствие бих приела всякакви мнения и съвети Wink Предварително благодаря за загрижеността

# 722
  • Варна
Предварително благодаря за загрижеността

Е всички сме в кюпа,длъжни сме да се грижим един за друг  Wink

Между другото цял месец пих невробекс,заради плексита.

# 723
  • Варна
Сега направих едно нещо дет може би е фрикасе,точно 20 мин с бърсането на сополи,и прибирането на играчки
Пиле(сварено някога и прибрано във фризета)
Масло,брашно,сирене,прясно мляко и едно яйце..,,подправки който каквито си иска....,стана мозък(освен ако мъжът ми не реши ,че е курабийки ,и не ми го захлюпи на глават,нооо това ще ви го напиша утре)

Ай сега се повеселете за моя сметка ,обърках темата хайайайа......

# 724
Сега направих едно нещо дет може би е фрикасе,точно 20 мин с бърсането на сополи,и прибирането на играчки
Пиле(сварено някога и прибрано във фризета)
Масло,брашно,сирене,прясно мляко и едно яйце..,,подправки който каквито си иска....,стана мозък(освен ако мъжът ми не реши ,че е курабийки ,и не ми го захлюпи на глават,нооо това ще ви го напиша утре)

Ай сега се повеселете за моя сметка ,обърках темата хайайайа......
Hug Hug Hug, чак ми се дояде ейййййй

# 725
  • Варна
 chef  Joy

# 726
  • Варна
Само не разбрах чии сополи бърса,твоите или на хлапето.
Не за друго ами да спазя точно рецептата  chef

# 727
 Joy
Само не разбрах чии сополи бърса,твоите или на хлапето.
Не за друго ами да спазя точно рецептата  chef

# 728
az_alexa..същото ме вълува и мен. на 26.09 имам час при гинеколог и мисля да задам доста въпроси , тъй като съм оперирана преди 9 месеца и не съм ходила след това  Confused Аз съм с изцяло отстранена жлеза дори и въпростите са доста...

# 729
  • Варна
Ех,Глухи,не закъсня.....
Сополите се оказаха част от рецептата,точни пропорции не мога да ти дам,но мога да ти пратя производителя
Бон Апети!!!!

# 730
  • Варна
Ех,Глухи,не закъсня.....
Сополите се оказаха част от рецептата,точни пропорции не мога да ти дам,но мога да ти пратя производителя
Бон Апети!!!!
Пращай  Laughing

# 731
az_alexa..същото ме вълува и мен. на 26.09 имам час при гинеколог и мисля да задам доста въпроси , тъй като съм оперирана преди 9 месеца и не съм ходила след това  Confused Аз съм с изцяло отстранена жлеза дори и въпростите са доста...
Ще се радвам да споделиш какво ти е казал доки след прегледа Wink Аз имам клиентка, която по повод желание за бременност започва прием на фолиева киселина, здрава дотогава! Отключва обаче лимфом и след няколко прегледа и лечение в Германия и казват, че ако не е имало прием на фолиевата организмът е можел да се справи, но подхранвани клетките са се делили по- бързо и е станала " белята" Това точно повдигна у мен въпроса....... личната казва не ти трябва, яж много плодове и зеленчуци и си ок, навремето като не са пили витамини пак са раждали здрави деца Wink

# 732
Алекса, защо ти е фолиева киселина ? Само ако евентуално случайно имаш проблеми като си бременна тогава ще се намери решение. Не го мисли сега. Аз съм родила две здрави и прави деца без да пия фолиева киселина.
Въобще гинеколозите вятър ги вее на бял кон... всичко им е наред до фолиевата киселина стигнали...

# 733
  • Варна
Абе да ти кажа и аз не съм пила фолиева киселина,родих преди 11 години.Единственото,което пиех беше едни огромни гадни витамини Матерна.По насам стана някак модерно...

# 734
  • Варна
Фолиевата е важна ,води се като превенция на спина бифидус(нещо такова)Вярно ,че майка ми едвали е чувала за това като е била бременна,ама и живота и храната са били други.
Мисля ,че трябва просто да се посъветваш с ендото и гинеколога.Джипитата не са толкова навътре в нещата на другите си колеги
Пък аз съм на100 процента сигурна ,че нищо няма да ти се отключи

Общи условия

Активация на акаунт