Операция на щитовидната жлеза -11

• 126 575
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
Аз до колкото разбрах, няма да пия хормони докато си пусна ТСХ, ТАТ и още нещо което трябва да направя началото на декември. След това почвам хапчета до терапията...Дали е проблем, че се отлага терапията незнам? Имам пристъпи на клаустрофобия и тая терапия ме притеснява...само при мисълта, че ще съм заключена някъде и ми става лошо 😩. Мобилният ще е с мен нали??? А сама ли ще съм в стая?

# 16
  • Варна
Ох, утре ми е "мероприятието". Операцията траела  2-3 часа. След това боли ли много? Казаха да нося храна , но ще мога ли да дъвча?

# 17
Стискам ти палци Simple Smile ще можеш да дъвчеш, спокойно, операцията е много лека. Но не яж преди операцията  Laughing
Вземи си и някакви смучащи бонбони или стрепсилс за всеки случай, понякога боли гърлото от тръбата която слагат при операцията.

# 18
  • Варна
Галена1 моята терапия беше 3 месеца след операцията.Аз си носих телефон и лаптоп,бях си дръпнала няколко комедийки и времето ми мина.
ilianagm стискаме ти палци,всичко ще бъде наред.Не не боли,аз втората вечер си отказах обезболяващото,не ме болеше.Вземи си кисело мляко,а ако може някой да ти донесе топла супа по-късно, още по-добре.Аз бях много гладна  chef

# 19
Ilianagm, успех ти желая, всичко ще бъде наред!

# 20
Момичета, искам да питам за ТЕЛК. Написа ми един протокол личната лекаркаи ме прати в ЛКК и там ми викат не си за нас е кой да слушам , днес ме върнаха. Направо в телка ли да ходя или пак да звъня на джипката. Благодаря предварително, Глухарче, Скаби, вие бяхте скоро, моля за разяснение.... Hug

# 21
# 22
  • Варна
sisitons с протокола и всички документи,епикризи и изследвания отиваш там,където приемат документите за Телк и ги подаваш  Peace

# 23
Здравейте  ,да се запиша и аз  thumbsup

# 24
  • Варна
ilianagm хайде момиче пиши два реда.Мислим те ...

# 25
  • Варна
И аз да се похваля, че съм жива.☺ Операцията ми свърши към 11, но до 7 вечерта бях като дрогирана - почти не можех да си отворя очите. Днес съм добре, но поради специфичното ми състояние ще изпусна Черния петък по софийските молове.😂😂😂😂

# 26
  • Варна
Хихихих добре си,при положение,че мислиш за черния петък  Laughing
Бързо възстановяване  Hug

# 27
  • Варна
Благодаря! Сега хапвам сусамов тахан - професора каза богата на калций храна. До контролния преглед след 2 седмици няма да пия хормони. Вие какви таблетки калций с витамин Д пиете. А някакви съвети за хранене без напълняване от хормоните?😊 Толкова обичам да правя сладки неща и незнам как ще се лиша от тях...

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 17:51 от ilianagm

# 28
Аз пия калций на Допел хертц разтворими. Хапвам си всичко. Лошото при мен е че от както съм оперирана не съм пушила, а съм страстен пушач...а това допълнително ме кара да ям, да ям...Аз ще пускам кръвни изследвания др седмица и тогава почвам хормони.

# 29
  • Варна
Илиана,браво момиче,радвам се че си добре! Hug
Аз също пиех на Допъл херц калция с вит.Д...чудничък Laughing

Галена,седмица след операцията пропуших,това беше поредната ми глупава постъпка.
Сега е момента.......

Сискооооо,къде си слънцеее?Чек да се оплача,след месец затишие....отново се събуждам с не изтръпнали ами направо вдървени ръце/то това ме събужда/Имам чувството ,че няма да се оправя от това.
Като пия рокалтрол 10 дена и издържам почти месец без такива екстри,ама мине се не мине и пак старата песен

Общи условия

Активация на акаунт