Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 33

• 83 324
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Идеята с татуировките на пИпИруди е супер-открадвам я!!!

Карола, какво стана с ръката? Да допълня само , че на ръката без лимфни възли не трябва да се правят манипулации-вземане на кръв, преливания, мерене на кръвно. Да не се бърка в гореща фурна, да се избягват травми и всичко, което може да я нарани.

# 31
  • София
Тази информация ми харесва и бързам да я споделя (още миналата седмица слушах по TV за това).

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5437831

# 32
  • В царството на игрите:)

Да допълня само , че на ръката без лимфни възли не трябва да се правят манипулации-вземане на кръв, преливания, мерене на кръвно. Да не се бърка в гореща фурна, да се избягват травми и всичко, което може да я нарани.
Само да те поправя, че вземането на кръв и меренето на кръвно не са никакъв проблем. Неблагоприятни са дълготрайните манипулации на тази ръка. От както съм оперирана никога не са ми вземали кръв от здравата ръка, защото си пазех вените за системите. Няма да я бодат нон стоп, я Mr. GreenКъм днешна дата също давам нея за кръв, защото вените на другата са доста по кофти от системите. за кръвното се отнася същото. И другото е да не се вторачваме прекалено много в това какво трябва и какво не, защото има и хора с двустранна мастектомия Rolling EyesКакво правят те newsm78

А информацията е много интересна, и аз слушах за нея, но мисля, че тя е важна само за операцията. Не знам с какво би допринесла за по - добрия изход от заболяването. Топи тумора - умират клетките. Режат гърдата - липсва тумор, но после, после е по важното Thinking
Искам апарат, който да изтреби всичките клетки, мамка им Mr. Green

# 33
  • София
И аз да вметна за ръцете...Знаете, че при мен е двустранно. Няма  коя и как да пазя и карат наред.
Никакви проблеми, отоци и пр.не съм имала.

# 34
Здравейте, благодаря,че питате за ръката. Още ме боли, малко се надува, но повече ме боли дланта и вечер се надува.

# 35
Аз се включвам, за да пожелая на всички само хубави новини!  Hug

# 36
Аз се включвам, за да пожелая на всички само хубави новини!  Hug

ЕЕ, и при теб виждаме хубава новина!! Лека и безпроблемна със сладък финал ти желая!!

# 37

Да допълня само , че на ръката без лимфни възли не трябва да се правят манипулации-вземане на кръв, преливания, мерене на кръвно. Да не се бърка в гореща фурна, да се избягват травми и всичко, което може да я нарани.
И другото е да не се вторачваме прекалено много в това какво трябва и какво не, защото има и хора с двустранна мастектомия Rolling EyesКакво правят те newsm78

Абсолютно си права, не бях го помислила. Но това, което цитирах съм го чела и исках да го споделя, защото като бях на процедури, се оказа, че на лелки от селата никой не им е казвал тези неща и им правиха вливанията на тези ръце, защото сестрите просто не се интересуват...

А пък аз днес лекинко се поизгорих с ютията  Mr. Green

# 38
ЕЕ, и при теб виждаме хубава новина!! Лека и безпроблемна със сладък финал ти желая!!
Извинявам се за спама! Карола -   bouquet

# 39
  • у нас - на брега на морето
Да се запиша и аз в новата тема! bye Антомче, благодаря! Hug
Честито за годишнините на Хули,bigbaba4, Ванчето и всички, които имат хубав повод!  bouquet
Да споделя, че и моята ръка взе много да се подува, ама аз съм си виновна, защото я преуморявам  smile3538.

# 40
  • У дома !
Здравейте,момичета! Имам лекарства останали от татко,взехме ги от специална аптека в онкологията в Младост.Какво да ги правя? последното беше бурканче с Долтарт ( съдържа морфин),другите са в апартамента му и не им знам имената.Някъде бях чела,че трябва да се върнат там,но аз не ги върнах.....поради липса на време и нежелание да ходя отново там......
Поздрави на всички и късмет! Hug

# 41
  • София
Предложи ги ето в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513011.0
момичетата там може и да имат нужда.
И правилно не си ги върнала, защото после ги продават.

# 42
  • У дома !
ок  bouquet

# 43
Назначиха ми сюрдозаж лъчева терапия. Страх ме е, че освен кожата ще ми прогорят и белия дроб. (Какато стана с една жена, с която ходехме заедно на терапия).Някой от вас да е бил със свръхдоза?

Преди време стана въпрос за храненето и намерих това:

http://frognews.bg/news_26367/

Авторите са канадски учени онколози.

# 44
Не знам защо го разтълкува като рекламен спам. Това си е сайт за новини.

Общи условия

Активация на акаунт