Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 33

• 83 352
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
А колко време продължават топлите вълни, сега ми е добре, но на лято сигурно ще е неприятно. newsm78

# 601
  • София
Моите продължават вече двадесет години.
Свиква се, както и с другите "екстри".

# 602
  • В царството на игрите:)
Моите продължават вече двадесет години.
Свиква се, както и с другите "екстри".
Абсолютно!!! Аз бих ги изтърпяла...Ей сега пак нещо се сетих за маркера ми и пак ме заля едно цунами, че чак ме вдърви.....Вече трета година ме залива!!!

# 603
А колко време продължават топлите вълни, сега ми е добре, но на лято сигурно ще е неприятно. newsm78

Аз вече нямам Simple Smile Лятото бях откачила с тях! УЖАССССССССС

# 604
Доколкото разбирам е нормално да имам топли вълни newsm78?Такава невроза ме е подгонила тези дни,вероятно е от това...е може би не само.
Мъж ми отсега си е застягал куфара да заминава на работа по морето и аз изпадам в безтегловност,как така ще ме остави точно в този момент....Споделям,защото ми е тежко и тъжно.Изплашена съм и разочарована.

# 605
При мен нервните изблици отминаха бързо, останаха само топлите вълни. Като цяло липсата на мензис ме прави щастлива Mr. Green

# 606
  • В царството на игрите:)
Като цяло липсата на мензис ме прави щастлива Mr. Green
Аз се чувствам по същия начин. Сигурно съм мутант, но не ми липсва Mr. Green

# 607
Като цяло липсата на мензис ме прави щастлива Mr. Green
Аз се чувствам по същия начин. Сигурно съм мутант, но не ми липсва Mr. Green

Ох, и аз бях така Simple Smile Ама съм обратно в играта вече, така че свърши хубавото време Wink

# 608
Karola,ти пиеш ли тамоксифен/нолвадекс?Аз ноември спрях золадекса,декември за 1 месец спрях нолвадекса,дойде ми нормален цикъл,оправи ми се физическото състояние,почнах януари пак нолвадекса,защото доктора ми така ми каза само за 1 месец мога да спра нолвадекса и вече 3 месеца чакам цикъл ,но не!Явно нолвадекса ще ми го спира и съм много нещастна!
Мисля си че може би трябва за повече време да спра нолвадекса,защото золадекса ми е подтискал функцията на яйчниците,но не знам Cry

# 609
Защо спирате тамоксифена, нали трябва да се пие 5 г. или аз нещо не съм разбрала newsm78

# 610
Army,не съм написала ,че съм го спряла,само за 1 месец го спрях малко да се разтовари организма от хормонотерапията и пак го почнах!така ми каза химиотерапевта!ако го спра сигурно ще ми се върне цикъла,но не трябва да го спирам!
Аз го спрях,защото спрях золадекса и идеята беше да ми се възстанови цикъла,но явно няма да се случи и само на нолвадекс да съм!

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:55 от milla.v

# 611
На мен не са ми казвали да го спирам изобщо , затова се учудвам Thinking

# 612
Нищо не пия аз Simple Smile Живея както преди Simple Smile

# 613
мама Меца,целувам ти ръка!да си жива и здрава!
KaRoLa,разбира се поне веднъж трябва да направиш сцитиграфията,но да ти кажа,че не дай Боже,ако има нещо,то в 95% от тези случаи ще ти е висок ТМ,така че ако всичко друго е в ред,не се притеснявай толкова.Последните медицински изследвания показват,че колкото по-малко правиш такива вредни изследвания,толкова по-добре.Даже много лекари сега отхвърлят и мамографията,че поврежда и здравите гърди,така че споко!дъщеря ми за 3 години и половина направила само 2 в Италия,а те уж са стриктни в това отношение.
sunystar ,извинявай момиче,но мъжът ти е меко казано гадняр!жалко,че не го познавам,щях да му кажа няколко думи... #2gunfireно поне ние ще сме на линия и колкото можем,ще те подкрепяме. Praynig Peace
За изкуствената менопауза.Дъщеря ми в момента е в групата,която се наблюдава за една 100% билкова добавка или лекарство ще се води,не знам,точно при хормонозависим рак как да облегчат страничните неприятни усещания при менопаузата.Ще видим как ще е.На нея и спряха тамоксифена след 2години употребление,явно не и помогнал...
margi4,завиждам ти с добро,че си до малкото ти слънчице,нагушкай го от мен.Аз на моето се радвам само по скайпа... Cry
За Герсон терапия четох много,тя се разрешава само при пациентите,които не са правили химиотерапията.Тя е много тежка и е огромен стрес за организъма,а какво да кажем за вече "страдащия и измъчения" от химиотерапията.
Момичета,да сте здрави! Hug Hug Hug

# 614
Нищо не пия аз Simple Smile Живея както преди Simple Smile

Твоят не е ли хормонозависим?

Общи условия

Активация на акаунт