Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги

• 40 093
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Тара нищо не съм гледала.Сама се чудя на себе си,до сега стоях по цяла нощ пред компютъра и гледах филми като луда а сега най-много по 1-2 клипа и толкоз.Но не съм се отказала,ще гледам и ще пиша Hug

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 21:54 от вили-72

# 631
Тара нищо не съм гледала.Сама се чудя на себе си,до сега стоях по цяла нощ пред компютъра и гледах филми като луда а сега най-много по 1-2 клипа и толкоз.Но не съм се отказала,ще гледам и ще пиша Hug
И Йозджан Дениз ли не гледаш в МП.  Heart Eyes В този сериал изглежда много по- добре от по- младите му години. Laughing

# 632
Ооо Йозджан и МП съм го гледала,наистина изглежда много добре.
Боже гледах един негов клип с една огромна коса ужас направо.Ама те повечето им певци и актьори с годините стават все по хубави.То май няма филм дето да не ми е харесал някой  Embarassed
Ама това с негледането ми на филми се надявам да отшуми скоро и тогава да видиш за една,две седмици ще наваксам.

# 633
Ооо Йозджан и МП съм го гледала,наистина изглежда много добре..

Скрит текст:
Тази снимка ми харесва много.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 22:42 от Tara41

# 634

Скрит текст:

# 635
# 636
Добро утро

Скрит текст:

# 637
Време за обяд а няма кой да сготви.
Къде сте щастливки чинията на момчето празна,а и той нещо сърдит ми се вижда

# 638
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
Честит празник и като не знам обичаите у нас ни петел, ни кокошка/ярка Sad А баш кралския петел седнал на празната чиния гладен и сърдит! Cry Вили, добрече го откри, все някоя ще го нахрани Laughing.
Ана, кафето днес е много приятно Hug.
Хубав ден на всички! Hug Heart Eyes

# 639
Хранят го Иве,хранят го я гледай тук какво става

# 640
 Grinning Вили, след като го доведе и показа гладен, виж какво става! Голяма глезотия, слагат му първо в устата, пък после ще му пълнят и чинията Grinning. Не разбирам какво е печеното, но не е петел Laughing.
http://wwww.vbox7.com/play:m7245f7aaf

# 641
Привет и от мен, да се разпиша и аз.  wavey
Честит празник на мъжките майки! И на бащите им също. Laughing
Скрит текст:
Ани ни разглези с тия музикални кафета от вчера, утре ще го чакаме пак. Гледам, Вили добре се грижи за изхранването на главната мъжка рожба в темата. Peace

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 16:38 от Tania M.

# 642
    Здравейте момичета. "Откраднах" малко време  докато спи внука да ви навестя. Напоследък не ми остава много време, за което много се ядосвам.
   Вили, добре го храниш наш глезанчо. А като гледам май цяло агънце ще изяде.
   Момичета, да ви почерпя и аз, нали си имам две пораснали вече момчета и едно съвсем малко юначе, което в момента е болничко, с гнойна ангина. Само дано скоро оздравява.
   Да ви е сладко и наздраве за здравето на всички малки и вече пораснали момченца, а и момиченца.

# 643
Муци, да са ти живи и здрави мамините момчета и бабиното юначе! Заслужават си почерпката -   от всичко по много, както винаги. Hug

Това май по-рядко е звучало в темата -
http://www.youtube.com/watch?v=TZYyOdL16Po

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 16:50 от Tania M.

# 644
Муци, благодаря! Hug. Днес аз съм пълна излагация, относно традиционното за този празник меню  Embarassed.
Едно старо TV участие, явно слред "Видях Слънцето". Не го гледах подробно, защото не разбирам, но след 32 мин. има кратка анимация Peace. Вижте я.
http://www.youtube.com/watch?v=eROfPciGcYk&feature=youtu.be

Общи условия

Активация на акаунт