Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги

• 40 045
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро и успешна седмица!

И да си продължа кулинарната тема, ала този път с актуални сведения, от 11.01.2013 г.
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=662&pid=1
снимки 1 до 8 - на излизане от рибен ресторант, без да наруши обичая, нищичко не говори, нито дори за финала на "Животът продължава", отдалечил се от заведението в кв. Арнавуткьой с кола управлявана от шофьор. На въпроса на репортерите, дали ще има промени при него през 2013 г. си мълчал, а на шегите, че ще чакат тогава 2014 и 2015 г. само се подсмихнал.

# 46
Здравейте щастливки! Hug Hug Hug
Вили, Hug за кафето с маковете.
Тара с нови снимки, а Милена със съвсем пресна информация и снимки Hug Hug.
Нашият калпазанин не казал нищо! Дано след края на ЖП да даде по-подробно интервю.

Скрит текст:
Без
Блага Димитрова

Цял живот се уча да живея
           без страх – с достойнство,
           без хленч -  с мълчание,
           без опиат – с болка,
без сънотворно – с безсъница,
           без спирт – с унес,
           без повод – с усмивка,
           без отклик – с любов.
Само без едно не мога още –
           без въздух.

На това смъртта ще ме научи.

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 11:32 от Iva49

# 47
Скрит текст:

Ясно защо нашето момче ходи небръснато, неподстригано, с една ризка вече 2-3 години и хапва бобец и рибка! Peace

Лека седмица, щастливки! newsm51 newsm51 newsm51

Ивка, хубав да е денят ти! Наред с всичко, което ще учиш - да не пропусем танца, дето си се хванала до мен... Hug Hug Hug Heart Eyes За сега ни е най - важен! bowuu

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 11:45 от mamata48

# 48
Скрит текст:
Ясно защо нашето момче ходи небръснато, неподстригано, с една ризка вече 2-3 години и хапва бобец и рибка! Peace

Добър ден! Понеже нямаше кой да сервира обяд, стига ми и кафето на Вили.
mamata48, ето че ти намери отговора на въпроса защо момчето ходи понякога с брада на три дена, с недоизрязани нокти, с риза назаем от брат му Хазар и пр. Ами бачка човекът, не пее! Laughing
Благодаря ти, че не подмина и вчерашната ми двукратна чуденка за раираната риза, която мина незабелязана. Аз пък се зарадвах, като видях МК с една от любимите ми ризи на Хазар. Нашето момче очевидно си има предпочитани дрехи и не ги захвърля като някои забогатели парвенюта след две обличания, свикнал е от детството да си ги доизносва и вероятно доста бобец е изял. За рибата - не знам. Нали Зилян казваше, че в Мидят няма много риба (а сигурно и в Бингьол и Диарбакър).

Момичета, ще потретя и разширя въпроса си от вчера, пък ако искате, споделете мнението си, ако не - не.  Hug
Във вчерашния пост на Милена за "Фасули" (и в днешния за рибния ресторант) има три интересни момента: боб/риба, риза, почерк. Какво, мислите, говорят трите неща за навиците и характера на нашия главен герой? Май ще излезе доста постоянен в някои неща - е, не всички. Simple Smile

1) Кое ли е предпочитаното му ястие - рибата, бобът, пълнените ребра? (Нали по времето на ЩЗ гледахме един клип, в който по време на снимките май готвеха пълнените ребра на Зилян по рецепта на Махсун.)
2), 3) Говорят ли ви нещо раираната ризка на Хазар и почеркът на Махсун? Не вярвам сред нас да има графоложки, но все пак.
Разбира се, може да ми отговорите и с един хубав смях в любимата ни весела тема за Печалния крал.

А русата бухтичка до Махсун от снимката на Тара наистина е много веселка и симпатична.
Хубав ден и успешна седмица!
Hug

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 14:51 от Tania M.

# 49
Танче, мисля че човек трудно се отказва от навиците си. Не мисля , че ще даде интервю след приключването на ЖП, като се има предвид че не е много по интервютата. Колкото и да се опитва да води здравословен начин на живот пълнените ребра водят пред риба и боб. За ризката- има я и на още едно място/ ако не ме лъжат очите/- в   http://www.youtube.com/watch?v=mri85_EnbKA  към 3,15 мин. Не съм графоложка , но почеркът е твърде изострен което говори за човек с нелесен характер , отстояващ мнението си , който трудно променя нещата и  доколкото виждам подписа е почти същия като в http://vbox7.com/play:mb92e8d52a  след 2,41 мин.  Бухтичка, поничка - макар и руса - не мисля че е негов тип / но никога не е късно да станеш кепазе в смисъл да се промениш към по-зле/   Joy Laughing Joy Laughing Joy  щях да пропусна - на танците и аз се включвам до mamata и Ива   /не ме бива откъм бeли денса , предвид годинките ми/.    Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 16:23 от vousetmoi

# 50
Ама чакайте сега, вие какво взехте да се записвате за хорото? И аз съм там, някой може ли да спре някого да се хване на хорона? За моя изненада, навалицата е кой да се хване я до mamata48, я до Ива. Е, аз пък се хващам до Махсун, който води хорото. Peace Кой иска да е до мен? Сигурно mamata48, следват Ива и Ана. Joy
Виж, на Зилян оставям да се върти около него в кръг като оная женичка. А за Ди и Луси - да изтанцуват с него по едно страстно танго или бачата, а накрая - да му представят по един модерен кючек /бели денс/ на четири очи.

Ани, все пак човек преосмисля начина си на хранене с възрастта. Няма да се учудя, ако половинметровата риба от Тигър вземе преднина пред пълнените ребърца. Рибата - любимо ястие на Махсун?  newsm78
За ризата още вчера писах, че тя се явява неведнъж в ЩЗ, но не ми се търсеха епизоди. По-интересното е, че Махсун не я е захвърлил две години и половина по-късно, нищо чудно да си я разхожда и из Чингили. Суетно ни е момчето, но не в маловажните неща.  Laughing

А "кифличката", както я нарече Тара, дали пък няма да пусне корени най-накрая при една такава и да си му е най-добре. Туй бобец, риба, ребърца, ориенталски танц - нищо няма да й се опре. И каквато е веселка, може набързо да му пресуши сълзите от миналото и бъдещето.  Joy
Весел остатък от днешния понеделник ви желая!
 Hug

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 16:21 от Tania M.

# 51
mamata 48, хубаво ми обърна внимание на този танц!
Нашето хорце се оформи много добре! Хазар/Махсун, Таня /тя спечели награда от решаването на загадката на Милена- да открие танците с Хазар/, по нейно желание, може и на хорцето до него. После според заявките mamata 48, аз, Ани и ...
Относно ризката. Нося си до дупка и почти до скъсване дрехите, с които се чувствам добре. Гардеробът ми е пълен с такива, обличани по три-четири пъти, които си чакат реда и той все не им идва, а ми е жал да ги изхвърля, че са си нови. Не знам какъв е неговия случай. Но както mamata 48 отбеляза има повече работа и най-вече както Таня допълни не се занимава с пеене.
Съгласна съм с Ани, относно почерка и характера.
Момчето яде ребърца, но набляга на рибата, защото го виждам поотслабнал.
Кифличката въобще не му отива, нищо че се усмихва щастливо!

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 17:09 от Iva49

# 52
Момичета! Йойкю не му отива, Кифлички - още по-малко, търсим му нещо по-горно от Зилян (ама де го)? Да не почнем и ние като свекърви и като Берин навремето, че най му подхожда Бурджу, т.е. майката на внучето ни?  Joy
Ани, Ива,   bouquet за започнатия "портрет" на Любимеца. Все някой ще сложи вярната (временна) точка.  
За почерка Ани, подкрепена от Ива, постави добро начало. Аз съм пас, защото пиша още по-заострено и много по-грозно от Махсун.  ooooh! Къде си, Силве, да го доразнищиш заврънкулка по заврънкулка?

Диди, ако ни четеш, наред ли е всичко при теб?

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 17:57 от Tania M.

# 53
Таня, интернетът ми е много бавен и едва ми изкара песента, с която от полови час насам искам да повикам Дияна:
http://vbox7.com/play:c6c50fa6
Дияна, дано си здрава! Hug

# 54
Таня, не ги бива турските журналисти/папараци за нищо, освен да си измислят глупости и преиначават нещата Laughing. Нито една снимка и думичка за първата му жена! Виждала съм в клиповете снимка на МК, където ми се струва, че е във войнишка униформа. Та се питам, той ходил ли е войник? Абе, биографията му се състои от 4-5 неоспорими факта Laughing. Че се е родил, че е учил за певец, че се е женил, че има син, че се е развел. Друго няма сигурно от личния му живот!
Виж творческата му биография е богата и вярна!

http://www.youtube.com/watch?v=TUBGpJlkaVI

Видяла си я, преди да напиша Peace

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 19:43 от Iva49

# 55
Таня, не ги бива турските журналисти/папараци за нищо, освен да си измислят глупости и преиначават нещата Laughing. Нито една снимка и думичка за първата му жена!
Има, Ива - и снимка, и думичка - за първата му (и единствена законна) съпруга. В една от летните ни теми беше публикувана семейна снимка на тримата със съвсем малкото им тогава дете. Помня, че е брюнетка, името й съм забравила, а и не е важно. Това в поста ми беше майтап или пълнеж, както искаш го наречи. Wink

В интервюто с МК от февруари 2011 г., публикувано от Славена и отбелязано от Милена, има добра новина за феновете, очакващи връщането на Махсун към музиката като изпълнител (не само като съавтор на филмова музика). Говорейки за паузата в музикалната си кариера заради киното и за бъдещите си планове, МК казва: "Разбира се, хората ме обикнаха заради музикалната ми кариера. Обмислям хубав музикален албум в бъдеще, но не сега. Бих искал отново да се появя пред почитателите си с различен проект ... с напълно различна концепция."
Когато и да е това бъдеще, дано е по-скоро, та ако се самозакрие нашата тема заради изтичане на фенки, с излизането на този евентуален албум ... да я преоткрием.  Simple Smile
Хубава вечер на който се разпише тук и на няколкото гости на балкона!

ИВА, нали неслучайно си избрала този клип, първият кадър на който е ... Махсун в любимата ми раирана ризка, дето почти я разбридах вчера и днес.  

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 20:47 от Tania M.

# 56
Относно музикалния му албум в бъдеще, ще се радвам. Но при обявяването му, че спира със сериалите, той каза, че това е поради нов проект в киното, което е най-голямата му любов. И така, както е спрял да пише песни заради киното, то сега ще приключи със сериалите, пак заради киното.

# 57
  • София
Уф, цял ден тичах по студа, после, ха да по-преведа резюмето на 11-ти еп. на НИЗМ, ама е едно поетично, че се замотах, малко по-късничко ще ви го представя, че и да погледна какво сте изписали.

На първо време - предимно клюки и весели информации:

Ей, да видите и какъв весел сериал ще започва скоро по ATV, явно като по-приключат някои текущи – „Нашето училище” – ще разказва за събитията в едно частно истанбулско  училище – Лицей „Умуттепе” (върхът на надеждата):
http://www.atv.com.tr/webtv/bizim-okul/ozelvideo/bizim-okul-frag … a410-e5680985f7d7
Екип на новия сериал, тук - http://www.atv.com.tr/haberler/2013/01/14/bizim-okulda-yeni-bir- … ers-yili-basliyor

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/kenan_dogulu_ile_beren_saat … nisanlaniyor_.htm
И пак според клюкарските издания Беренката и нейния възлюбен щели да се сгодят на 31. Май 2013 г., когато е 39-ия рожден ден на Кенан Догулу. Сватбата не било ясно кога ще е, ала човекът бил рекъл че на 38-39 годинки трябва да се ожени, щото искал да стане баща на 40 години. Беренката пък искала момиче за дете, че да си го гледа колко е красивичко. (Ох, тия от жълтите газети, такива щуротии пишат, че и аз взех да ги преразказвам под формата на шегички.)

# 58
И да продължим с шегичките - Защо ли тези ученици приспаха любимите си учители , не знаят ли че ваканцията се чака с нетърпение и от учителите?   Относно неродената мома на Беренчето - като се има предвид /според мен де/ "красивия" бъдещ татко какво ли толкова ще гледа? , но и приказката е вярна"Моето гардже е най- красивото. Joy Joy Joy

# 59
Ани, изрече ми на глас мисълта за неродената г-ца Догулу (евентуално с Берен за майка), която преди малко преглътнах, та да не спамя темата все аз.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт