Бюти
от нас за теб Бързо да оздравяват всички болни, но просто такъв е периода.

а иначе това за молива бях го чела в една книга за момичешкия пубертет и там пишеше, че едно момиче трябва да сложи сутиен едва когато започне да задържа молив под гърдата си ! Смятайте, че аз и сега не трябва да нося в такъв случай
).
Пък и честно не мога да си представя как мога да обичам още едно дете (дето ви се чудех на акъла на майките с втора бременност като бяхме бременни).
Аз опитах преди около година и нещо дадам кръв за свекър ми и от тогава ми е инфото
Ако вие е трудно да съберете 5 -ма можещи да дадат кръв има хора които срещу заплащане го правят. Успех 

Днеска доктор Енчев каза че ако зърното е по средата на бицепса значи са си нормални,ако отива на към лакътя или под него говорим за мекици

Аз бях Ц, минах на Д, сега пак нещо м/у тях, ужас, не мекички, а тиганички ще останат накрая 
А за кашите имах предвид, че тия на Тьопфер си стояха на рафта непокътнати, над тях бяха наредени на Слънчо и с вече поизчерпан асортимент /аз ги намирам за боклуци/. Но явно хората си преценят, къде са 3 лв. за каша, къде са 6 лв. Пюретата пак така, Ганчев и другите разбутани, на Хип още си стояха по кашончетата нагъсто.Мъчно ми е, че българинът не се замисля какво купува и не чете много-много етикети със съдържание, от друга страна голяма част нямат кой знае какви възможности и съответно се насочват към по-евтиното.Та така 

Даже и Самито се вдъхнови и замина да скрива текста 
Повтаряй си я по-често
Биби, и ти

/или поне така ме лъже
/ на който му харесва да си слага 

смисъл примерно един ден даваме зеленчуково, друг път плодово, така ли
днеска цяло пюре картоф, или някакво смесено, утре друго и така
или половин буркан смесено от картоф и тиква например и още една половина смесено