За бременност след 33

• 4 854
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • София
С това в лентичката ми забременях на 32, беше ми първа бременност.

# 16
Родих синът ми на 30.
Аз също се замислям, че годините минават.
На моменти се чудя да действаме ли, да чакаме ли.

Но някои от последните постове ми подействаха ободряващо!
По-хубаво от децата няма. Peace Без значение на колко, проблема е като не се получават. А не като се получат.

# 17
  • Пловдив
Права си Слънце.

# 18
  • Най-красивата страна
Аз родих на 36 години, със секцио.Имах много лека бременност и много бързо се възстанових .

# 19
# 20
  • В свой си свят :))))
gia_fire някак си ми олекна като прочетох поста ти Simple Smile))) след няма и месец ставам на 33 и мечтая за още едно дете...трето по ред. Любовчето е съгласен или по-скоро не ми отказва..все си мисля, че една бременност над 30 се изживява по различен начин...не зная дали съм правя, но мисля, че е някак си по-осъзнава и като че ли по-изживяна....единственото, което ме спира е страха дали ще се справя аз самата, защото не съм добре със здравето...имам болно сърце...имам общо 4 бременности до сега, 2 живородени деца...много изживяни кошмари през годините, но и много щастливи моменти...нищо не може да се сравни с появата на рожбата...и единственото, което ме спира да се впусна в това приключение са само и единствено моите собствени страхове...

# 21
Че какво й има на бременността след 33? newsm78
Това за някаква преклонна възраст ли се смята?  #Crazy

# 22
Моите лични впечатления са , че напоследък дори се налага като тенденция раждането на дете ( и то първо ) след 30 годишна възраст , така , че за мен втора бременност на 33-35г е повече от нормално  Peace

# 23
  • на последния етаж
Моят съвет е ако започнеш целенасочени опити сега и не се получи до 1 година, да потърсиш квалифицирана помощ. Не е задължително да имаш проблем, просто за да не губиш време.
Това ме е съветвала и моята лекарка още преди да забременея първия път (макар че бях под 30 тогава). Успех ти пожелавам!

# 24
gia_fire единственото, което ме спира е страха дали ще се справя аз самата, защото не съм добре със здравето...имам болно сърце...имам общо 4 бременности до сега, 2 живородени деца...много изживяни кошмари през годините, но и много щастливи моменти...нищо не може да се сравни с появата на рожбата...и единственото, което ме спира да се впусна в това приключение са само и единствено моите собствени страхове...

И аз съм по същия начин. Не съм добре с ретината на очите и нервите, но много ми се иска да имам още едно дете, защото след някоя година няма да мога и да искам... Много ме е страх и да не се случи нещо лошо с мен и дъщеря ми да остане без мен... Абе луди работи си мисля... Но страх не страх, другия месец се хвърлям в начинанието  Simple Smile .

# 25
  • В свой си свят :))))
gia_fire единственото, което ме спира е страха дали ще се справя аз самата, защото не съм добре със здравето...имам болно сърце...имам общо 4 бременности до сега, 2 живородени деца...много изживяни кошмари през годините, но и много щастливи моменти...нищо не може да се сравни с появата на рожбата...и единственото, което ме спира да се впусна в това приключение са само и единствено моите собствени страхове...

И аз съм по същия начин. Не съм добре с ретината на очите и нервите, но много ми се иска да имам още едно дете, защото след някоя година няма да мога и да искам... Много ме е страх и да не се случи нещо лошо с мен и дъщеря ми да остане без мен... Абе луди работи си мисля... Но страх не страх, другия месец се хвърлям в начинанието  Simple Smile .

vampiriana, възхитена съм от решителността ти и с цялото си сърце и душа ти желая по-скоро да ни се похвалиш с 2 чертички  Hug Успех смело момиче  Hug Hug Hug Hug

# 26
gia_fire някак си ми олекна като прочетох поста ти Simple Smile))) след няма и месец ставам на 33 и мечтая за още едно дете...трето по ред. Любовчето е съгласен или по-скоро не ми отказва..все си мисля, че една бременност над 30 се изживява по различен начин...не зная дали съм правя, но мисля, че е някак си по-осъзнава и като че ли по-изживяна....единственото, което ме спира е страха дали ще се справя аз самата, защото не съм добре със здравето...имам болно сърце...имам общо 4 бременности до сега, 2 живородени деца...много изживяни кошмари през годините, но и много щастливи моменти...нищо не може да се сравни с появата на рожбата...и единственото, което ме спира да се впусна в това приключение са само и единствено моите собствени страхове...
Прекрасни мечти имаш. Hug

# 27
Ох момичета, и аз тайничко си пожелавам второ, но при нас е сложно. Аз родих парвата си рожба на 33 години, миналата година. Опитвахме дълго време, 3-4 години. Имах спонтанен аборт преди да родя и миналия декември още един, без целенасочено да сме правили бебе. Забременях с помоща на хормонални инжекции през май, 2011. При нас нямаше реален проблем, но не можехме да забременеем нормално. При нас дилемата е може би най-сложната. ММ е с неходжкинов лимфом от 3 години, и то неличим, или поне трудно личим. Родихме си бебе, но и аз имам желание за още едно, но не зная на къде ще ни завее съдбата. Просто се притеснявам за бъдещето ни. А и малко ме е страх да забременея отново, да си призная. Раждането ми беше трудно. Ох не знам. Сложно е, но в мечтите си все се виждам с две деца Simple Smile
Бих казала, давайте напред с бебеправенето, но разбира се всяка ситуация е различна.

Общи условия

Активация на акаунт