www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 9

• 92 529
  • 900
  •   1
Отговори
# 795
  • Димитровград
A4 Personalised Photobook Peace Peace Peace

# 796
Кода за безплатната книга за нови клиенти още работи,само дето доставката от 3,99 е станала 4,99лири. Peace Peace Peace

А кой е този код?

# 797
  • Димитровград
LPPFRGT7 Заповядай.

# 798
# 799
  • Пловдив
Кода за безплатната книга за нови клиенти още работи,само дето доставката от 3,99 е станала 4,99лири. Peace Peace Peace
Много, много ти благодаря за отговора   bouquet Ти ме спаси  Hug Имам материал за 5 книжки насъбран  ooooh! Точно този код мислех, че не е активен вече (така бях разбрала от темата) Радвам се, че съм се объркала. newsm44

# 800
На мен ми даде, че кода е изтекъл и правих през френския сайт от линка, който бяха пуснали на предната страница.
Пробвай, може пък да действа при вас.

# 801
кода за книгата не е спирал да работи от почти година, да не би да си го въвела без да го използваш и да му е изтекъл периода от 3-4 дни, за това така да го е отразило при теб

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 14:16 от mila_x

# 802
Ами, направих нов мейл и още същия ден пробвах, даде някаква грешка и като преведох с Гугъл ми даде, че е свършил или изтекъл - нещо такова.
После пробвах с френския сайт и там мина номера, само че  книжката е с дупката. Няма нищо, важното е че свърших работа и пак е безплатна.

# 803
A колко ти излезе с доставката и до къде я изпрати?

# 804
във ЮК книгата е от по-хубавите, с вградената снимка на цялата корица и снимка на гърба на книгата и е 4,99 паунда доставката, във ФР е тази с прозорчето дупка на корицата, не помня но май се споменаваха 7 или 8 евро доставка и двете доставки са до БГ

# 805
До адреса ми в БГ я пратих - 4,99 евро е доставката.

Към края на месеца  ще пробвам отново стария код, че сега нямам материал -  всичко извадих Laughing.

# 806
Искам да попитам колко страници е безплатната фотокнига и колко снимки съдържа?

# 807
Някой пробвал ли е кода при мен не стана?Нов акунт си направих,но!

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 16:30 от bellaa

# 808
Oops! Тази оферта код не е била приета. Или си се опитва да използва еднократно използване оферта код за втори път, или това е уникален код, който някой друг вече е използван. Ref. 8004

Това ми изписа при въвеждане на кода .ЗАЩО

# 809
току що пробвах кода за книгата и ми го прие, значи още си работи, не знам защо при някои от вас не се получава, а във френския преди споменаваха към 8 евро доставка, но тогава и там беше хубавата книга, сега не знам намалили ли са я, Тони а за снимките как е там доставката, дали не е по добре от ЮK

Общи условия

Активация на акаунт