www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 9

• 92 522
  • 900
  •   1
Отговори
# 810
Доставката е същата - 4,99 евро. Даже обърната в лева май по-евтино излиза от английския newsm78.

# 811
Коя книга точно поръча от фр.сайт?

# 812
# 813
Искам да попитам по отношение на тези книги, може само по една от акаунт, независимо дали е френският или в анлйският сайт? Исках да поръчам и от френският но ми даде че вече съм поръчва, което горе долу истина в смисъл поръчала съм по английският сайт.

# 814
направи си нов акаунт, аз за всяка книга правя нов, на всеки от семейството, после сменям фамилията с бащиното име, променям по някоя буква в имената и адресите, като се изчерпаме пращам при приятелки от блока

# 815
Момичета миналата си качих едни снимки ,за да  си направя фотокнига ,но не я пуснах и те си стоят.
Сега ги няма в компютъра ми ,а във фотобокса ги има .Та ? как да ги сваля на моят комппютър.

# 816
Може ли да помоля за линк към фотокнигата в английския сайт, защото се притеснявам, че няма да се справя с френския език.

# 817
Може ли да помоля за линк към фотокнигата в английския сайт, защото се притеснявам, че няма да се справя с френския език.
Да, може.

# 818
  • Казанлък
Момичета,опитвам се да завърша поръчката със безплатна книга във френският,но на страницата,където въвеждам адреса има 2 различни цени на доставка.
Отгоре пише La Poste (Voir les détails) 6,00€  Total TTC 6,00€
А отдолу чекнато ето това:
Service   Délais   Total frais d'envoi
   La Poste (Europe)      5 à 8 jours ouvrès   La Poste (Europe)
La Poste ne s'engage pas sur les délais de livraison mais la moyenne est de 5 à 8 jours ouvrés.   13,00€
Защо така се промени доставката???

# 819
Избрала си по- бърза доставка от стандартата?
Имаш допълнителни страници над 26?
Завърши си поръчката по- бързо, защото кода спира да действа ако седи няколко дни въведен.

# 820
  • Казанлък
Избрала си по- бърза доставка от стандартата?
Имаш допълнителни страници над 26?
Завърши си поръчката по- бързо, защото кода спира да действа ако седи няколко дни въведен.

Не,книгата ми е безплатна и без екстри- Photo Book Prestige A4 . Доставката пише,че е 6 евро(в кошницата).
След като мина към плащането и въведа български адрес,доставката веднага се променя на 13 евро... пише La Poste (Europe) 13,00€

Сега предварително във профила си въведох адреса и в кошницата веднага ми излезе доставка 13 евро. Как мога да променя нещо?
Е,за първи път да опитам с безплатна и да сложат такава доставка  #2gunfire
Моля за помощ...някой да провери дали и при него е така.  Praynig

Ако се поръчва до превозвача,при тях на адрес ли ще дойде книгата или до някой пощенски клон???

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 12:14 от valpan

# 821
пращала съм до превозвач в ЮК, нямаше проблем, защо не си я пуснеш от ЮК там доставката е 4,99 лири до БГ, което си е на половина на 13 евро, до ФР като е 6 евро, после и превозвача ще ти вземе 3 лв, пак е с 2 лв повече, ами да са само те става, но ако сложиш и еконта на превозвача или ангажимента до офиса  newsm78

# 822
  • Плевен
До Франция е 6 евро, до Бг е 13 евро  Peace  От там ти идва разликата, сама казваш, че става ,когато въведеш бг адрес.
Потърси превозвач от твоя град  Peace

# 823
Да, може.
f(x), благодаря за любезния отговор и за това, че си отделила от своето време за мен. Благодаря!

# 824
Да не идва проблема от вида на книгата, моите с доставка 4,99 евро бяха друг формат - Livre Photo Luxe, а не Photo Book Prestige A4.
Направих няколко книги от този вид и с тази доствка newsm78.

Когато влезеш на линка и ти дава избор от две книги- синята , в ляво е Livre Photo Luxe.

А при мен на другата книга ми даде отстъпка 7 евро от цената, а не безплатна и доставка 15 евро.

Явно е на някакъв техен принцип, аз доста книги съм направила и помислих, че вече ми спират кранчето, но пък стана с другия формат. Французите още не са ме научили Wink.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 09:31 от Тони.

Общи условия

Активация на акаунт