Къде в Пловдив? - 40 тема

• 74 417
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Да Туиг, на всички преводи излиза този референтен номер в синьо/сиво- осчетоводено с реф. номер. Ще обърна на него внимание в паспортната служба.
И аз знам за пощата, че е най-евтино-около 1,50 излиза, но исках както казах, да спестя разходката. бях склонна през БГ пощи, отколко през някоя банка, ако нямах онлайн банкиране.

# 136
  • о`майна лунна нощ е
Имам една голяма молба за информация - някой има ли представа дали филмът на Влади Въргала "Операция "Шменти капели"" е издаван на ДВД и ако - да, откъде мога да си купя диск.

Не искам да го тегля от торенти. Уважавам труда на Въргала и това, че е заложил почти всичко, за да финансира филма.

ПП - зачетох се по форумите. Нямало да се издава на ДВД  Crossing Arms Не е честно!

# 137
  • Пловдив
Благодаря на всички които се отзоваха    bouquet  bouquet  bouquet

# 138
  • Пловдив

Дано за някой да е полезна тази информация  Hug

7 уикенда безплатно кино за деца

http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=12848032

# 139
  • Пловдив
mimata14, когато шофьорската книжка се издава заедно с личната карта можеш по адрес в РПУ, но когато май е само личната карта трябва в КАТ.
Трябват ти:
медицинско
платена такса за книжката и още една за талона  
Ето директно от сайта на МВР: http://www.mvr.bg/Guide/BDS/kat_spisak_uslugi.htm

Аз си смених вече постоянни адрес, в ГРАО стана супер бързо. Сега искам да преведа таксата за лична карта по интернет. Но освен да принтирам бележката с превода, нужно ли е нещо друго да направя? По някакъв начин да заверя тая бележка? Моля ако някой знае да ми пише, че да не се наложи въпреки това да обикалям банките.

Аз подадох искане за Паспорти за децата с разпечатки от онлайн банкирането. Не са искали печат. Единствено условието беше да е обикновена поръчка, за да видят парите преди да са готови документите. Служителката провери плащането според мен веднага на екран.

Перах , благодаря за инфото   bouquet

# 140
Момичета, здравейте,не съм влизала тук отдавна и простете, ако сте коментирали вече..Искам да попитам за детските карти, за транспорт - вече мога ли да ходя да вадя нова? Сегашната важи и за януари, но в кой ден да отида да извадя нова - има ли значение? Не че някой досега ми е поискал карта за детето, обаче ще ми поискат точно на 1 февруари, а аз няма да съм изкарала още Crossing Arms Laughing

# 141
  • No Line On The Horizon
Най-добре отиди сега. В момента няма опашка, а в началото на другия месец отново ще има.

# 142
Търся магазин за качествени дамаски (основно текстил) с голям избор, зная няколко, но ще ми е полезно ако някой сподели личен опит. Събота и неделя трябва да съм приключила с избора и нямам никакво време за празни обиколки Sad

# 143
  • Пловдив
Търся магазин за качествени дамаски (основно текстил) с голям избор, зная няколко, но ще ми е полезно ако някой сподели личен опит. Събота и неделя трябва да съм приключила с избора и нямам никакво време за празни обиколки Sad
Има един фирмен магазин на  ул. Правда 2,тел/факс. 032/959602 "Инфлама" се казва фирмата.Имат много голям избор,но е в двора на бившия/ вече май/ завод "Прогрес".Пиша и телефон,че не знам дали работят събота и неделя.Аз търсех изкуствена кожа.Имаше даже прекалено много за мен.Като видя повече от 3-4 неща и не мога да си избера. Mr. Green И дамаски има всякакви.

# 144
за детските карти за транспорт - какво трябва да се носи - документи, за да се изкарат?

# 145
за детските карти за транспорт - какво трябва да се носи - документи, за да се изкарат?
Акт за раждане копие и оригинал + две снимки

# 146
By The Way наскоро купихме на дъщеря ми много хубава, мекичка, плътна и с добра попиваемост хавлийка в един магазин с/у Централни Хали, мисля че магазинчето се казваше Бюти Хом.

# 147
От къде мога да купя пластмасово столче и масичка за дете на 3-4 години.Гледах във Вис Виталис столчета по 20 лева , но нямаше масичка, пък ми се сториха и доста нисички столчетата.

# 148
  • No Line On The Horizon
От къде мога да купя пластмасово столче и масичка за дете на 3-4 години.Гледах във Вис Виталис столчета по 20 лева , но нямаше масичка, пък ми се сториха и доста нисички столчетата.

Преди години купих много качествена пластмасова детска маса и столчета от магазин Арексим Гардън на бул. Шести септември, близо до пл. Шахбазян. Плота се вдига и могат отдолу да се слагат неща, както и да се прибират краката. Надявам се още да ги продават, внасяха ги от Италия.
http://areximgarden.bg/Default.aspx

# 149

Лична карта на родител,копие от акта за раждане на детето и 1 снимка,но имай на предвид,че мястото за снимка на картата е малко, сантиметър и половина на два см. Снимки можеш да си извадиш и на цветен принтер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт