Къде в Пловдив? - 40 тема

• 74 458
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
На колелото на гарата е бившата първа градска болница - сега не съм сигурна дали не е "Свети Мина", така и не мога да им науча тия нови имена

# 181
На колелото на гарата е бившата първа градска болница - сега не съм сигурна дали не е "Свети Мина", така и не мога да им науча тия нови имена
Те това същото Simple Smile Сори за объркването  Blush

# 182
Пълмед са със страхотно детско отделение, но дано скоро да се разширят, защото единственият недостатък е , че отделението е общо и пневмонии и ентеровируси са заедно.
Но  лекарите и сестрите са невероятни.
Престоят не излиза по-скъпо от този във ВМИ- миналата година беше 11 лв на ден, но поне не се чудиш кой да ти носи храна 3 пъти на ден.
А с дете и спешен прием урбазон си отнасяте навсякъде Peace.

# 183
Като сте заговорили за спешен прием - миналата зима посред нощ линейката ни закара с малкия/на 1г3м/ във ВМИ. Трябваше да ни приемат, но нямаха места. Насочиха ни към Първа градска - там да лежим. На въпроса ми как да стигна до там, лекарката ми каза "Ми идете пеша, то е наблизо."....  Беше 12ч. през нощта, около нула градуса, аз сама - с бебето на ръце, увито в едно одеало/то беше почти в несвяст/. За съжаление имам доста опит в болничния престой с дете, тяхната апатия/във ВМИ/ засега ми е №1 в класацията.

# 184
  • Пловдив
Като сте заговорили за спешен прием - миналата зима посред нощ линейката ни закара с малкия/на 1г3м/ във ВМИ. Трябваше да ни приемат, но нямаха места. Насочиха ни към Първа градска - там да лежим. На въпроса ми как да стигна до там, лекарката ми каза "Ми идете пеша, то е наблизо."....  Беше 12ч. през нощта, около нула градуса, аз сама - с бебето на ръце, увито в едно одеало/то беше почти в несвяст/. За съжаление имам доста опит в болничния престой с дете, тяхната апатия/във ВМИ/ засега ми е №1 в класацията.

Изобщо не мислят някои хора.Как да ходите пеша посред зима с болно дете???
Как се оправи?На бебето какво му беше?

# 185
Как се оправи?На бебето какво му беше?

Извиках си такси и така отидох до Първа градска. Мъжът ми трябваше да остане вкъщи с другото дете/и то е малко/, защото спеше. Имам кола, но не можех да карам в това състояние.
Тогава малкият направи първия си гърч.

# 186
  • о`майна лунна нощ е
 Cry
Ужас. Оправяйте се и дано повече не се повтаря!  Hug

# 187
Момичета, дайте номер на евтино такси!   bouquet

# 188
  • Пловдив

032/6665
Мисля, че и те са на 0.45 ст.

# 189
  • Пловдив

032/6665
Мисля, че и те са на 0.45 ст.

И 6160  Peace

# 190
Момичета, дайте идеи къде мога да ходя на зумба в Пловдив ? В района на центъра?!

# 191
  • Пловдив
Момичета, дайте идеи къде мога да ходя на зумба в Пловдив ? В района на центъра?!

Ева спорт в Капана

# 192

Ева спорт в Капана

Elfita, доволна ли си ?

# 193

В Рилон център - 8 ет.

# 194
  • Пловдив

Аз не си развалям фигурата със спорт  Joy
Но приятелката ми е доволна

Общи условия

Активация на акаунт