Къде в Пловдив? - 40 тема

• 73 644
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • ПЛОВДИВ
Ако не сте чули кабелен оператор ДСС прекратиха излъчването на цифрова телевизия към досегашните си клиенти и няма да я възстановят (поради някакви съдебни решения). Те имаха много хубава функция- връщане на някои канали с до 6 часа назад. Та въпросът ми е друг кабелен оператор предлага ли такава услуга?
Тази опция с канали до 6 часа на зад има и N3 от които съм много доволна.  Peace

# 736
Цитат
Ако не сте чули кабелен оператор ДСС прекратиха излъчването на цифрова телевизия към досегашните си клиенти и няма да я възстановят (поради някакви съдебни решения). Те имаха много хубава функция- връщане на някои канали с до 6 часа назад. Та въпросът ми е друг кабелен оператор предлага ли такава услуга?
Уаууу,и сега,да ходя да се махам ли,неустойки дали ще плащам,верно аз се чудя защо само кабелната върви,а то какво било!

# 737
  • Пловдив
И цифрова има, но трябва да си я настроиш и е на ТВ САТ КОМ. Аз за момента поне съм доволна

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 08:42 от tonitabrandtner

# 738
  • Пловдив
Как се казва (англичанинът  Blush) ако знаеш Simple Smile

Кийт Кели, доста е популярен Wink

хаха беше ми учител в Английската  Mr. Green
Сега и хлапето да вземе да научи  Laughing

(бяхме се срещнали на центъра преди години и каза, че прави подобно нещо, но му загубих координатите  Blush - та като споменахте предположих, че може да е негово дело  Crazy - градът е малък  Whistling)
Ха, и на мен ми беше учител в последната ми година в Английската Simple Smile Светът е мноооого малък

# 739
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря   оцет от нар?

# 740
  • Пловдив
Оцет от нар гледах в подлеза на Понеделник пазара, откъм Хистори - в магазинчето за халва и локум.

# 741
  bouquet
Оцет от нар гледах в подлеза на Понеделник пазара, откъм Хистори - в магазинчето за халва и локум.

jul, благодаря !  bouquet

# 742
  • Балчик
Момичета , въпроса ми е не е много по темата :
Как от Пловдив да стигна до Панагюрище най - пряко?
Благодаря  Peace

# 743
Здравейте!
Къде в Пловдив има пункт за изкупуване на хартия?  newsm78
Предварително Благодаря! Hug

# 744
  • Балчик
Здравейте!
Къде в Пловдив има пункт за изкупуване на хартия?  newsm78
Предварително Благодаря! Hug
в Кючук Париж знам  Peace

# 745
И аз знам в Кючука пункт-до комплекс Каназирски.

# 746
  • Пловдив
Благодаря  Peace

Пеша, по права линия  Laughing
http://www.bgmaps.com/map/route - хм, не стана линк към маршрута, напиши си ти начална и крайна точка.

# 747
Момичета, благодаря за насоките.   bouquet
Ще пробвам там, надявам се да му хареса, пък ще видим.
Намислила съм на есен да го запиша в Британика, но може и да си променя мнението.

# 748
  • Пловдив
Благодаря  Peace

Ако си с лек автомобил - излизаш на магистралата посока София и има разклон за Панагюрище и Пазарджик.
Ако не си с лек автомобил - има влак до Панагюрище (мисля, че и директен автобус има през деня). Другия ти вариант - автобус до Пазарджик и от там автобус до Панагюрище. Виж разписанията на съответните гари и автогари.

# 749
  • Балчик
Благодаря  Peace

Ако си с лек автомобил - излизаш на магистралата посока София и има разклон за Панагюрище и Пазарджик.
Ако не си с лек автомобил - има влак до Панагюрище (мисля, че и директен автобус има през деня). Другия ти вариант - автобус до Пазарджик и от там автобус до Панагюрище. Виж разписанията на съответните гари и автогари.
с лек автомобил съм
Благодаря
Благодаря  Peace

Пеша, по права линия  Laughing
http://www.bgmaps.com/map/route - хм, не стана линк към маршрута, напиши си ти начална и крайна точка.
Благодаря , точно тази карта отворих. Peace

Общи условия

Активация на акаунт