Къде в Пловдив? - 40 тема

• 74 422
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
От къде мога да купя пластмасово столче и масичка за дете на 3-4 години.Гледах във Вис Виталис столчета по 20 лева , но нямаше масичка, пък ми се сториха и доста нисички столчетата.
В Баумакс - с мотиви на дисни. Доколкото съм забелязала ги поддържат целогодишно, а не сезонно. Ако не държиш на пластмаса, бих ти препоръчала този тип
http://www.pumpal.net/product.php?id=479
- изключително здраво, лесно за почистване и удобно за детето и за хранене и за рисуване Ползвахме го близо 3 години и си остана читаво. Сгъват се и масата и стола.

# 151
Някой може ли да ми каже в кой от магазините на Adidas в Пловдив има най-голямо разнообразие на продукти?
Интересуват ме нещата на Adidas Originals ,само че в магазините на центъра и в мола нещо не мога да намеря разнообразие...
  newsm78

# 152
Някой може ли да ми каже в кой от магазините на Adidas в Пловдив има най-голямо разнообразие на продукти?
Интересуват ме нещата на Adidas Originals ,само че в магазините на центъра и в мола нещо не мога да намеря разнообразие...
  newsm78

Адидас има и в спорт депо с/у Баумакс и х-л Ленинград.

# 153
  newsm78

Адидас има и в спорт депо с/у Баумакс и х-л Ленинград.

Благодаря.
А в кой има по- богат избор?

# 154
  • До хладилника, който обичам
Не е точно по темата, но ще се възползвам да ви предупредя. Ако ви се наложи да викнете линейка за болен, да знаете, че Окръжна има тайно споразумение с Бърза помощ и линейките карат всички спешни случаи там, като казват на хората, че тази болница е дежурна.
Първо, че дежурни болници отдавна няма, всички си имат спешен прием, т.е. това си е чиста лъжа с цел да се набутат хората там, и второ - в тази болница, особено пък на спешен прием, и кучето не бих искала аз да ми лекуват. От мен това; знам, че и тази болница си има почитатели, но личното ми мнение е крайно негативно, още повече пък с тази врътка между Бърза помощ и Окръжна.

# 155
Бу, наистина няма ли го вече дежурството - едно денонощие Окръжна, едно Св. Георги?

# 156
  • До хладилника, който обичам
Бу, наистина няма ли го вече дежурството - едно денонощие Окръжна, едно Св. Георги?
Не. В Хирургиите на "Пещерско" почти ни се присмяха, като казахме защо сме се озовали в Окръжна с линейка. Имат си 24-часово дежурство, включително спешен прием. И в другите големи има поне кабинет за спешен прием, ако не повече.

# 157
  • Пловдив
Да се озовеш вечер или през нощта в Окръжна болница по спешност е все едно да попаднеш в Resident evil на живо. Дълги празни коридори, мрачно, страшно, току пробяга някой в края на коридора, лампите примигват, в асансьора натискаш нагоре, той тръгва надолу, а като пристигнеш няма никой. Аз бях с навехнат крак и ако не ме болеше толкова, щях много да се забавлявам да ме бутат със счупената количка и да бягаме от зомбитата. Мъжа ми се забавляваше, де  Mr. Green
Иначе като специалисти предполагам има добри, обаче обстановката е ... 2 пъти се озовавахме там по спешност, веднъж с детето, втори път за мен, насочиха ни от 112 натам  Laughing Не знаех, че вече няма дежурни болници, и двата пъти звъняхме на 112 и ни пратиха в окръжна, явно и там е подадена такава информация.

# 158
  • Майничка
Не е договорка, просто спешният сектор в Хирургиите винаги е по-натоварен и от 112 се опитват да регулират потока. Досега три пъти ми се е налагало да придружавам болни в линейка и трите пъти шофьорът и лекаря са ме питали в коя болница предпочитам да го закарат.

# 159
  • Пловдив
Преди 2 години звъняхме на спешна помощ,за да ни насочат коя болница е дежурна и къде ще ни приемат.Казаха ВМИ на Пещерско.Там и отидохме и като цяло съм доволна от престоя /ама все едно за почивка говоря  Mr. Green/.Платихме си и ВИП стая.Може това да има значение. Нямахме идея,че няма вече дежурни болници.
От кога няма дежурни болници?

# 160
  • Пловдив
Не е договорка, просто спешният сектор в Хирургиите винаги е по-натоварен и от 112 се опитват да регулират потока. Досега три пъти ми се е налагало да придружавам болни в линейка и трите пъти шофьорът и лекаря са ме питали в коя болница предпочитам да го закарат.

Не знам колко е натоварен, но аз в три през нощта събудих регистраторката и охраната и докато зацепят какво им говоря, детето два пъти повърна и пищеше от болка. Регистраторката се чудеше къде да ме прати за преглед. Там дежурният хирург ме нахока, как може да търся висококвалифицирана помощ  #Crazy , но все пак прегледа детето, изсумтя, че няма хирургичен проблем и ме прати в педиатрията на "В.Априлов", където трябвало още в началото на отида, а не при него......как било възможно такова нещо, аз да не знам.....къде да отида. Но аз си отидох с чиста съвест в къщи, защото точно това ме притесняваше, да не е хирургичен проблем. Детето от студа явно се освести и заспа с дрехите в леглото и не повърна повече. На сутринта се обадих на педиатърката. Та ВМИ са спешна хирургия......за други случаи не съм много наясно.  Rolling Eyes

# 161
  • Пловдив
А от частните болници кои приемат по спешност?А онази детска клиника на бившата транспортна болница?

# 162
Докато сме на темата,някой нещо да каже за Пълмед? На мен тя ми е най-близко и в сайта им чета,че имат детско отделение,също и спешен кабинет. Все се каня,да отида и да разпитам на место,да съм подготвена,че то при децата нещата се развиват светкавично. Така на връх Нова година се чудех на къде да поема с болно бебе на 9 месеца и батко на 5год. Така че, ако някой има мнение ще ми е много полезно  Hug

# 163
Здравейте! Спешно търся да закупя козметично огледало с малка стойка. В брошурата на лидл-а я има, но в двата магазина, където ходих - Тракия и в Смирненски, ги няма тези огледала. Къде да търся такова огледало?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=21351

# 164
  • Пловдив
В спешния кабинет на ПълМед съм ходила за цепната вежда и за цепната брада на детето, в извънработно време, но не през нощта. Първия път лекарят каза, че раната е дълбока, но ще зарасне сама, втория път придумах някак докторката и сестрата да залепят брадата, защото ме пращаха във ВМИ.  Stop Там обаче са плаща, мисля че 25 лева беше.

Не знам хоспитализират ли спешни случаи или само оказват помощ, а ако е за прием в болница.....май ще те пратят другаде.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт