Къде в Пловдив? - 40 тема

• 73 657
  • 755
  •   1
Отговори
# 720

Къде в Пловдив мога да купя рибки? Стандартни - златна рибка и сомче?

Срещу Синдикалния дом на културата има едно магазинче, много добре заредено с всякакви декоративни рибки

# 721
Някой да знае, дали има интернет магазин на обувките Supra в България?

"Supra" нямат официален интернет магазин в Б-я, но има много търговци, които продават различни модели. Миналата година поръчах на сина ми от сайта на търговци- фирмен магазин в София на Витошка. Срещу 260 лв цена - липсваха 2  рапиди. За да направя рекламация трябваше да заплатя отново транспортните разходи.   Rolling Eyes

# 722

Срещу Синдикалния дом на културата има едно магазинче, много добре заредено с всякакви декоративни рибки
Точно  Peace Препоръчвам и аз Simple Smile

# 723
  • Пловдив

Точно  Peace Препоръчвам и аз Simple Smile
+ 1 за въпросния магазин Simple Smile Единствено рибките закупени от там не дадоха фира :mrgreen:

# 724
`ТуиГ благодаря за изчерпателния отговор Simple Smile  сега се сетих , ходила съм там просто не съм обърнала внимание ако пише отвън  Simple Smile

# 725
  • До хладилника, който обичам

Точно  Peace Препоръчвам и аз Simple Smile
+ 1 за въпросния магазин Simple Smile Единствено рибките закупени от там не дадоха фира :mrgreen:
Теееее нашите рибки от външна помощ не се нуждаят, някак Laughing
Бяха възрастни, но не от старост умряха въпросните, които трябва да заменя сега тайно Laughing

# 726
До църквата Св. Георги( на ул. Янко Сакъзов),от лявата страна уличката,вдясно има магазин за рибки. Peace

Момичета, препоръчайте ми къде да запиша малкия на английски език. След няколко седмици става на 5. Знам, че е по средата на учебната година, но не искам да чакам до есента.
Не ме притесняват толкова цените, колкото самия курс да е на ниво.
..
Чувала съм за училище Европа,но като питах ми казаха,че от Предучилищна възраст ( 6 г.)Но като си плащаш,едва ли ще те върнат Simple Smile

# 727
meri 68 , благодаря  Hug, значи отпада като опция.

# 728
  • Майничка
Момичета, препоръчайте ми къде да запиша малкия на английски език. След няколко седмици става на 5. Знам, че е по средата на учебната година, но не искам да чакам до есента.
Благодаря Ви предварително!

На "Лозенград" и "Тодор Бурмов" (май), във всеки случай, последната пресечка преди "Родопи", броено от "Петко Д.Петков" има английска детска забавачка, собственикът е англичанин, женен за българка, там има следобедни курсове и за малки.

# 729
  • Пловдив
Моят син ходеше миналата година в Максимум. Като ниво са ок, обаче е тип училище, почват си в началото на годината и си кютат там по някакъв учебник. Имаше напредък, научи доста думи, но в края на годината установихме, че той през цялото време се е закачал с приятелчето си и като ги познавам вероятно са проваляли почти всеки час  Rolling Eyes
Тази година почнахме в Англия скуул - http://www.anglia-school.info/cgi-bin/index.pl
Това е, което и гаргамела е препоръчала по-напред. Всичко изглежда прекрасно, работят по теми, всяка седмица е различна темата, така че няма проблем да се отсъства или да се почне по-късно. Пеят, рисуват, изработват разни неща. До тук добре, обаче моят маймун поради неясна причина категорично не иска да ходи вече, а тръгна с огромно желание и затова преглътнах доста солената такса - 20 лв за 2 часа. Приятелката ми пък два пъти си прибира детето разплакано от там и то също не иска да ходи. Други деца пък продължават да си ходят с удоволствие. Те публикуват и във фейсбук: https://www.facebook.com/SchoolAnglia?ref=ts&fref=ts Слагат клипчета от заниманията и изглежда много интересно. Аз ако бях дете, с удоволствие щях да ходя на английски, обаче наследниците ми явно не са толкова ученолюбиви като мен  Mr. Green

# 730

На "Лозенград" и "Тодор Бурмов" (май), във всеки случай, последната пресечка преди "Родопи", броено от "Петко Д.Петков" има английска детска забавачка, собственикът е англичанин, женен за българка, там има следобедни курсове и за малки.
Как се казва (англичанинът  Blush) ако знаеш Simple Smile

# 731
  • Пловдив
Ако не сте чули кабелен оператор ДСС прекратиха излъчването на цифрова телевизия към досегашните си клиенти и няма да я възстановят (поради някакви съдебни решения). Те имаха много хубава функция- връщане на някои канали с до 6 часа назад. Та въпросът ми е друг кабелен оператор предлага ли такава услуга?

# 732
  • Пловдив

Кийт Кели, доста е популярен Wink

# 733
  • Пловдив
Ако не сте чули кабелен оператор ДСС прекратиха излъчването на цифрова телевизия към досегашните си клиенти и няма да я възстановят (поради някакви съдебни решения). Те имаха много хубава функция- връщане на някои канали с до 6 часа назад. Та въпросът ми е друг кабелен оператор предлага ли такава услуга?

ТВ Сат Ком - на другия собственик, но са много малко каналите все още при него на тази функция. За сметка на това обаче има няколко канала, които в ДСС няма, та аз поне имам намерение да пробвам при тях

# 734

Кийт Кели, доста е популярен Wink

хаха беше ми учител в Английската  Mr. Green
Сега и хлапето да вземе да научи  Laughing

(бяхме се срещнали на центъра преди години и каза, че прави подобно нещо, но му загубих координатите  Blush - та като споменахте предположих, че може да е негово дело  Crazy - градът е малък  Whistling)

Общи условия

Активация на акаунт