ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 986
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Там, където ме обичат
С най-добри пожелания и от мен на госпожицата, която не познавам, но щом преживява сгрешена задача от олимпиадата по математика, явно е отговорно, съвестно и амбициозно дете.
liebesbaer, много здраве и късмет на момичето ти.   bouquet

Аз да се оплача, срочната ни оценка по БЕЛ е петица. Имах подозрения, но се надявах на по-добро представяне. Дано втори срок се стегне. А за другите оцени тепърва ще разбера.

# 166
  • Пловдив
И от мен пожелания за здраве и късмет в живота на рожденичката.

При нас успеха е оформен , днес имат контролна по математика- свършиха еднаквостите. По тоя повод решавахме снощи задачи. Та питам го аз за подробното решение една задача на която само е написал отговора , при което той най-сериозно ми казва: Опитът ми показва ,че отговора на тази задача е г) Викам, а моя опит показва , че не знаеш как се решава и просто си заградил най-достоверния отговор. Верния отговор в крайна сметка беше a)

# 167
  • Там, където ме обичат
Опитът ми показва ,че отговора на тази задача е г) Викам, а моя опит показва , че не знаеш как се решава и просто си заградил най-достоверния отговор. Верния отговор в крайна сметка беше a)

Моят опит показва, че се опитват да решават наум.
И като теб пак от опит, обикновено грешат.  Mr. Green

# 168
  • гр. София
Carmela Biscuit благодаря ти,
да виждала съм ги;ние с дъщеря ми имаме от 2009,2010,2011 и 2012година областни кръгове за 8ми клас,обаче на някои нямаме отговор;например на областен кръг 2012г не можем да ги намерим;
така или иначе благодаря ти и ако нещо можем да помогнем -насреща сме
поздрави

А на публикуваните Областни кръгове имате ли отговорите?  Simple Smile

liebesbaer, честито на рожденничката.....Да ти е жива и здрава и все така ученолюбива!!!  Hug

# 169
Първият срок свърши.Успехите да Ви следват и във втория.

# 170
  • гр. София

Дано! Но ние не започнахме добре втория срок - вчера се прибра с 2 по математика. Имали 20минутка, тя м/учасието преговаряла определения, била си ги записала на един лист, който пъхнала после в несесера. Започнали контролното и г-жата видяла листа в несесера. Извадила го, видяла го, казала й че преписва, взела й контролното и писала двойка.  ooooh!Детето се опитало да обясни, че го е забравила там и не е преписвала /тя седи и на първия чин/, но........... това е. Това е първата ни двойка и за годината.

# 171
  • София
Благодаря мили момичета за прекрасните пожелания, нямам думи да ви опиша как ми сгряхте сърцето Hug

Leila, неприятно настина, но тя ще поправи недоразумението. Много се радвам на успехите на твоето момиче, всичко ще е наред  Hug

# 172
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Hug
Да си похваля чавето  Joy За първия срок шест 6-ци и четири 5-ци (по БЕЛ; Физическо възпитание; География и ... Биология - за тази 5-ца е бясна ... има две 6-ци ... последния ден я изпитва ... не отговаря на 1 въпрос и й се пише 4-ка с думите: "Е, следващия срок ще си по-добре!" ... Моята не е за оценката, но е страшно отговорна и наистина може да прецени, че е "прецакана" ... още повече, че вижда как се "таманят" оценки ... Още не мога да й "втъкна" в чутурката, че оценката е просто числов израз и да не се вживява толкова ... Ама тя го изживява толкова много ... Вече почти седмица не мога да я успокоя Simple Smile)
Да поясня, че оценките са много, защото в НГДЕК си се учи в 8-ми клас всичко Simple Smile

# 173
Моето момиче завърши срока с две петици - по математика и физическо, другото е шестици Simple Smile Малко й беше криво, че за първи път откакто е ученичка има петица за срока, при това две, но и тя съзнава, че с толкова малко време за математика не може да се надява на повече. Дано втория срок вмести математиката в графика си Simple Smile За физическото - Господ да й е на помощ Simple Smile))

# 174
Дано! Но ние не започнахме добре втория срок - вчера се прибра с 2 по математика. Имали 20минутка, тя м/учасието преговаряла определения, била си ги записала на един лист, който пъхнала после в несесера. Започнали контролното и г-жата видяла листа в несесера. Извадила го, видяла го, казала й че преписва, взела й контролното и писала двойка.  ooooh!Детето се опитало да обясни, че го е забравила там и не е преписвала /тя седи и на първия чин/, но........... това е. Това е първата ни двойка и за годината.

Много е неприятно, наистина, но точно това е момента, когато един родител трябва да се намеси, за да балансира. И двете страни са ужасно недоволни, и влагат повече емоции отколкото разум - госпожата е ядосана на детето, защото го подозира в измама, а то е обидено заради несправедливото обвинение. Не бива така да остават нещата, трябва да се изяснят.

# 175
  • София
Много съм ядосана за петицата по математика. Детето е прецакано заради това, че съвестно си е писало домашните за разлика от много други деца. Язък за шестиците от контролните и класното! Голямо разочарование. Буквално е отсвирила детето. Не е въпросът в самата оценка, няма да тръгна да се разправям за оценки, но просто не е честно и не е редно. Оказва се за пореден път, че мързелът печели. Трябваше ми половин час да убеждавам детето, че не си струва заради това да се поддава и да се изоставя. Надявам се догодина да сменят учителя.

# 176
  • Там, където ме обичат
Много съм ядосана за петицата по математика. Детето е прецакано заради това, че съвестно си е писало домашните за разлика от много други деца. Язък за шестиците от контролните и класното! Голямо разочарование. Буквално е отсвирила детето. Не е въпросът в самата оценка, няма да тръгна да се разправям за оценки, но просто не е честно и не е редно. Оказва се за пореден път, че мързелът печели. Трябваше ми половин час да убеждавам детето, че не си струва заради това да се поддава и да се изоставя. Надявам се догодина да сменят учителя.
Не че е кой знае колко важно, но защо има детето петица, щом има 6 на контролните и класното? Колко текущи оценки са това за целия срок?

И аз така, надявам се да сменят догодина една от учителките.

# 177
  • София
не помня колко са, но са малко. Мисля, че имаха едно входно, две контролни и едно класно, и останалото от домашни, които единици деца предават, и то май оценката е обобщена на всички домашни. Плюс входното, на което мисля, че е почти пълна шестица. На първото контролно по новия материал има май малко под петица, но нататък всичко е ок. По езика е с петица, ама и там на кантар е можело да мине към шсетицата, но както ии да е, за тази оценка нямам претенции, да учи повече втория срок! Но математиката ми е крива.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 19:29 от Andariel

# 178
  • София
Аз пък незнам как ще завърши младежа срока. Шестиците може би ще са по физическо, музика и рисуване. Очаквам дори 3-ка по математика. Тази година набляга само на езика. И аз май на това най-много държа. Въпреки това няма да е с 6 по френски първия срок.

# 179
  • Добрич
Аз също очаквам разочароващи оценки по предметите освен немския. Confused Не че там има шанс да е 6 (освен по устен, ако има изобщо такова делене на оценки Wink), но се надявам на стабилна петица. Ще съм доволна.
Тази седмица минаха вече първа смяна, която за мен е по-добрата смяна.

Общи условия

Активация на акаунт