ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 944
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • София по рождение
e, аз сега виждам, че днес ще има среща- вие от днес за утре...

# 586
  • София
Среща имаше и беше много, много приятна. И трябва да се прави по-често.   Peace

# 587
Така е ,трябва да се прави по-често Peace
Честит празник на порасналите Ви деца  bouquet

# 588
  • София по рождение

Радвам се и ви азвиждам. Моля ви следващия път по отраничко казвайте. Hug Hug

# 589
  • София

Радвам се и ви азвиждам. Моля ви следващия път по отраничко казвайте. Hug Hug
Наистина трябва да се виждаме по-често  Hug Три часа бяха недостатъчни да се набърборим.
Честит празник! Здраве, успехи и сбъднати мечти на всички деца!

# 590
  • гр. София
Здравей ta - ra, изпита според дъщеря ми също е бил труден. Миналата година темата беше Царство Протиста, тип Камшичести. Растителни едноклетъчни. Зелена еуглена. Тестът след това беше таблица, в която е даден вид и да се напише от кой клас и тип е /например пръчица/; обозначаване на частите на цвета; да се избере вярно/грешно и още някакви въпроси, които щерката вече не помни. За вярно/грешно каза, че не е сигурна.  Simple Smile Темата трябва да се развие последователно от Царство към Тип, после едноклетъчни и т.н. Не трябва да се пише информация, която я няма в учебника - не я зачитат. Детето беше писало, но не го бяха зачели за оценката й.
Дъщеря ми се яви за като на шега без много подготовка, но успя да влезе. Simple Smile Не се притеснявайте!  Peace
Благодаря!   bouquet

Ta - ra, как мина изпитът по биология днес?  Simple Smile

# 591
  • София
Да се отчета и похваля седмокласника - по математика се справи блестящо, по български са го поорязали, но е доста добре. Определено надскочи очакванията ми. Сега ще чакаме статистиките.

# 592
  • София
Andariel, поздравления    bouquet Как издържа с две поредни кандидат гимназиални кампании не знам?

Имало е среща, а съм пропуснала. Записвам се за следващата  Simple Smile.

# 593
  • София
ооо, чакай, едва днес започнахме финалната фаза! чакат ни статистики, редене на желания и класиране! А иначе съм  sweating

# 594
Поздравления за младежа!По- трудното все пак мина.
Нашите утре са с класно по немски, а моята е надула музиката, защото така и било по комфортно Laughing

# 595
  • София по рождение
Да се отчета и похваля седмокласника - по математика се справи блестящо, по български са го поорязали, но е доста добре. Определено надскочи очакванията ми. Сега ще чакаме статистиките.

Браво на детето!
Чакам супер новини още на първо класиране!
Иди пийни едно сега.

Да му мисля аз, абитуриент и първокласник след 4 години...

# 596
  • София по рождение
Да ви се оплача, младежа се размарзелува доста. Аз казвам: на финала си, трябва да се стегнеш. Той: вече не ми се учи. Права ли съм? newsm78

# 597
И двамата сте прави-всеки за себе си.

# 598
  • София
Поздравления и от мен за сина на Andariel!
Като страничен наблюдател забелязвам дъжд от пълни шестици по МАТ.
Форумските деца от година на година се представят все по-добре.
При дъщеря ми няма отпускане - имат няколко изпита все по АЕ, не успях да ги запомня всичките. Laughing

# 599
  • София по рождение
И при нас нещата вървят стегнато. Няма отпускане, все още вървят изпити и преговор на целия материал. Много съм доволна от класна му, която му е съответно по немски език. Има моментни изкрейзвания, но веднага някак се стяга сам. Даже си мисля, че аз съм по-лежерна от него по отношение на подготовката му, тоест не му дишам зад врата толкова.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт