ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 939
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да се отчета и похваля седмокласника - по математика се справи блестящо, по български са го поорязали, но е доста добре. Определено надскочи очакванията ми. Сега ще чакаме статистиките.

Andariel, браво на момчето и успех в класирането  bouquet

# 601
  • гр. София
Да се отчета и похваля седмокласника - по математика се справи блестящо, по български са го поорязали, но е доста добре. Определено надскочи очакванията ми. Сега ще чакаме статистиките.

Andariel, браво на момчето и успех в класирането  bouquet

Още веднъж и от мен УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!  Hug

# 602
  • София
Браво на младежа! Да видим сега на кой ще стане заек?  Hug

# 603
  • София
Мерси, трогната съм!  Grinning
Сега правя всички глупости, които прави една майка в такова състояние - гледам миналогодишните статистики и в неговия интервал колко деца е имало, умножавам по 2, по 3..., абе, дъвка за ума, докато чакам статистиките за тази година! Браво на бургазлии, техните хора са сериозни, още днес изкараха статистиките! Crazy

# 604
Андариел, браво на синчето! Хайде сега мантрата: по първо желание на първо класиране!
При нас е интересно. Младежът днес ми звъни силно възмутен, че класната едва днес им казала, че утре имат класно по испански. Иначе на директорското контролно изкара 5, а на класното по БЕЛ - 4,50

# 605
  • София
Andariel, радвам се за чудесното представяне на момчето ти! Heart Eyes

При нас също става напечено- на 20.06 им предстои ВО по японски. Мъчат се с йероглифите. Wink Днес синът ми ми показа примерен тест за четене с разбиране- почти цяла страница, изписана на японски. Направо не мога да повярвам, че може да го прочете и да разбере за какво става въпрос, но...е факт. Simple Smile

# 606
  • Пловдив
Честито и от мен  Андариел !Надниквам и аз в седмокласната тема - голяма еуфория там , като при нас миналата година. Иначе и моя осмокласник много го мързи, ама то в осми клас е така явно - малко предмети , не им влизат в дипломата за средно.

# 607
  • Пловдив
Andariel, поздравление на детето за резултатите! Желая прием в най-желаното училище!
И при нас осмокласника се е отпуснал. Класните работи минаха - мат.6, БЕЛ  ooooh!, а по английски още чакаме резултатите. Готвим се за ВО на 20.06., но само в училище, допълнително в къщи...нищо.

# 608
Момичета, искам да споделя с вас един видеорепортаж от сутрешния блок на Нова ТВ, който силно ме впечатли: http://novanews.bg/news/view/2013/06/07/51626/%D1%83%D1%87%D0%B5 … campaign=mostread
Много ме радват такива деца! Знаят какво искат и се борят да го постигнат.

# 609
Може ли да помоля за мнения за 133- френската паралелна.....моята дъщеря иска да учи френски ,но за Френската много вероятно да не и стигне бала.....

# 610
Може ли да помоля за мнения за 133- френската паралелна.....моята дъщеря иска да учи френски ,но за Френската много вероятно да не и стигне бала.....
  Синът на приятелка учи там и мога да ви кажа, че се учи много. Нямам идея как е във Френската гимназия, но в тази паралелка се учи стабилно както си подобава за езикова гимназия. Много думи, постоянни изпитвания и контролни и по учебниците на Френската доколкото знам.

# 611
  • София
Успех на всички младежи от НЕГ утре на предстоящото лекинко "препитване" за лайстунга bowuu
Като гледам колко представители имаме в Алеята на славата, а само 2-3 мами пишем Wink

# 612
  • София
Късмет !   Flowers Four Leaf Clover
Моята девойка прави контролни/класни всеки ден. Вече е оформена по бел, математика. За друго, не знам.

# 613
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Успех на всички младежи от НЕГ утре на предстоящото лекинко "препитване" за лайстунга bowuu
Като гледам колко представители имаме в Алеята на славата, а само 2-3 мами пишем Wink

и от мен успех на децата!
както обикновено аз май се притеснявам повече от дъщеря ми за предстоящия изпит  Embarassed
тя е решила, че не иска да учи в лайстуна и въобще не го взема на сериозно.

# 614
  • София по рождение

и от мен успех на децата!
както обикновено аз май се притеснявам повече от дъщеря ми за предстоящия изпит  Embarassed
тя е решила, че не иска да учи в лайстуна и въобще не го взема на сериозно.

Да пожелая и аз успех на изпита! Да се представят достойно, каквото и решение да вземат после!
И моя син не си го слага на сърце, даже в последните дни ми каза, че ако ще говоря на тема училище или лайстунг, по-добре да не започвам разговора... Stop
Егати пубера е станал...на моменти не се търпи...как ще издържа до 11 клас... newsm78
Калявам си търпението, но отсега е на свършване. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт