ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 951
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ние завършваме срока с петици по математика и БЕЛ, а по английски сме с 6.
Днес в нашето училище е неучебен ден. Децата са на олимпиада по английски. Реално втория срок започва от утре.

# 181
  • Пловдив
И моя син е така 5ци по математика и БЕЛ и 6ца по английски.

# 182
Привет!
Браво на децата ви за положените усилия и съответно високите оценки  bouquet
Моята щерка завършва с 4- ки по основните предмети- МАТ, БЕЛ и НЕ!Но не се оплаквам Wink

# 183

В електронният дневник на сина ми е нанесена срочна оценка само по математика - 5 , аз съм доволна имайки предвид колко се затруднява с този предмет. По английски е м-у 5 и 6 , обаче рязко си е влошил успеха по български, който до миналата година му беше по - силният предмет. Нещо съчиненията - разсъждения никак не му допадат. Добре че от време на време пишат по някое есе та да закърпи положението. Тази седмица са на "бяло училище" и е безкрайно щастлив. Много ми допада идеята за обединяване на така нареченият "модул туризъм" в една седмица смислени спортни занимания.

# 184
Ние сме с 4-ки за срока по важните предмети, но виждам, че учи момчето и му е много трудно, затова преглътнах тези оценки и се надявам втория срок да е по-добър.
liebesbaer честит рожден ден на страхотното ти дете, дано върви винаги така смело и уверено в живота и да жъне само успехи!!! Благодаря ти и за хубавата тема  bouquet
Пожелавам на всички дечица успешен втори срок! Дано няма никакви оплаквания като тези които с огромно съжаление прочетох и дечицата да са щастливи и с радост да ходят на училище Hug

# 185
  • Mladost
       Привет и от мен:)
la vida loca    да не се ядосва Катето и моята госпожица е набрала много на госпожата по биология, но това е положението.
Аз се радвам, че детенце успя да се пребори със стрес, обстановка и нови съученици  и завърши с една 5 по физическо(голям проблем са ни нормативите още от предишното  у-ще).
Успех на всички и през втория срок

# 186
  • Там, където ме обичат
Ние сме с 5-ци по всички предмети.
Ми, ядосвам се, защото е от мързел, може повече, но пусти енергоспестяващ синдром  ooooh!
Как ли не се опитвам да я мотивитам да влага повече усилия.

# 187
  • гр. София
Дано! Но ние не започнахме добре втория срок - вчера се прибра с 2 по математика. Имали 20минутка, тя м/учасието преговаряла определения, била си ги записала на един лист, който пъхнала после в несесера. Започнали контролното и г-жата видяла листа в несесера. Извадила го, видяла го, казала й че преписва, взела й контролното и писала двойка.  ooooh!Детето се опитало да обясни, че го е забравила там и не е преписвала /тя седи и на първия чин/, но........... това е. Това е първата ни двойка и за годината.

Много е неприятно, наистина, но точно това е момента, когато един родител трябва да се намеси, за да балансира. И двете страни са ужасно недоволни, и влагат повече емоции отколкото разум - госпожата е ядосана на детето, защото го подозира в измама, а то е обидено заради несправедливото обвинение. Не бива така да остават нещата, трябва да се изяснят.

Как да изясня нещата? Разбрах, че не става въпрос за преписване, но няма да ходя да се разправям с г-жата. За нея си тя е права. Те са вече големи и могат и да скрият, и да излъжат........Тя не е длъжна да вярва на всяка тяхна дума. Дъщеря ми е доста разсеяна, това ще я научи да внимава повече - особено когато става въпрос за контролно, математика и т.н. Детето до щерката също е имало такъв лист в несесера си, въпреки че е едното от двете деца в класа, които имат 6 за срока по математика. Тя не се е оправдала, а после в м/учасието си е признала, че това си е било пищов. Г-жата няма как на едната да пише 2, а на другата - не, след като и в двете са намерени почти еднакви листа. Първият срок имаше също такива случаи /2ки за преписване/, така че не е нещо ново за тях като цяло.

# 188
  • Попово
Свърши първи срок – най-накрая.  newsm44 Много учене си беше, но по всичко е шестици, даже по физическо ( добре че я бива във волейбола и баскетбола да компенсират бягането и скачането). Класирана е за областна олимпиада по МАТ и АЕ. На 17 е олимпиадата по БЕЛ (общинска), дано и там да се представи както до сега. Изобщо за ново училище и нов град е супер. Очакванията ми бяха доста песимистични. Явно доста съм я подценила. Пожелавам си така да е занапред.
Успех на всички във втори срок!

# 189
  • София
Свърши първи срок – най-накрая.  newsm44 Много учене си беше, но по всичко е шестици, даже по физическо ( добре че я бива във волейбола и баскетбола да компенсират бягането и скачането). Класирана е за областна олимпиада по МАТ и АЕ. На 17 е олимпиадата по БЕЛ (общинска), дано и там да се представи както до сега. Изобщо за ново училище и нов град е супер. Очакванията ми бяха доста песимистични. Явно доста съм я подценила. Пожелавам си така да е занапред.
Успех на всички във втори срок!
Браво!  Hug

# 190
  • гр. София
А в София кога ще е Олимпиадата по БЕЛ? Различна ли е датата от Варна? Никъде не намерих инфо.......... Thinking

# 191
  • София
Мисля, че е на 22 февруари.

# 192
А резултатите от общинския кръг на олимпиадата по АЕ кога трябва да излязат или всяко у-ще си ги изнася. Проверяващите дали са от същото училище или..?

# 193
  • гр. София
Мисля, че е на 22 февруари.

А къде е обявено това?

# 194
  И при нас 4-ки по основните предмети и 5 по физическо. Голям проблем му бяха тези нормативи, защото до сега никога не го бяха изпитвали в другите 2 училища, в които беше.
  След зверското енергоспестяване от началото на първи срок, в края му и сега в началото на втория си дава зор да навакса, но му е трудно. Старая се да му помагам и да го изпитвам, но като започне да разказва някакъв текст на испански нямам идея дали словореда и времето са правилни. Яд ме е, че така се отпусна в началото, но се надявам, че няма да изостава повече /поне аз ще се старая плътно да му "дишам във врата" до края на годината/.
  Та така, рапорт даден  Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт