ОСМИ клас е лесен, а чуждите езици песен- 2 тема

• 44 969
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравей! Синът ми кандидатства с биология миналата година. За съжаление, решението да се яви на изпит там взехме в последния момент и не можа добре да се подготви. Изпитът не е лесен. Състои се от два въпроса, които трябва да се разработят писмено, не е във формата на тест. Конспекта можеш да свалиш оттук. В края на май ще се състои еднодневен курс по предмета с цел обобщение на материала и насоки за изпита. Съветвам ви детето да го посети, ако имате възможност.

В темата пишат и други родители, чиито деца се явиха на същия изпит, надявам се да се включат.
Курсът е днес и утре и преди малко се върна диването, конспекта също сме свалили от сайта, но ми се иска да събера колкото  мога повече информация.   bouquet

# 556
  • гр. София
Здравей ta - ra, изпита според дъщеря ми също е бил труден. Миналата година темата беше Царство Протиста, тип Камшичести. Растителни едноклетъчни. Зелена еуглена. Тестът след това беше таблица, в която е даден вид и да се напише от кой клас и тип е /например пръчица/; обозначаване на частите на цвета; да се избере вярно/грешно и още някакви въпроси, които щерката вече не помни. За вярно/грешно каза, че не е сигурна.  Simple Smile Темата трябва да се развие последователно от Царство към Тип, после едноклетъчни и т.н. Не трябва да се пише информация, която я няма в учебника - не я зачитат. Детето беше писало, но не го бяха зачели за оценката й.
Дъщеря ми се яви за като на шега без много подготовка, но успя да влезе. Simple Smile Не се притеснявайте!  Peace

# 557
  • София
Какво ще кажете за среща  "Една година от кандидат-гимназиалната истерия" Mr. Green
Да се видим, да обсъдим младежите, училищата, сбъднати и несбъднати желания и очаквания Hug

# 558
  • София
Чудесно предложение, liebesbaer! Hug С удоволствие ще дойда, стига да мога! Peace

# 559
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Какво ще кажете за среща  "Една година от кандидат-гимназиалната истерия" Mr. Green
Да се видим, да обсъдим младежите, училищата, сбъднати и несбъднати желания и очаквания Hug

ЗА, ЗА с две ръце Simple Smile Ако е и тази седмица докато имам баба под ръка, за да гледа малкото - още по-добре  Joy

# 560

ЗА, ЗА с две ръце Simple Smile Ако е и тази седмица докато имам баба под ръка, за да гледа малкото - още по-добре  Joy

Щом Ла вида лока пише,значи и аз съм за Hug

# 561
  • в огледалото на живота
Ех,завид за бъдещата среща мами  Hug
Далече съм,много за да се присъединя,но пък вие споделете емоции  Heart Eyes

# 562
  • гр. София

Grinning И аз съм ЗА, разбира се!  Hug

# 563
  • София
ЗА, ЗА с две ръце Simple Smile Ако е и тази седмица докато имам баба под ръка, за да гледа малкото - още по-добре  Joy
Значи грабваме възможността!
Аз в събота /1.06/ не мога до към 16ч., но след това, както и в неделя съм свободна Hug
А ако речете и през седмицата надвечер newsm78
На предишното място?

# 564
  • София
Здравей ta - ra, изпита според дъщеря ми също е бил труден. Миналата година темата беше Царство Протиста, тип Камшичести. Растителни едноклетъчни. Зелена еуглена. Тестът след това беше таблица, в която е даден вид и да се напише от кой клас и тип е /например пръчица/; обозначаване на частите на цвета; да се избере вярно/грешно и още някакви въпроси, които щерката вече не помни. За вярно/грешно каза, че не е сигурна.  Simple Smile Темата трябва да се развие последователно от Царство към Тип, после едноклетъчни и т.н. Не трябва да се пише информация, която я няма в учебника - не я зачитат. Детето беше писало, но не го бяха зачели за оценката й.
Дъщеря ми се яви за като на шега без много подготовка, но успя да влезе. Simple Smile Не се притеснявайте!  Peace
Благодаря!   bouquet

# 565
  • София
А ако речете и през седмицата надвечер newsm78
На предишното място?

За мен вечерно време през седмицата е удобно. Peace Предишното място- ще рече, Mr Pizza на бул. Витоша ли?

# 566
И аз се включвам в срещата. Само кажете окончателно кога и къде?

# 567
  • София
Аз идвам на среща! Ако е за събота-неделя, в Мр Пица ще искат капаро. Казвайте кой за събота, кой за неделя, да видим бройката горе-долу

# 568
  • София по рождение
и аз мисля, че ще дойда, само да не излезе нещо неочаквано)

# 569
  • София
Аз съм за петък или събота надвечер.

Общи условия

Активация на акаунт