Лидл ::22::

• 61 826
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
аз от години правя супата само със замразен спанак, но купувам от Метро едни големи торби. вътре спанака е на кубчета, става страхотна супа, виждат се парченца
наскоро обаче реших да пробвам лидълския, щото нямах във фризера - въобще не ми хареса, наистина седи като пасиран, и вкуса му някакъв странен, абе няма да повторя Naughty

# 691
  • 1st floor
Аз по принцип доста на ситно го режа спанака и да ви кажа честно, добре ми стана супата. Правя я с пресечено яйце и фиде, на края си слагаме кисело мляко. Няма да я пасирам на крем супа. Сега само се чудя с вкуса на спанака, като прочетох последния пост... Thinking Не съм я пробвала...Ще видя за тези големи разфасовки в Метро, но там рядко ходим...

Да питам пак за чопъра  Laughing - довечера ще правя салата от червени печени чушки. Става ли да се кълцат пресни зелени подправки и чесън вътре, или ще ги направи на нищо?  newsm78

# 692
  • Варна
Аз по принцип доста на ситно го режа спанака и да ви кажа честно, добре ми стана супата. Правя я с пресечено яйце и фиде, на края си слагаме кисело мляко. Няма да я пасирам на крем супа. Сега само се чудя с вкуса на спанака, като прочетох последния пост... Thinking Не съм я пробвала...Ще видя за тези големи разфасовки в Метро, но там рядко ходим...

Да питам пак за чопъра  Laughing - довечера ще правя салата от червени печени чушки. Става ли да се кълцат пресни зелени подправки и чесън вътре, или ще ги направи на нищо?  newsm78
Става да, щом може да кълца лук, що да не може копър, магданоз и т.н. Хубаво е и да има нещо по - тежичко като лук или чесън за да може да се нарежат равномерно Simple Smile

# 693
  • 1st floor
Мерси за отговора.   bouquet
Сложих копър, магданоз и чесън, врътнах ги и стана уникално. Колкото и да си играя с нож, така не мога да ги докарам. Влюбена съм в чопъра!!!  Heart Eyes

# 694
  • София
На мен нещо тази едро смляна  лютеница на Чира не ми хареса, едни парчатоци по половин чушка вътре, много неприятна за ядене ми беше. Домашната е по-хубава. Иначе са вкусни Simple Smile

# 695
Здравейте, преди време в някоя брошура ми се мерна семеен фотоалбум на добра цена. Някой дали си е купувал и има ли го в редовния асортимент или е било моментно?

# 696
  • София
Тези нехранителните са си моментни.

# 697
  • софия
Как ме подкокоросвате с този чопър. Имам един, който върши хубава работа и бих ползвала много повече, но купата му е по-широка и не мога да нарежа само 1 лук и морков. При първото врътване се полепят по стените, а като ви чета за този... Какво да правя другия?
Иначе в чопъра стават идеално ябълки/тиква за баница. Запазва се сока и става много сочно. Както и ряпа и моркови за салата.

# 698
Аз искам да похваля Лечо с гъби и салата от целина. Взех ги от щанда с лютениците. Също така една горчица с вкус на хрян-жълта кутийка със зелено капаче. Peace

# 699
  • София
Аз така и не можах да се доредя за чопъра.  Crossing Arms

Горчицата с хрян я взех преди няколко дена, хубава е, но повече ми харесва сладката. 

# 700
  • В Голямото село
Много съм доволна от плодовите сапунчета, хубаво миришат и измиват.
Взех си и домашната лютеница на Чира - за 3 лв става, но не е кой знае какво. Който е опитвал Марко, ще ме разбере - втора като нея няма. Жалко че е толкова скъпа.
А тия корнита на касата с йогурт нещо не ми харесаха, сториха ми се твърди и прекалено сладки.
Вкъщи много обичаме и плодовите млекца на Милбона.
Някой има ли впечатления от шампоаните на Cien?

# 701
  • 1st floor
Аз така и не можах да се доредя за чопъра.  Crossing Arms

Защо така? Изчерпа ли се толкова бързо? ooooh! Вчера в Овча купел имаше доста...

# 702
  • София
Egeria, аз си купувам често от тези шампоани, пробвала съм 2-3 вида и ми харесват, пък на тази цена са направо супер!
Не разбирам как в чопъра ще си нарежа моркови за салата, той не кълца ли на някакви безформени кубчета?  Thinking

# 703
Egeria, аз си купувам често от тези шампоани, пробвала съм 2-3 вида и ми харесват, пък на тази цена са направо супер!
Не разбирам как в чопъра ще си нарежа моркови за салата, той не кълца ли на някакви безформени кубчета?  Thinking
И аз взимам от шампоаните ,не са лоши. Милото онзи ден взе и душ гел. Хубав е.
Чопъра освен за супи и  манджи не знам как ще накълца нещо за салата.

# 704
Взех си в началото на 2012 година от тези инфрачервени лампи.Ползвах я почти всеки ден някъде докато започна лятото и после я прибрах. Сега като отново се сетих за нея и я включих се оказа, че не работи. Не знам дали е от крушката, от какво ли е, но й е много малко "разработването". Очаквах 2 години някъде. Пазя касовата бележка, да им я нося ли за ремонт или направо да взимам нова, ако може някой да даде съвет.  

Общи условия

Активация на акаунт