Лидл ::22::

• 61 829
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • В реалността
Момичета, силиконовата подложка колко беше на предишната промоция?

# 706
  • София
Аз така и не можах да се доредя за чопъра.  Crossing Arms

Защо така? Изчерпа ли се толкова бързо? ooooh! Вчера в Овча купел имаше доста...

Аз отидох в 9 вечерта  Laughing , бях на работа и нямаше как по рано. Сега се замислям дали да не отскоча до Овча Купел, не че ми е много далеч.

# 707
  • Бургас
има ли хубав зехтин на лидл?

# 708
  • София
Egeria, аз си купувам често от тези шампоани, пробвала съм 2-3 вида и ми харесват, пък на тази цена са направо супер!
Не разбирам как в чопъра ще си нарежа моркови за салата, той не кълца ли на някакви безформени кубчета?  Thinking
И аз взимам от шампоаните ,не са лоши. Милото онзи ден взе и душ гел. Хубав е.
Чопъра освен за супи и  манджи не знам как ще накълца нещо за салата.
Ами по-нагоре имаше коментар от някой, който си правел салата от моркови с чопъра, затова се чудя. И аз мисля, че няма как да стане.

# 709
  • ту тук, ту там
Взех си в началото на 2012 година от тези инфрачервени лампи.Ползвах я почти всеки ден някъде докато започна лятото и после я прибрах. Сега като отново се сетих за нея и я включих се оказа, че не работи. Не знам дали е от крушката, от какво ли е, но й е много малко "разработването". Очаквах 2 години някъде. Пазя касовата бележка, да им я нося ли за ремонт или направо да взимам нова, ако може някой да даде съвет.  

Тъкмо се чудя аз за тази лампа!  newsm78 Може ли да споделиш повече за това дали върши работа и за какво точно я ползваше? Какво е усещането изобщо, че честно казано не знам какво да очаквам! Blush Имам понякога болки в гърба, като при настинка, дали ще има полза от нея? Нека споделят и останалите, разбира се, които са я ползвали!   

# 710
  • 1st floor

Чопъра освен за супи и  манджи не знам как ще накълца нещо за салата.
Ами по-нагоре имаше коментар от някой, който си правел салата от моркови с чопъра, затова се чудя. И аз мисля, че няма как да стане.
[/quote]
Защо да не стане, ако се завъртят по-продължително сигурно ще станат нещо като рендосани, а не като на парченца за супа... newsm78 ...Така си мисля, де ,не съм побвала.

# 711
  • софия
Скрит текст:
Взех си в началото на 2012 година от тези инфрачервени лампи.Ползвах я почти всеки ден някъде докато започна лятото и после я прибрах. Сега като отново се сетих за нея и я включих се оказа, че не работи. Не знам дали е от крушката, от какво ли е, но й е много малко "разработването". Очаквах 2 години някъде. Пазя касовата бележка, да им я нося ли за ремонт или направо да взимам нова, ако може някой да даде съвет.  

Тъкмо се чудя аз за тази лампа!  newsm78 Може ли да споделиш повече за това дали върши работа и за какво точно я ползваше? Какво е усещането изобщо, че честно казано не знам какво да очаквам! Blush Имам понякога болки в гърба, като при настинка, дали ще има полза от нея? Нека споделят и останалите, разбира се, които са я ползвали!   
Колко пъти да споделяме?

# 712
  • ту тук, ту там
А?  newsm78 Ами прощавайте, ама където живея няма Лидл и затова не следя темата! Сега имам възможност да си я купя, затова сега влизам да питам! Благодаря все пак!  Confused

# 713

Разбира се, ще споделя- за синузита, болки в кръста, врата, колена, изобщо навсякъде. Включвах за около 15 минути, топлината е приятна, важното е да не гледаш директно в лампата.

# 714
  • ту тук, ту там
evanescence, много ти благодаря, че ми отдели време и внимание!  Hug

# 715
  • софия
А?  newsm78 Ами прощавайте, ама където живея няма Лидл и затова не следя темата! Сега имам възможност да си я купя, затова сега влизам да питам! Благодаря все пак!  Confused
Търсачката на форума работи перфектно. Не е нужно и не може да се следят всички теми.

# 716
И аз съм горда собственичка на чопър и тази вечер ще се изпробва за нарязване на орехи.

Тези плодови сапунчета къде са сложени, че не мога да ги намеря?

# 717
  • В Голямото село
И аз съм горда собственичка на чопър и тази вечер ще се изпробва за нарязване на орехи.

В нашия Лидл са между щендерите, в отделен контейнер, в кашони. Но би трябвало да са при всички положения около зоната с козметиката и санитарията.

# 718

Не знам за плодовите, аз взех не съм очарована. Но има едни големи които са страхотни. Милото взело преди време за проба и се оказаха много хубави. Големи , и са като крем.

# 719
Крем-сапуните са хубави,за разлика от плодовите.

Общи условия

Активация на акаунт